2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

انا جون من امروز پانکچر داشتم از صبح 7:30تو اتاق عمل بودم 9 تو اتاق ریکاوری و همچنان تو بخش بستری هستم واسم سرم دکستروز و مانیتول تزریق کردن فرداهم دوباره باید تزریق کنم کاربردشون چیه؟راستی اصلا در مورد تخمک و اسپرم و جنین اطلاعات نمیدن ،طرازیم ندیدم که در مورد سرم ای وی ای جی بپرسم چکار کنم؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چه حرفیه لیزا جون مگه به راحتی به دست اومده..من دائم پیگیر بودم و خیلی واستون خوشحال شدم که نتیجه صبرتون رو گرفتید..توکل به خدا انشاا... که خوش خبری عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

منتطر رحمت عزیز انشاا... که به زودی خبر خوش رو هم از شما میشنویم و همینطور باقی دوستان صبور و پبگیر هستن و امیدوارم که ته قصه شیرین باشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
انا جون سال نو شما مبارک انشاءالله  سال خوبی در کنار خانواده ات داشته بشی سال نوی همه دوستان منتطر در اینجا مبارک انشالله  امسال با هم مامان بشیم

عزیزم فدات....

سال نوی شمام مبارک عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خونریزی زیادی دارم و کلی درد پریودی. حتی دیگه حوصله اورژانس رفتنم ندارم ،دفعه قبلم همین روزا بود همین شکلی. وقتی قرار نیست اتفاق بیفته صد تا ازمایشم بدی بازم نتیجه همونه.

عزیزم والا من رفرش میکردم اما الان وقتی میخوامم ببینم پیغام جدیدی امده بالا سمت چپ عکس پروفایل به حالت کوچیک هست روش اگه عدد باشه یعنی اطلاعات جدید ثبت شده. دونه دونه نگاه میکنم و جواب هر پست رو دقیقا همونجا میدم!!!!!!

حالا امتحان کن شاید این روش به دردت بخوره!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خونریزی زیادی دارم و کلی درد پریودی. حتی دیگه حوصله اورژانس رفتنم ندارم ،دفعه قبلم همین روزا بود همین شکلی. وقتی قرار نیست اتفاق بیفته صد تا ازمایشم بدی بازم نتیجه همونه.

لیزا جون عزیزم این حرفها چیه؟

منم خونریزی داشتم اصلا - فکر نکن.....

پاشو برو دکتر احتمالا برات پروژسترونتو زیاد کنه!!!!!

استراحت مطلقم باش.....

من که فکر کنم هماتومه عزیزم....

ایشالله بغلش کنی همخ این تلخیارو فراموش میکنی.....

مونیکا جان شما چه داروهایی داشتی ؟ من 30 تا گونال و 30 تا منوپور با 4 تا سترتاید دارم میخواستم بدونم چقد هزینه ات شد ؟راستش من به دلایلی مجبور شدم آزاد بخرم وبعد برم بیمه و برم داروخانه مابقیشو بگیرم الان 4 میلیون دادم گفت حدود نصفش برمیگرده

عزیزم مال من بیشتر بود حدودای ۱۶۰۰-۱۷۰۰ تومن شد با بیمه!!!!!!

البته اگه الان قیمتها خیلی فرق نکرده باشه!!!!!

ستروتایدم ۴ تا داشتم!!!!!

انا جون من امروز پانکچر داشتم از صبح 7:30تو اتاق عمل بودم 9 تو اتاق ریکاوری و همچنان تو بخش بستری هستم واسم سرم دکستروز و مانیتول تزریق کردن فرداهم دوباره باید تزریق کنم کاربردشون چیه؟راستی اصلا در مورد تخمک و اسپرم و جنین اطلاعات نمیدن ،طرازیم ندیدم که در مورد سرم ای وی ای جی بپرسم چکار کنم؟

عزیزم به سلامتی......

عزیزم احتمالا هایپر شدی چون این سرمو تا جایی که میدونم برا هایپری میدن....

فعلا یکی دو رور بگذره ببین انتقال داری یا نه!!!!

بعد ابن یکی دو روز زنگ بزن مطب یا بیمارستان بپرس کی سرم داری!!!!!

در ضمن قرار نبود از دکترت در مورد سرم بپرسی....

من هیچ وقت بعد عمل دکترو ندیدم.....

از همون پرستارو پرسیدم یا خودشون جواب دادن یا لز دکتر واسم پرسیدن.....

من همون روز از طریق پرستار که از خانوم دکتر واسم پرسیدن فهمیدم سرمم کی هست.....

حالا نگران نباش فردا زنگ بزن مطب ببین اصلا انتقال داری یا نه و اگه گفتن انتقال داری بپرس ببین سرمت کی هست.....

راجب جنین و تخمک و... هم باید همون موقع میپرسیدی وگرنه تا روز انتقال یا فریز جنین دیگه نمیتونی اطلاعات بدست بیاری.....

من به محض اینکه بهوش میومدم انقدرسوالامو میپرسیدم همه رو جواب میدادن!!!!!

خخخخخخخخخخخ......

من که میگم کلی تخمک خوب داشتی.....

انا جون شوهرتون چه مکملهایی مصرف کرد و یکیم اینکه من چی بخورم کیفیت تخمکهام بره بالا در حال حاضر اووبوست و اورامین اف میخورم

عزیزم والا همسرمو دقیق الان یادم نیست فقط میدونم خیلی تاثیر نداشت مکملا چون تقریبا دو سالی میخورد ولی شرایط فرقی نمیکرد......

به محض اینکه خنک نگهداشتن رو رعایت کرد یکم بهتر شد.....

مکملاشم.....

ویتامین سی، ال کارنتین قرص جوشانشو به جای شربتش، زینک پلاس، فولیک اسید ۵، کوکیوتن......

ویتامین ای هم قبلا میخورد چون دکترش فهمید کبد چرب داره گفت دیگه نخوره چون شرایطشو بدتر میکنه!!!!!

خودتم به نظرم آب، ورزش، چهارمغز، پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی)، سفیده تخم مرغ و.....

در ضمن استرس رو از خودت دور کن....

عزیزم به سلامتی......عزیزم احتمالا هایپر شدی چون این سرمو تا جایی که میدونم برا هایپری میدن....فعلا یکی دو رور بگذره ببین انتقال داری یا نه!!!!بعد ابن یکی دو روز زنگ بزن مطب یا بیمارستان بپرس کی سرم داری!!!!!در ضمن قرار نبود از دکترت در مورد سرم بپرسی....من هیچ وقت بعد عمل دکترو ندیدم.....از همون پرستارو پرسیدم یا خودشون جواب دادن یا لز دکتر واسم پرسیدن.....من همون روز از طریق پرستار که از خانوم دکتر واسم پرسیدن فهمیدم سرمم کی هست.....حالا نگران نباش فردا زنگ بزن مطب ببین اصلا انتقال داری یا نه و اگه گفتن انتقال داری بپرس ببین سرمت کی هست.....راجب جنین و تخمک و... هم باید همون موقع میپرسیدی وگرنه تا روز انتقال یا فریز جنین دیگه نمیتونی اطلاعات بدست بیاری.....من به محض اینکه بهوش میومدم انقدرسوالامو میپرسیدم همه رو جواب میدادن!!!!!خخخخخخخخخخخ......من که میگم کلی تخمک خوب داشتی.....

آنا جون بنظرم  سرم ivij رو برا کسایی که مشکل ایمنی دارن میدن ، یا ای وف ناموفق چون منم سه تا داشتم  

من هایپر شدم سرم البومین دادن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
لیزا جون عزیزم این حرفها چیه؟منم خونریزی داشتم اصلا - فکر نکن.....پاشو برو دکتر احتمالا برات پروژسترونتو زیاد کنه!!!!!استراحت مطلقم باش.....من که فکر کنم هماتومه عزیزم....ایشالله بغلش کنی همخ این تلخیارو فراموش میکنی.....

لیزا جون شایدم با این بتای خوبت دو قلو داری عزیزم ، برا دوقلو من دیدم که اوایل بارداری لک  و خونریزی خیلی زیاده 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

پرستارا که از صبح هرچی بهش زنگ میزنن دکتر دردسترس نیست؛تو برگه نوشته پنج شنبه واسه انتقال برم،اگه هایمرم پس انتقال واسه چیه؟هیچکیم نمیدونه و جواب نمیده؟؟چی بخورم واسه هایپری؟با10_12تخمک کسی هایپر میشه؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

لیزاااااا عزیزم،،،چی میگی،،،، به دکترت زنگ بزن،،،مامانی الینا و ایلیا یادته ،،، تا چند روز پیش هم همین حالتا رو داشت درد و خونریزی مثل پریود ،،، زود ناامید نشو عزیزم