2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
تازه مریم جان همین هفته پیش رفتم ویزیت برای اندومتریوز ... بهم گفتن مبارک باشه یه کیست حدود دو سانتی اندو نانازی تخمدان چپت داری بدو برو میکرو کن ... حالا من ایران نیستم تو لیست بیمارستان دولتی 1 سال طول میکشه نوبتم بشه بعد فکر کن خصوصی هم خیلی گرونه ... حالا خودمو بکشم .... نه ... مبارک کیستم .... با همینم مامان میشم .... انقدر تو همین تایپیک دوستان سختی کشیدن ولی بالاخره نتیجه گرفتن پس منم مثل اونا ... الانم اصلا فکر پانکچر دوباره رو نکن .... فعلا یه سری کارا میتونی انجام بدی که بگی لااقل منفی شدنت دلیلش فقط خود حنین بوده ... خود آنا جون که استارتر تایپیک میدونی چقدر تلاش گرده و چقدر سختی کشیده ولی الان خدارو هزار بار شکر یه پرنسس نازززز خدا بهش هدیه داده ... پس بسم الله

فدات لیلا جون.....

بوسسسسسسس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم ماشالله اینهمه تخمک داری ،،، پس بدون تخمکات ایرادی نداره ،،،،الهی آمین اینبار مثبتی ،،،الهی آمین

منتظر رحمت جان منم حدسم اینه آندو کیفیت تخمک رو پایین میاره. چون من بعد لاپرا هم تعداد تخمکام بعد پانکچر بیشتر شد هم کیفیتشون بهتر شد!!!!!

البته در حد حدسه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟ دخمل گلی ات چطوره؟یه سوال داشتم از قرص فمبیون اطلاعی داری ؟من تا ماه 7 مالتی پریناتال خوردم . اشکال نداره از الان قرص فمبیون 2 را بجای اون بخورم؟

عزیزم من جای تو باشم سر خود دارو نمیخورم مخصوصا تو بارداری.....

بین دکترت نظرش چیه!!!!

مثلا من تا ۷-۸ ماه فولیک دتشتم بعد شد آهن....

بر اساسآزم دکترم تغییرش داد پس سر خود حتی مکملم نخور....

آنا جون من چون طبعم سرده نمیخوام نشاسته بخورم بعد از انتقال. مشکل تیرویید هم ندارم تصمیم دارم شیر سویا بخورم.عیبی نداره؟ مربای به هم   درستیدم واسه بعد از انتقال

به نظرم اوکیه...

ببخشید دیروز بعد از طهر دفع راحت داشتم اما از اون به بعد تابحال اصلا دفع نداشتم. چیکار کنم? شربت ام او اموهم میخورم نمیدونم چطور دیدوز اثر داشت تمروز نه!

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
سلام آنا جان من دیروز بیمارستان آبان پانکچر شدم 15تا تخمک داشتم ولی الان زنگ زدم ببینم چند تا جنین تشکیل شده گفت از خود خانم دکتر طرازی بپررسید درسته؟

عزیزم به سلامتی مبارکه......خانومی خودتو اذیت نکن احتمالا تاروز انتقال چیزی دستت نمیاد......

من همون لحظه که بهوش میومدم گیر سه پیچ میدادم اطلاعات میگرفتم دیگخ بعدش خبری نمیدن......

ایشالله چیزی تا مامان شدنت ممونده و پایان انتظارت داره وصل میشه به یه انتظار شیریت نه ماهه!!!!!

سلام دوستای خوبم, من امروز سونوی غربالگری اول رو انجام دادم, همه چی نرمال بود شکر خدا.البته من دیشب دوباره خونریزی کمی داشتم. تو این ده روز سه بار خون روشن دیدم, هماتومم هم گفت کوچیک شده, شونزده در هفت میلیمتر, جفتمم قدامی گرید صفر.  دوازده هفته و دو روز بودم.طول سرویکسم هم سی و شش که نسبت به هشت هفته کم شده. حالا من تا کی باید شیافو استفاده کنم, انوکسپارینم هنوز شروع نکردم.

عزیزم شکر خدا......

خانومی هماتومت هنوز جا داره رفع بشه پس نگران خونریزی یا لک گاه به گاه نباش به زودی اونم حل حل میشه......

شیافتم تا وقتی کامل هماتومت رفع بشه و دیگه لک نداشته باشی ادامه داره......

انوکسوپارین من که بعد رفع کام. هماتومم شروع شد پس عجله نکن فقط کامل رفع شد یاداوری کن ببین دکترت نظرش رو شروع مجدد هست یا نه!!!!

بهار جون و بقیه دوستان که تیکر بارداری دارین مبارکتون باشه ان شا الله به خیر و شادی نی نی هاتون رو به دنیا بیارید و خوشبختیشون رو ببینید.یه سوال دارم دکترم گفته بود ویتامین ای یک روز در میون بخورم هنوز هم باید ادامه بدم یا از وقتی انتقال میدیم ویتامین ای نباید مصرف کنیم?

نانت جون زنگ بزن بپرس دقیق یادم نیست اما فکر کنم برا من رو بعد + شدن قطع کردن اما تاکید میکنم دقیق یادم نمیاد....

تیکر بارداری من هم coming soon

انشالله عروسی یا دومادیش عزیزم....

دوستای گلم استرس گرفتم راهنمایی کنید لطفا. اگه موقع شلوار پوشیدن روی یک پا وایسیم تا شلوار بپوشیم ایراد داره فشار میاد به نی نی هامون?

نه عزیزم مگه الکیه....

احتیاط میگه اینکارو نکن چون ممکنه تعادلتو از دست بدی....

ببخشید دیروز بعد از طهر دفع راحت داشتم اما از اون به بعد تابحال اصلا دفع نداشتم. چیکار کنم? شربت ام او اموهم میخورم نمیدونم چطور دیدوز اثر داشت تمروز نه!

نانا جون غذای گر حجم به خصوص نونی با نون سنکگ هم بخور......

آبم زیاد بخور.....

نگران مباش منم چندین بار شدید یوبس شدم......

حل میشه......

روغن زیتونم به غذاهات بزن.....

انا جون انوکساپارین همون کار هپارینو میکنه؟برچه اساس هپارین یا اونومیدن؟انوکسا روزی یه باره؟

من دیگه بازوهام جانداره واسه تزریق همش کبوده 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
آ نا

عزیزم گریه چرا.......

همیشه بخند عزیزم......

گفتم که به نظر من آزات اوکی هستن!!!!

نانا جون غذای گر حجم به خصوص نونی با نون سنکگ هم بخور......آبم زیاد بخور.....نگران مباش منم چندین بار شدید یوبس شدم......حل میشه......روغن زیتونم به غذاهات بزن.....

عزیزم منظورم غذای پر حجمه!!!!!

انا جون انوکساپارین همون کار هپارینو میکنه؟برچه اساس هپارین یا اونومیدن؟انوکسا روزی یه باره؟من دیگه بازوهام جانداره واسه تزریق همش کبوده

عزیزم اگه اشتباه نکنم هپارین قویتر از سلکسان یا مشتبهاتشه......

احتمالا بر اساس نتیج ه آزهای انعقادی تجویز میشه......

حالا به دکترت بگو شاید تغییرش داد به انوکسوپارین یا سلکسان و تونستی یه مدتم به دور نافت بزنی......

صفحه ۶ هم بخون برا قلق تزریقارو!!!!!