2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047816 بازدید | 684628 پست
لیلا جون اگه ما به خودمون دلداری ندیم پس که بده.😆من الان نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم احساس میکنم سرما خوردم دوشنبه هم انتقالمه.دایم دارم قرص سرماخوردگی و استامینوفن ساده سر خود میخورم.

واقعااا😅 

نازی جان دیگه سرماخوردگی و استامینوفن نخور ،،،، سعی کن بری تو کار ویتامین ث ،،، آبمیوه طبیعی زودتر خوب میشی

آنای عزیز ممنون که جواب دادی .میشه لطفن یه دکتر خوب غدد بهم معرفی کنی ؟ جون واقعن کسیو نمیشناسم

رویا جون من پیش شهراد میرفتم البته کلا خودم حضوری نرفتم همسرم میرفت با نتیجه آزام.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون ممنون كه اينقدر باحوصله جواب ميدي خانومييه مسأله اي خيلي نگرانم كرده از ديروز عصر پاهام ورم كرده وغوزك پاهام درد مي كنه !!!از چي مي تونه باشه پياده روي هم دارم به اندازه.اما اين ورم نمي دونم از كجاست ؟ راهي داره خوب بشه

عزیزم من اخیرا حافظم تعطیله......

نمیدونم کجای سیکلی......

فکر کنم هایپر شده بودی درسته؟

خلاصه این علایمتو به دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون اگه ما به خودمون دلداری ندیم پس که بده.😆من الان نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم احساس میکنم سرما خوردم دوشنبه هم انتقالمه.دایم دارم قرص سرماخوردگی و استامینوفن ساده سر خود میخورم.

نازی جون تو وردن استامینوفن زیاده روی نکن به خصوص بعد انتقالت.....

چون باعث بیش فعالی وروجکت میشه وپدرتو درمیاره....

فدات عزیزم......بهترین برام شنیدن خبر مامان شدنته که مطمئنم خیلی خیلی نزدیکه!!!!!منتظر خبرای توپت هستم عزیزم....

واااااي آناجونم خدا از زبونت بشنوه با دستاي كوچولوي دختر ماهت برام دعا ميكني اين ماه معجزه بشه منم طبيعي مامان بشم...

آناجانم انشاالله فردا ميرم پيش دكترم چون روز انتقال گفتن چه مثبت شديم چه منفي جواب رو براشون ببريم و از دكترم علت منفي شدنو مي پرسم و اينكه آزنايش هارم ميگم برام بنويسه ميخوام اصرار كنم يك ويزيت با خود دكتر صارمي هم بشم ولي نميدونم قبول ميكنن يا نه 

يك وقت هم ميخوام از دكتر پادمهر ابن سينا به توصيه شما بگيرم خدا كنه براي همين دوشنبه بهم وقت اورژانسي بدن

خيلي مستأصلم برام دعا كن😥

آناجون هايپر شدم وسندروم تحريك تخمدان شدم تو سه صفحه قبل كامل توضيح دادم.خالا اين ورم خيلي اذيتم كرده از چيه؟با اينكه ٣٣٠٠ليتر آب كشيدن از پهلوهام....!!!!!

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

نازی  عزیز قربونت ....

والا دو سه روز هستش که فهمیدم نتیجه آزمایشو دارمم از غصه میمیرم ...سلامتیم بخطر افتاده و اصلن نمیدونم چند سال زندگی میکنم که بخام یکی دیگه رو بیارم و اونو هم اسیر کنم .حالم خیلی بده

بچه ها ....اینقد گریه کردم که چشمام باز نمیشه دیگه .... ترس از دست دادن اعضا و زمینگیر شدن .واقعن زمینگیرم کرده ...

اگه ممکنه برام دعا کنین میدونم همه چی اولش سخته ولی این واقعندیگه سخته ... و میشه یه دکتر دیابت هم بهم معرفی کنین ؟  که وقت بزاره و خوب توضیح بده و تبحر داشته باشه؟ باید جواب آزمایشمو نشونش بدم ..ببخشید من کلن انرژی منفی زیادی دارم خیلی سعی میکنم مثبت باشم ولی توو در و همسایه دیدم دیابتیها که پاشونقطع شده چشمشونو درآوردن و کلیشون از کار افتاده ... دیگه دارم دق میکنم .... این آی وی اف کلن دیگه یادم رفت چون مشکل بزرگتری پیدا کردم ... واقعن نمیدونم این دیگه چه امتحانیه ..ببخشید بچه ها موج منفیم گفتم مشکلمو بگم شاید کسی چیزی بگه که کمکم کنه 

اي واي رويا جون تو كه از منم بدتري!؟ دختر مگه ديابت چيه كه اينقدر ترسيدي!؟ اين همه ادم از بچگي ديابت دارند و زندگي خوبي هم دارند، بچه دار هم ميشن!؟ 

اصلا شايد چند ماه رژيم مواسب رعايت كني احتياج به دارو هم نباشه!؟ 

مامان من يك بار تست قندش اينجوري شد ولي بعدش كه تكرار كرد خوب بود! دكتر بهش گفته بود احتمالا استرس داشتي و نگرانيت زياد بوده كه همينطورم بود. بابام مريض شده بود مامانم خيلي خودشو باخته بود و اضطراب داشت.

بعدش هم من شنيدم گياه باميه خيلي تو تنظيم قند خون تاثير داره، در موردش سرچ كن. 

شايد از رو تكرار كني ديگه بالا نباشه!؟ قند خون با استرس ارتباط مستقيم داره . اگر مضطرب باشي و ارامشت كم باشه مطمئنن قند خونت بالا نشون ميده. 

نازی  عزیز قربونت ....والا دو سه روز هستش که فهمیدم نتیجه آزمایشو دارمم از غصه میمیرم ...سلامتیم بخطر افتاده و اصلن نمیدونم چند سال زندگی میکنم که بخام یکی دیگه رو بیارم و اونو هم اسیر کنم .حالم خیلی بدهبچه ها ....اینقد گریه کردم که چشمام باز نمیشه دیگه .... ترس از دست دادن اعضا و زمینگیر شدن .واقعن زمینگیرم کرده ...اگه ممکنه برام دعا کنین میدونم همه چی اولش سخته ولی این واقعندیگه سخته ... و میشه یه دکتر دیابت هم بهم معرفی کنین ؟  که وقت بزاره و خوب توضیح بده و تبحر داشته باشه؟ باید جواب آزمایشمو نشونش بدم ..ببخشید من کلن انرژی منفی زیادی دارم خیلی سعی میکنم مثبت باشم ولی توو در و همسایه دیدم دیابتیها که پاشونقطع شده چشمشونو درآوردن و کلیشون از کار افتاده ... دیگه دارم دق میکنم .... این آی وی اف کلن دیگه یادم رفت چون مشکل بزرگتری پیدا کردم ... واقعن نمیدونم این دیگه چه امتحانیه ..ببخشید بچه ها موج منفیم گفتم مشکلمو بگم شاید کسی چیزی بگه که کمکم کنه

رؤياجون سلام اين حرفا چيه عزيزم من از نزديك ديدم كساني رو كه قند بالاي ٦٠٠ داشتن و با انسولين سي چهل ساله دارن زندگي مي كنن ماشاالله هيچي شونم نشده خداروشكر و سالمن برا همين حرفات برام خيلي عجيبه

البته حق داري چون آشنايي با ديابت نداري انقد ترسي وقتي يه دكتر خوب بري برات توضيح بده به اين حرفا و فكرات ميخندي بهت قول ميدم اين خط اين نشون✍️

انا جونم دز استروژنت رو برام مينويسي و اينكه تا كي ادامه دادي؟! دز پروژسترونتم همينطور! كي قطع كردي؟! 

پردنيزولونم كه يادمه بهم گفتي از يك ماه قبل از اي وي اف شروع كردي با دز ده و ادامه دادي تا هفتع هفده اگر اشتباه نكنم. هپارينم تا اخر اي بارداري داشتي فقط وقتي خونريزي داشتي قطع كردي؟! 

نازی  عزیز قربونت ....والا دو سه روز هستش که فهمیدم نتیجه آزمایشو دارمم از غصه میمیرم ...سلامتیم بخطر افتاده و اصلن نمیدونم چند سال زندگی میکنم که بخام یکی دیگه رو بیارم و اونو هم اسیر کنم .حالم خیلی بدهبچه ها ....اینقد گریه کردم که چشمام باز نمیشه دیگه .... ترس از دست دادن اعضا و زمینگیر شدن .واقعن زمینگیرم کرده ...اگه ممکنه برام دعا کنین میدونم همه چی اولش سخته ولی این واقعندیگه سخته ... و میشه یه دکتر دیابت هم بهم معرفی کنین ؟  که وقت بزاره و خوب توضیح بده و تبحر داشته باشه؟ باید جواب آزمایشمو نشونش بدم ..ببخشید من کلن انرژی منفی زیادی دارم خیلی سعی میکنم مثبت باشم ولی توو در و همسایه دیدم دیابتیها که پاشونقطع شده چشمشونو درآوردن و کلیشون از کار افتاده ... دیگه دارم دق میکنم .... این آی وی اف کلن دیگه یادم رفت چون مشکل بزرگتری پیدا کردم ... واقعن نمیدونم این دیگه چه امتحانیه ..ببخشید بچه ها موج منفیم گفتم مشکلمو بگم شاید کسی چیزی بگه که کمکم کنه

سلام به همه دوستان ، واي رويا جون آخه چرا اينقدر انرژي منفي ، عزيزم به نظر من همه بيماريها ارتباط مستقيم با مغز آدم داره ، براي نمونه من دو تا از خاله هام دچار بيماري ديابت شدن يكيشون كلا خودش رو باخته و الان چند سال هست كه درگير اين بيماري هست كه به نظر من تمام مشكلش ناشي از فكر نادرستش در مواجه با بيماري هست ولي خاله ديگم به محض اينكه فهميد دچار ديابت شده خيلي سريع سراغ ورزش و رژيم غذايي درست رفت و كلا مشكلش رو ريشه كن كرد و حتي تونست با اراده قوي وزنش رو هم بسيار كم كنه و از يك فرد چاق به يك فرد لاغر سالم و پر انرژي تبديل شد ، عزيزم اراده و اميد مهمترين عوامل در حل همه مشكلات و درمان همه بيماريها هستن .

حتي من چند بار اينجا گفتم برادر من تقريبا ٧ سال هست كه مبتلا به بيماري ام اس هست ولي من بعضي وقتها به تلاش و انرژي بالاش و اميدش به خداي بزرگ غبطه ميخورم و مطمئنم همين عوامل تونسته بيماري رو در وجودش خيلي خيلي كمرنگ كنه .

آنای عزیز ممنون که جواب دادی .میشه لطفن یه دکتر خوب غدد بهم معرفی کنی ؟ جون واقعن کسیو نمیشناسم

رويا جون دكتر غدد خوب دكتر طبسيان در هسته مركزي مرجان هستش ولي نميدونم مريض جديد قبول ميكنه يا نه چون خودشون خيلي پير هستن و بيمار هم هستن يك مدت كه قبول نميكرد الان رو نميدونم ولي كارشون عاليه و همينطور دكتر رويا حسيني در مركز رويان رو هم من خيلي ازشون راضي هستم هم اخلاقشون خيلي خوبه و هم دكتر خوبي هستن ، براي شما كه اينقدر نا اميدي گزينه خوبي هست چون مطمئنم كه بهت اميدواري ميده .