2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام لیلا جان عزیزم منم آندومتریوز دارم البته فقط چسبندگی منم یک بار با بتای پایین مثبت شدم ولی یک هفته نشد تموم شد سری بعد با وجود 9تا تخمک اصلا جنین برام نمود به نظرم آتدو کیفیت تخمک را خیلی میاره پایین درسته؟ شما شوهرت چطوره؟

منتظر جون کیفیت تخمک از بدو تولد ما همونه که هست فقط حدود چهل سالگی ضخامتش بیشتر میشه و سخت لقاح میکنه ،،، حالا اون اسپرم که انتخاب میکنن برای لقاح فوق العاده مهمه،،، درضمن عزیزم اندو در کیفیت تخمک هیچ تاثیری نداره اصلا ،بافت اندومتر رحم که ممکنه به دلایلی بره جاهای دیگه بدن رشد کنه الان مال من رفته سمت چپ دیواره رحم و داخل تخمدانم ،،،اگرم برات جنینی باقی نموند دلیلش کیفیت پایین اس پ ر م ،عزیزم اون بیولوگ یا همون جنین شناس خیلی نقش مهمی داره ،مال من که گند زد ،،،

ما هم مشکل مورفولوژی اس پ ر م داریم ،تعدادشم هی خوب میشه هی کم میشه،،،فقط خوبی ا س پ ر م اینه هر سه ماه تغییر میکنه ،،، و میشه کیفیتشو برد بالا،،، عزیزم این قضیه خیلی مهمه،،، بدبختی ما زنا عادت داریم هی بگیم من مقصرم ،،، ولی واقعا دلیل سقط تو هفته های پایین و جنین نداشتن تقصیر ما نیست

سلام آنا جان من دیروز بیمارستان آبان پانکچر شدم 15تا تخمک داشتم ولی الان زنگ زدم ببینم چند تا جنین تشکیل شده گفت از خود خانم دکتر طرازی بپررسید درسته؟

عزیز دلم ماشالله اینهمه تخمک داری ،،، پس بدون تخمکات ایرادی نداره ،،،،الهی آمین اینبار مثبتی ،،،الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ليلاجونم ممنونم كه وقت گذاشتي جوابمو دادي عزيزم با حرفاتون خيلي روحيه گرفتم توكل بر خدا ادامه ميديم بسم الله...پس من بايد برم فعلا پيش دكترم تا آزمايشايي كه ندادم بدم و اگرم لازم باشه هيستروسكوپي و ...ليلاجون اميدوارم زودتر نوبتت بشه و اصلا قبلش طبيعي باردار بشي از ته دلم برات دعا كردم خيلي از كمكات ممنونم عزيزم

مریم جان کاری نکردم،، از ته دلم میخواد تمام دوستای گلم مامان بشن منم در کنارشون،،

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت،،، فقط ناامید نشو هرگز ،،خدا بزرگ 

نازي ممنون از تبريكت عزيزمافسون جون مثل عقده اي ها شده بودم انقدر دلم ميخواست منم تيكرم رو اكتيوكنم

بهار جان عاااالیه تیکرت 🍼🍼🍼😍😍😍 بازم مبارکت باشه ،،،روحیه و امید میده به ما 

افسون جون می شه بگی مشکل دوستت چی بود که 4 تا انتقال منفی داشت؟

مشکلی نداشت هر دو سالم بودن 

صارم هم می رفت ولی سری اخر که دوقلو باردار از جنین های قبلیش استفاده نکردو اومد پیش دکتر عارفی شروع کرد از اول

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستای خوبم, من امروز سونوی غربالگری اول رو انجام دادم, همه چی نرمال بود شکر خدا.البته من دیشب دوباره خونریزی کمی داشتم. تو این ده روز سه بار خون روشن دیدم, هماتومم هم گفت کوچیک شده, شونزده در هفت میلیمتر, جفتمم قدامی گرید صفر.  دوازده هفته و دو روز بودم.طول سرویکسم هم سی و شش که نسبت به هشت هفته کم شده. حالا من تا کی باید شیافو استفاده کنم, انوکسپارینم هنوز شروع نکردم. 

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟ دخمل گلی ات چطوره؟یه سوال داشتم از قرص فمبیون اطلاعی داری ؟من تا ماه 7 مالتی پریناتال خوردم . اشکال نداره از الان قرص فمبیون 2 را بجای اون بخورم؟

سارا جون دکتر من هم بجای فولیک اسید فمبیوم برام نوشته. البته برام مولتی دایلی و کلسی کر هم نوشته. قبلا پرنتال و فولیک اسید پنج میخوردم

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

بهار جون و بقیه دوستان که تیکر بارداری دارین مبارکتون باشه ان شا الله به خیر و شادی نی نی هاتون رو به دنیا بیارید و خوشبختیشون رو ببینید.

یه سوال دارم دکترم گفته بود ویتامین ای یک روز در میون بخورم هنوز هم باید ادامه بدم یا از وقتی انتقال میدیم ویتامین ای نباید مصرف کنیم?

دوستای گلم استرس گرفتم راهنمایی کنید لطفا. اگه موقع شلوار پوشیدن روی یک پا وایسیم تا شلوار بپوشیم ایراد داره فشار میاد به نی نی هامون?

سلامچرامثل قبل لیست علاقه مندی هام ر نمیتونم ببینم

عزیزم برو اون بالا سمت چپ رو عکیت کلیک کن.....

برو تونی نی سایتت.....

بعدشم که برو توتبادل نظرا میتونی لیست مورد علاقتو پیدا کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون، من توي آزمايشات روتين كه داشتم، فهميدم مشكل تيروئيد دارم و آنتي بادي خيلي بالا بود روي ١٠٠. خيلي نگرانم كرده. دكتر واسم اووتيروكسين تجويز كرده. آيا حالا كه ماه سوم هستم تاثير بدي رو جنين نگذاشته؟

فروغ جان عزیزم فکرای بد نکن ایشالله که همه چی به خوبی گذشته.....

عزیزم وروجکتو بسپار به خدا تو هر کاریکه میتونستی انجام دادی.....

مطمئن باش به سلامتیم بغلش میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم به نظر میاد همه چی اوکی هست.....

ذخیرتم خوبه بالاست.....