2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست
ممنون آناجون از توضيحاتت فك كنم ورم پاهام به خاطر همين دوغ كه ميخورم نمي دونستم بايد بي نمك باشه.بعد يه سوال ديگه جنين ٨سلولي ٣روزه يعني چيه؟

یعنی خوبه نگران نباش!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون ممنونم از راهنماييات عزيزم چطوري بايد از كلينيك آندومتريوز ابن سينا وقت بگيرم؟چقد طول ميكشه؟قبول ميكنن من صارم ميكرو دارم ابن سينا فقط آندومتريوزمو چك كنن؟

عزیزم به این شماره و داخلی زنپ بزن و وقت بگیر.....

۲۳۵۱۹

داخلی ۳۹۰

فکر کنم خانوم دکتر پ ا د م ه ر دوشنبه ها ویزیت میکنه بازم تاکید کن که میخوایی با ایشون ویزیت بشی......

زود وقت بگیر فکر کنم اخیرت اکثر وقتا پر میشه...

بازم تلاشتو بکن میارزه یبارم شده با خانوم دکتر ویزیت بشی......

خیلی ماهه و دقیق!!!!!

بگو دکترت احتمال آندومتریوز داده و تست +شده و توصیه کرده حتما بررسی کنی و از این حرفها.....

ایشالله زودتر بهت وقت میدن!!!!!

خلاصه عجله نکن برا شروع دوباره میارزه همه چیو بررسی کنی!!!!!  

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون ممنونم از راهنماييات عزيزم چطوري بايد از كلينيك آندومتريوز ابن سينا وقت بگيرم؟چقد طول ميكشه؟قبول ميكنن من صارم ميكرو دارم ابن سينا فقط آندومتريوزمو چك كنن؟

راستی ببین اگه میتونی با مریم و راحله توکلی هم یه مشاوره بکن تو همین مرکز دکترای ایمونولوژی و آنکولوژین و شاید برات آزهای تکمیلیم بنویسن!!!!!

بخدا بريدم كم اوردم ديگه پنج سال شده ممنون ازتون كه اميد ميديد

عزیزم خیلیا انتظارشون بیشتر از تو هم بوده اما شکر خدا جواب گرفتن.....

تو پیگیر باشه و همه چیو بررسی کن بهت قول میدم خیلی خیلی زود مامان میشی!!!!!

دوستای گلم من دیگه برم لالا الان دخملی برا شیر بیدار میشه من هنوز لالا نکردم.....

بوس به همه مانانای حال و آینده.....

مطمئنم به زودی زود همه دوستای منتظرم مامان میشن اونم چه مامانی.....

مامانای نمونه که بهترینارو تربیت کردن.....

آناجانم خيلي فوق العاده اي فقط همينو ميتونم بگم و تنها كاري كه براي جبران ازم برمياد دعاست الهي هميشه سلامت و شاد باشي عزيزم براي همه و منم خيلي دعا كن😘

فدات عزیزم......

بهترین برام شنیدن خبر مامان شدنته که مطمئنم خیلی خیلی نزدیکه!!!!!

منتظر خبرای توپت هستم عزیزم....

کسی بوده دیابت داشته باشه و باردار شده باشه و بدنیا آورده باشدش؟‌ یعنی بنظرتون من باید دور مادر شدنو خط بکشم ؟

وای رویا این چه حرفی که میزنی ؟؟؟!!بخدا ما هممون مثل همیم همش منفی بافی میکنیم یکی از فامیلای ما دیابت داشت و نمیدونست شکم اولش رو نفهمیده بود بچه رو از دست داد.زیر نطر پزشک بود و قبل و بعد از حاملگی ودر  حین بارداری دارو داشت و امپول میزد (فکر کنم انسولین) الان دوتا پسر سالم داره به فاصله ۱ سال .الان هم دوباره حامله  هست.

اصلا ناراحت این موضوع نباش ما که جای سالم توی بدنمون نیست یه امپول هم اضافه  تر بزن.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

آناجون ممنون كه اينقدر باحوصله جواب ميدي خانومي

يه مسأله اي خيلي نگرانم كرده از ديروز عصر پاهام ورم كرده وغوزك پاهام درد مي كنه !!!از چي مي تونه باشه پياده روي هم دارم به اندازه.اما اين ورم نمي دونم از كجاست ؟ راهي داره خوب بشه

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

نازی جون ... خیلی جالب گفتی ...ببخشید سو تفاهم نشه ولی مردم از خنده انقدر قشنگ گفتی     

واقعا ما جای سالم نداریم یه دارو بیشتر ...باور کن من فقط میگم خدایا عیبی نداره راه حل داره شکرت ... 

نازی جون ... خیلی جالب گفتی ...ببخشید سو تفاهم نشه ولی مردم از خنده انقدر قشنگ گفتی     واقعا ما جای سالم نداریم یه دارو بیشتر ...باور کن من فقط میگم خدایا عیبی نداره راه حل داره شکرت ...

لیلا جون اگه ما به خودمون دلداری ندیم پس که بده.😆

من الان نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم احساس میکنم سرما خوردم دوشنبه هم انتقالمه.دایم دارم قرص سرماخوردگی و استامینوفن ساده سر خود میخورم.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹