2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7167400 بازدید | 692471 پست
مارال عزیز ممنونم، عزیزم آرزوی الان خودمم همین هست که کنار بیام با نداشتن و بپذیرم،اونوقته که ارامش ...

مطمئنم خدا بهت بچه میده عزیزم،آروم تر که شدی درمان رو ادامه بده 💞

ممنون عزیزم ولی اگه با کیفیت بود پس چرا ایست قلبی کرد!! اصلا ivf خیلی پیچیده هست و پول هنگفت میخواد ...

این جور سقط ها بخاطر مشکل کروموزومی جنینه،معمولا هم دلیلش مشکلات اسپرمه،آی وی اف رو باید انقدر ادامه بدی تا نتیجه بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.پیاده روی کن و سعی کن سالم خوری داشته باشی. قند و شکر و هرچی توش قند داره، فست فود، تنقلا ...

مرسي عزيزم ايشالله به سلامتي ني ني رو بغل كني و سايت بالاي سرش باشه ❤️

شکم منم نسبت ب قبل سبزه شد ولی شکم بزرگتر بشه سفید میشه انگار..هنوز ترکای بزرگ شکمم قرمز هستن.ولی ب ...

سلام عزیزم خیلی مبارکه من خیلی وقته نیومدم این تاپیک یکی دوماهی میشه ان شاءالله  صحیح و سالم فارغ شی

من اولیمو مث شما با ای وی اف حامله شدم

و اورژانسی سزارین شدم گرچه مه خودم طبیعی خواستم ولی هب نشد

حالا نگرانم خود سزارین عملی شدن باشه نذاره دوباره حامله شم

دوبار هم منفی شدم بعدش

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

بیشتر ببینید
اگه درست باشهبهمن انتقالم منفی شدهر دومون از طب اسلامی دکتر احسانیان محصول میخوردیم.تو پیجش خیللی ها ...

عزیزم مبارکه 

میشه بگی کجاس مطب این دکتر؟

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

بیشتر ببینید
ببینید خواهرم بارها گفته بود دکتر نروهمین پودرهارو استفاده کن جواب میگیریمن به حرفش گوش نمیکردممدام ...

شما خونریزیتون کم‌بود؟

بیشتر ببینید

سلام دوستان وقت بخیر

ببخشید من یه سوال بی ربط داشتم

کسی هست‌که تو بارداریش فیبروادنوم سینه داشته باشه از قبل؟

میخوام ببینم تو بارداری تغییر سایز داشته!؟

ایا احتیاجه که تو بارداری حتما پیگیری شه؟

سلام عزیزم خیلی مبارکه من خیلی وقته نیومدم این تاپیک یکی دوماهی میشه ان شاءالله صحیح و سالم فارغ شی ...

نه اصلا فک نکن سزارین باعث منفی شدنه.

یکی از فامیلامون بچه اولش سزارینه با کاشت..دومی رو طبیعی باردار شد اونم بعد از ۷ ماه..

خدا روشکر ک لاقل یکی داری..

ممنون عزیزم.قسمت شما و همه ی بچه ها

عزیزم بخاطرلاپاروسکوپی شکم بندبستن؟ چندماه بعدلاپارا میشه رف واسه انتقال؟

بله 

دو  سه ساعت بعد بیهوشی برام بستن 

ب شرایط بدن‌و امادگی بستگی داره ک بهت بگن کی انتقال بدی 

سلام توروخدا راهنمایی کنید

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بیشتر ببینید

من 14اسفند لک دیدم و کیست داشتم خودم سیکل انتقال جنین مو  کنسل کردم .الان از 14اسفند پریود نشدم 5روز روزی دوتا مدروکسی پروزسترون خوردم انگار نه انگار .زعفران و بومادران . گل گاوزبان خوردم انگار ن انگار نگرانم نکنه شوک وارد بدنم شده زبانم لال یائسه بشم ؟خیلی نگرانمم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بیشتر ببینید
یه پریود باید بگذرهعزیزم شما ایرانی یا رفتی ؟

نه ایران نیستم. انگلیس هستم فعلا. احتمالا اینجا هم تخمک کشی کنم نوبت بیمه ام رسیده. ۱۴ روز دیگه اولین قرار رو دارم که احتمالا میخوان تازه مراحل ای وی اف رو توضیح بدن.