2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7164923 بازدید | 692390 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بیان هر کدوم هر کاری ک در طول سیکل انتقال یا تخمک کشی انجام میدین ب همدیگه بگیم شاید برامون فرجی شد مثلا من ماه بعد قراره برم انتقال دوممه از دوسه روز قبل ک باک شدم دارم رحم و کشاله ران و ناحیه تناسلی رو هرشب با روغن بابونه ماساژ میدم و روشو بلاستیک میزارم و باز شال میبندم در طول روز هم بازش نمیکنم و روزی نصف قاشق رب انار با اب رقیق میکنم میخورم چون رقیق کننده خونه و باعث خونرسانی ب رحم میشه 

اگ چیزی ب ذهنتون میرسه یا انجام میدین بگین همو تشویق کنیم ب انجام شون

بچه ها سه روز پیش hcg زدم مجبور شدم امروز بیبی چک استفاده کردم به خاطر دل درد و لکه بینی زیادم زیر د ...

عزیزم اثر hcg تا حداقل ۷ روز هست یه کاری که میتونی بکنی اگه اعصابش رو داری و دیگه تزریق hcg نداری اینه که هر روز بیبی بزنی باید هر روز که از تزریق کمرنگ تر شه بعد اگه ایشالا مثبت شدی از یه جایی شروع به پررنگ شدن میکنه.

مبارکت‌باشه‌عزیرم‌بچه‌اولتونه؟من‌گذاشتم‌بعدان‌تی‌به‌مادرشوهرم‌گفتم😅گفتند‌چه‌جلب‌‌۳ماهشهتازه‌به‌وامی ...

بچه اولم ۸ ماهشه..الان رو دومی باردارم.دیگه میذارم ۱۶ برچ یک میرم سونو قلب..

ولی اگه دو سه روز دیگه برم مشخصه..همش از دهنم میخواد در بره بگم ب شوهرم.حواسم نبود گفتم سال دیگه ۸۸ تومن وام فرزند اوری میگیرم.

بعد گفتم وو.وام ک ۴۴ تومنه..چرا اشتباه گفتم ۸۸😀

قربونت برم❤️🥰ان‌شاءالله بسلامتی طی میکنی این 9ماه رو. راستی چون ب همسرت نمیخوای فعلابگی حواست باشه ...

عزیزی😘😘

اره مراقبم..

نزدیکی اصلا.میخوام بهونه عفونت یا درد واژن بیارم..اونروزی ایقد درد شدید داشتم نوار بهداشتی گرفتم.نمیدونستم .

رفتم دسشویی فرنگی در اوردم.بشوهرم گفتم از بس یبوست دارم و دسشویی میمونم افتادگی مثانه گرفتم.میخوام رو فرنگی بشینم😀😀😀

اونروزی ی قابلمه بزرگ و پر از اب بلند گردم ک کمرم و شکمم درد گرفت..

نمیدونستم باردارم.وگرنه دس ب قابلمه نمیزدم.هرچندشوهرم گفت سنگینه خودم میبرم.تا اون مشغول بود خودم بلند کردم بردم

من‌۳تاانتقال‌منفی‌وچهارمی‌مثبتازلحاظ‌پزشکی‌هیستروسکپی‌رحم،ولاپروسکپی‌به‌خاطرکیست‌تخمدانم‌خراش‌رحم‌وچ ...

ب سلامتی عزیزم خدا رو شکر 😍

من آخه بدبختی نمی تونم بیخیال باشم تا منفی میشم سریع باز دنبال درمان دنبال چاره کار هی سرچ میکنم هی پرس و جو میکنم نمی تونم زندگی کنم بدون فک کردن ب بچه منم خیلی اهل بیرون رفتنم ولی روزایی بعد انتقال یکی از دلایلی که باعث اضطراب و فکر و خیالم میشه این خونه نشستن و منتظر جواب آزمایش بودن میشه هر سری میگم چهار روز استراحت کن بسه پاشو ب زندگیت برس ولی باز استرس میگیره منو میگم نکنه کار اشتباهی میکنم همین کارم باعث بشه منفی بشم نمی دونم واقعا چیکار کنم استرسم کم بشه ی کم بیخیال بشم 

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔