2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7161780 بازدید | 692257 پست
ممنون عزیزم..انشاالله روزی خودت بحق فاطمه زهرا..دیگه بعد از سیزده بدر میرم سونو..

ب سلامتی عزیزم خیلی خوشحال شدم براتون 

ببخشید شما همسرتون مشکل نداشت ناباروری از طرف شما بود ؟؟؟

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

بچه ها بیان هر کدوم هر کاری ک در طول سیکل انتقال یا تخمک کشی انجام میدین ب همدیگه بگیم شاید برامون ف ...

من با یه دکتر طب ایرانی آنلاین ویزیت شدم گفته بهم یک ساعت یا دو ساعت یکبار سی ثانیه روی پنجه پا بدوم و بعد دراز بکشم و پنج تا تنفس عمیق داشته باشم، برای خونرسانی بهتر یا اگر تایم نداری قبل از صبحانه و ناهار و شام سه بار اینکارو تکرار کنی، منتهی اینم روی من اثر نکرد چون باید دست و‌پاهای خیلی سردم گرم میشد که نشد اما باید دوباره شروع کنم بالاخره بی تاثیرم نیست شاید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر من دو سه بار باهام اومد مطب.ایقد غور میزد و با منشی دعوا میکرد.بخدا اگه شارژ اینترتش تموم میشد. ...

واقعا. شوهر من خیلی جون عزیز

اگر خدا خواست بهمون طبیعی بده .دیگه دوست ندارم این پروسه رو برم

شروع چله ی حمد

سشنبه7اسفند1403

26شعبان 1446

روزانه 70مرتبه سوره ی حمد میخونم ب نیت ی دوست

لازم نیست شما بخوانید

1-سپیدار ✅

2.نهال✅

3-نگار 80✅

4-داداشم ✅

5-مهتاب ✅

6-فalaae✅

7.نسا✅

8-آهسته ✅

9.ر710rose✅

10-ملکهقبلش ✅

11-رادیس ✅

12یاامامرضادستموبگیر✅

13.م mehryn✅

14.عبدالواحد✅

15.فfavali✅

16.مmmmmzz✅

17.هپی گرلز✅

18.قاصدک14✅

19.د2aftab✅

20.آataitalebi

21.ز74zhiyan

22.ماهور

23.هzendgimaman

24.آسمان1402

25.زهرااابااانو

26.مmerino

27.بانوهمراز

28.مامان۱هاکان

29.باران۳۱

30.بانو۱۱۳

31.پ ۵golnarges

32.زلیخا1402

33.فطررس

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.خودم

16رمضان 403

بچه اولم ۸ ماهشه..الان رو دومی باردارم.دیگه میذارم ۱۶ برچ یک میرم سونو قلب..ولی اگه دو سه روز دیگه ب ...

آدم‌میمونه‌اون‌همه‌دوندگی‌برابارداری‌اول‌بعددومی‌فرتی‌میگیره🥴

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من                                             دل‌من‌داندومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶🏻

اصلا فکرشو نمیکردم من باردار بشم..میگفتم چون کارم ب انتقال کشید باردار نمیشم...بخدا دیگه حوصله نزدیک ...

منم الان حس میکنم باردار نمیشم ،حس میکنم اونم شانسی بود ،🤣

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه اولم ۸ ماهشه..الان رو دومی باردارم.دیگه میذارم ۱۶ برچ یک میرم سونو قلب..ولی اگه دو سه روز دیگه ب ...

عزیزم😍😍

مبارکت باشه 

یعنی شوهرت خبر نداره بارداری؟

خداروشکر که طبیعی باردار شدی.

دعاکن منم طبیعی باردار بشم. منم یه ذره پسرم جون بگیره و خودم جون بگیرم میخوایم اقدام کنیم 

من‌۳تاانتقال‌منفی‌وچهارمی‌مثبتازلحاظ‌پزشکی‌هیستروسکپی‌رحم،ولاپروسکپی‌به‌خاطرکیست‌تخمدانم‌خراش‌رحم‌وچ ...

مبارکت باشه انشاالله

انشاالله خوش قدم باشه و سالم وصالح.

منم انتقال آخر و فقط انجام دادم که خیالم راحت بشه نمیشه و ببوسم بذارم کنار ولی الان حاصلش ۱ماه هست