2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7160527 بازدید | 692203 پست
آدم‌میمونه‌اون‌همه‌دوندگی‌برابارداری‌اول‌بعددومی‌فرتی‌میگیره🥴

من اولی رو مثل آب خوردن طبیعی باردارشدم ولی دومی رو چندسال دویدم. امیدوارم سومی رو طبیعی باردار بشم

من من ۵ بار ای وی اف شدم.یبار خارج رحمیسه بار منفیبار اخر مثبت..هرچی ک خدا بخواد.

آخی عزیزم خیلیییی خوشحالم برات گوارای وجودت باشه بعد از اون همه سختی کشیدن خدا دومی رو اینجوری راحت بهت بخشید واقعا الحمدلله

انشالله به حق این ماه مبارک همه ی بچه های منتظر این روزا رو ببینن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون عزیزم..تمام تلاش کردنا با ما زناست..مردها فقط برا ی همراه بی استفاده میان

بعضیا اینجورین. باز خوبه همکاری باهات نمیکنه دومی رو زود اوردی دست تنها 

انشالله خدا بهت توانایی و سلامتی بده گلم ♥️

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم😍😍مبارکت باشه یعنی شوهرت خبر نداره بارداری؟خداروشکر که طبیعی باردار شدی.دعاکن منم طبیعی باردا ...

ممنون گلم..نه هنوز خبر نداره..

هنوز ازمایش بتا ندادم.فقط بی بی چک زدم ک مثبته..

این روزها سعی میکنم از خونه  بیرون نرم..

ولی اگه سونو قلب رفتم بعدش بش میگم..

ک کمکم باشه و دخترمونو کمکم بگیره..

نمیدونم تا چندماه ب دخترم شیر بدم..

ی عادتی داره با سینم فقط میخوابع.

انشاالله طبیعی باردار میشی...بعد زایمان رحم امادست..

البته من بخاطر اینکه خواستم زود باردار بشم دخترمو طبیعی بدنیا اوردم

بعضیا اینجورین. باز خوبه همکاری باهات نمیکنه دومی رو زود اوردی دست تنها انشالله خدا بهت توانایی و سل ...

بم گفته بود اگه دوباره دیر بچه شدیم سراغ کاشت میریم..

ولی تا باهام میاد حوصلش سر میره و بداخلاق میشه.انتظار دارع اولین نفر نوبتم باشه و دودیقه ای کارم راه بیفته و بریم سمت خونه..

سلام بر مادران دیروزو امروزو فردا سلام بر مادران ۱۴۰۴ 

اری مادران ای وی افی 

ما هم مادریم اما مادرانی از جنسو بو و رنگی دیگر مادری از جنس شیشه که بارهاب بار زیر بار درمانو حرف های نزدیکان ترک خوردیم اما محم تر از سنگ وباز تیکه های شکسته ی خود را دست تنها ودر خلوت شبانه ی خود با چسپ گریه هایمان به هم وصل کردیمم اری ماهم مادریم مادری از رنگ و بوی عیدی که هر سال سر سفره ی هفت سین کتاب ها و قرانمان را با ارزوی امدن گریهای کودکی بر سر سفره ی هفت سین به سر میبریم اری ما هم مادریم مادری که در خواب هایمان بوی تن کودکانمان را در ریهایمان میکشیم و با ان صبح ها بیدار میشویم اری ما هم مادریم مادران ای وی افی 

ما هم مادریم مادری با سیاهیاو کبودی های امپولهایمان با دردهای باسن های پروژسترونی بادردهاواسترس های عمل هایمان با چهارده روز دعا گفتن و حرف زدن با نینی کوچولوی انتقالیمان با پنهان کاریهای کوچک و بزرگ از اطرافیانمان برای فرار کردن از سوالهایی که شاید برایه انها سوال باشد ولی برایه ما مثله بمبی هسته ای ارامش خیلمان را به هم میزند ومادری با نا امیدی جواب ازمایش هایمان اری ما هم مادریم من هم مادرم مادری از جنس درد رنج 

تنی خسته از درمان 

اما باز امیدم به خدایی که هنوز میدانم گاهی مرا نگاه میکند 

نوروزتان مبارمک

بم گفته بود اگه دوباره دیر بچه شدیم سراغ کاشت میریم..ولی تا باهام میاد حوصلش سر میره و بداخلاق میشه. ...

مبارکت باشه ماهور جونم گوارای وجودت همه ی مردا همینن از دعوا هاو دوباره رفتنا متنفر م

مبارکت باشه ماهور جونم گوارای وجودت همه ی مردا همینن از دعوا هاو دوباره رفتنا متنفر م

ممنون عزیزم..بخدا موقعی ک سراغ کاشت میرفتم ایقد استرس ی لحظه بداخلاقی شوهرمو داشتم..

حتی کوچکترین حرفش هم دلمو میشکوند..میگفتم یعنی دلش نمیخواد بچه داشته باشیم.یعنی احساس من براش مهم نیست.یعنی ارامش من براش مهم نیست...

خدا ب همه راحت بچه بده ک این مراحل پر استرس رو نرن

بم گفته بود اگه دوباره دیر بچه شدیم سراغ کاشت میریم..ولی تا باهام میاد حوصلش سر میره و بداخلاق میشه. ...

خدا رو شکر که طبیعی مامان شدی به اندازه کافی سختی کشیدید. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارکت باشه انشااللهانشاالله خوش قدم باشه و سالم وصالح.منم انتقال آخر و فقط انجام دادم که خیالم راحت ...

عزیزم‌به سلامتی‌وخوشی‌الهیییی😍

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من                                             دل‌من‌داندومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶🏻

شروع چله ی حمد

سشنبه7اسفند1403

26شعبان 1446

روزانه 70مرتبه سوره ی حمد میخونم ب نیت ی دوست

لازم نیست شما بخوانید

1-سپیدار ✅

2.نهال✅

3-نگار 80✅

4-داداشم ✅

5-مهتاب ✅

6-فalaae✅

7.نسا✅