2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
بله آنا جان هر 14000 تا صلوات رو به یکی از ائمه هدیه بدهیم.

ليلا جون اينو تفسير ميكني؟

امروز اي يو اي كردم جواب ازمايش اسپرم رو گرفتم خيلي متعجب شدم چون وضعيت همسرم خوب بود البته دكترم چيزي نگفته خواستم نظر شما رو هم بپرسم،ازمايشش اينه:volume 2.5-

ph 8

Concerntration 44  mil ( pro=0)

-motility _

Viability 90-95%

Morphology 75%

جلوي موتيليتي يه خط تيره گذاشت فكر كنم موتيليتيش صفر بود😭

1396/02/13  | 16:51

ليلا جون اينو تفسير ميكني؟امروز اي يو اي كردم جواب ازمايش اسپرم رو گرفتم خيلي متعجب شدم چون وضعيت همسرم خوب بود البته دكترم چيزي نگفته خواستم نظر شما رو هم بپرسم،ازمايشش اينه:volume 2.5-ph 8Concerntration 44  mil ( pro=0)-motility _Viability 90-95%Morphology 75%جلوي موتيليتي يه خط تيره گذاشت فكر كنم موتيليتيش صفر بود😭1396/02/13  | 16:51

عزیزم تعدادش چقدر؟؟ میتونی یه عکس ار کل از بذاری؟؟

اون pro =0 منظور سرعت پروگرسیو صفر هستش اشتباه نکنم ... خب ممکنه یه دلیلی داشته باشه که قابل حل باشه ... بقیه فاکتورا که خیلی خوبن .... 

ناراحت نباش عسلک جان .... تونستی یه عکس بذار ...

عزیزم کحا داری درمان میکنی؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام، قبلا تومباحث علاقه مندیهام که میومدم ازادامه پیام های که نخونده بودم میومداماالان هی ازاول تایپیک میادبایدبگردم ببینم تاکجارونخوندم بعدبقیه روبخونم، واس شماهم همینطوریه؟راهی هست درست شه یانه

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه
نانا جون غذای گر حجم به خصوص نونی با نون سنکگ هم بخور......آبم زیاد بخور.....نگران مباش منم چندین بار شدید یوبس شدم......حل میشه......روغن زیتونم به غذاهات بزن.....

مرسی انا جون از جوابات واقعا ممنونم ازت دوست نازنینم.خدا بهت خیر بده

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
بچه ها سلام، قبلا تومباحث علاقه مندیهام که میومدم ازادامه پیام های که نخونده بودم میومداماالان هی ازاول تایپیک میادبایدبگردم ببینم تاکجارونخوندم بعدبقیه روبخونم، واس شماهم همینطوریه؟راهی هست درست شه یانه

نانا جون عزیزم من در مورد همین تاپیک دقیقا همینکارو میکنم.

اون بالا سمت چپ که عکس رو گذاشته بالاش اگه یه عددی نوشته یعنی یه اعلان جدید دارم روش بزنم رو اعلانا بزنم یه لیستی میاد که نشون میده چیا اومده!!!!!!

من از اون طریق میتونم دونه دونه پستا و لایکا و پاسخ به نظرات جدید رو ببینم......

حالا نمیدونم این قبلیت واسه منه که استارتر تاپیکم یا کلیه اما به نظر میاد کلی باشه.....

حالا این مسیر رو برو شاید کمکت کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم تعدادش چقدر؟؟ میتونی یه عکس ار کل از بذاری؟؟اون pro =0 منظور سرعت پروگرسیو صفر هستش اشتباه نکنم ... خب ممکنه یه دلیلی داشته باشه که قابل حل باشه ... بقیه فاکتورا که خیلی خوبن .... ناراحت نباش عسلک جان .... تونستی یه عکس بذار ...عزیزم کحا داری درمان میکنی؟؟؟  

كجا عكس بزارم؟ البته چون اي يو اي كردم جواب از اسپرمش دست نويسه،ميگم يعني اي يو ايم بي خود بوده؟

عزیزم تعدادش چقدر؟؟ میتونی یه عکس ار کل از بذاری؟؟اون pro =0 منظور سرعت پروگرسیو صفر هستش اشتباه نکنم ... خب ممکنه یه دلیلی داشته باشه که قابل حل باشه ... بقیه فاکتورا که خیلی خوبن .... ناراحت نباش عسلک جان .... تونستی یه عکس بذار ...عزیزم کحا داری درمان میکنی؟؟؟

عزیزم تعدادش چقدر؟؟ میتونی یه عکس ار کل از بذاری؟؟اون pro =0 منظور سرعت پروگرسیو صفر هستش اشتباه نکنم ... خب ممکنه یه دلیلی داشته باشه که قابل حل باشه ... بقیه فاکتورا که خیلی خوبن .... ناراحت نباش عسلک جان .... تونستی یه عکس بذار ...عزیزم کحا داری درمان میکنی؟؟؟

ليلا جون دقيق ميگي مشكل كجاهاست و اينكه من بايد چي كار كنم؟ من شهرستانم قبلا تحت نظر دكتر امير جنتي و طرازي بوديم اما الان بخاطر شغل همسرم اومديم شهرستان و فعلا اينجا كارمو پيگيري ميكنم تا مهر گفتم اينجا بيكار نباشيم تا مهر جواب نگيرم برميگردم پيش اميرجنتي و طرازي فقط بگو چيا خوبه چيا بده كه بيكار نشينم بعدم اينكه با اين اوضاع اي يو اي بي خود بوده درسته؟

انا جون من دیشب با درد خیلی شدید زیر دلم از خواب بیدارشدم و تا نیم ساعت از درد بخودم میپیچیدم بنظرت دلیلش چیه؟من پروژسترون رو حدود 9 شب میزنم استرادیلوم همین حدودا با شامم میخورم میتونه از این باشه؟

اگه بخوام واسه دردش شیاف پروژسترون بزارم چقد باید با امپول اختلاف زمانی داشته باشه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
انا جون من دیشب با درد خیلی شدید زیر دلم از خواب بیدارشدم و تا نیم ساعت از درد بخودم میپیچیدم بنظرت دلیلش چیه؟من پروژسترون رو حدود 9 شب میزنم استرادیلوم همین حدودا با شامم میخورم میتونه از این باشه؟اگه بخوام واسه دردش شیاف پروژسترون بزارم چقد باید با امپول اختلاف زمانی داشته باشه

مونیکا جون عزیزم من چون دو تا شیاف داشتم و آمپولمم شبا میذاشتم یکی از شیافا رو صبح میذاشتم اون یکی شب که مثلا شیاف رو ۸ شب میذاشتم و آمپولمن ۱۰ میزدم.....

عزیزم فکر نکنم پروژسترون و استرادیول تداخل داشته باشن ولی من استرادیولمو ظهرا با ناهارم میخوردم میخوایی فاصله بنداز با شیافت......

عزیزم اثر هاش سی جی یادمه یه بار یکی از دوستان سه روز بعدش بی بی زده بود منفی شده بود اما به نظرم ریسک نکن صبر کن لااقل تا روز ۱۲ انتقال.....

هر چند من جای تو باشم اصلا سراغش نمیرم......

عزیزم دردی که میگی مثل رگ به رگ شدنه که تا یه مدت طول بکشه و نتونی تکون بخوری؟

منم گاها همچین دردی داشتم.....

چطوری وقتی رگ پا میگیره؟

حس میکردم انگاری یه چیزی حدودای تخمدان میگیره و نفسمو بند میاره......

خواستم بگم اگه همچین چیزیه خیلی فکرتو درگیر نکن ایشالله گذراست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خسته نباشی یک سوال داشتم امپول هپارین باید سر ساعت زد ؟؟؟

عزیزم بهتره سر موقع بزنی اما برا من شده بود گاها همسرم با عجله رفته بود سر کا و یادش رفته بود بزنه منم چند ساعت بعدش یادم اومده بود زده بودم.....

اما کلا دارو سر تایمش استفاده بشه بهتر جواب میده!!!!!