2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7086939 بازدید | 687416 پست

دوستان خیلی نگرانم یه راهنمایی میکنید منو

امروز سونو ان تی رفتم دکتر گفته بود طول سرویکس با سونو واژینال اندازه بگیر که من استرس داشتم  و میتزسیدم از واژینال گفتم شکمی گرفت ۳۲ زد بنظرتون کمه و خطرناکه 

اینم بگم ک من با ۵ ام انتقال الان باردارم بعد ۱۰ سال و شاغل و معلمم خونه ک میرسم کلا تو تختم و مدرسه ام کلا نشستم زیاد سرپا نیستم ولی هم مدرسه هم خونه یه طبقه پله میرم طبقه اول جفتش بنظرتون چه کنم هفته بعد نوبت دکتر دارم ک نشون بدم 

انتظار ۱۰ ساله...
ولی من از جنین شناس پرسیدم گفت ممکنه توی فضای رحمی جنین‌هاتون رشد کنن و شما باردار بشی ولی اگر بیرون ...

نگارجان منم بارز هم نظرم اگ جای توبودم 3روزه رو انتقال میدادم جنین نخوادبگیره 5روز شم نمیگیره ازاین نترس ک وای 5روزش نکردم خیلی مواقع همون جنین حتی 2روزه تومحیط رحم خودشووفق میده ورشدمیکنه بازخودت بهترمیدونی ولی اینم بگم فقط بایدخدابخواد بخودم ک اثبات شده درسته عقل داریم بایدبهترین تصمیموبگیریم ولی درموردبچه ک قشنگ فهمیدم اون بالایی ازهیچ بچه میده یعنی خواسته واسه اون شخص توکل بخداکن هرکاری میخوای بکنی اگ جنینات خوبن احتمالا3روزه پرسلولین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا مرکز صارم اصلا جنین شناس رو نمی بینیم.خودشون هماهنگ میکنن

اینجا هم باید خودت بخوای ک اجازه بدن بری ببینی

شما هم بگو بهشون ببین اجازه میدن صحبت کنی 

اینا هم خودشون با دکتر هماهنگ میشن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگارجان منم بارز هم نظرم اگ جای توبودم 3روزه رو انتقال میدادم جنین نخوادبگیره 5روز شم نمیگیره ازاین ...

عزیزززم نظر خودمم همین هست

فردا انتقال میدم

ایمان دارم خدا بخواد میده

توکل بر خودش 

فقط همین

برام دعا کنید عزیزانم...

گرید جنین هام ab b هست فکر کنم

عزیزم توگروه تلگرام باجنین 3روزه 3قلوباردارشدن وهزاران نفردیگه اگ رحمت خوب باشه جنینات رشدمیکنن

گروه دارین تو تلگرام ؟!

ایشالله برا منم بشه

نام گفته نمونه من اقدامم داشتم

توی فک و فامیلای ما که فقط منم اینجوری شدم.ولی مراکز میرم زیاده.مثلا میبینم یکی باربی ولی نازا.تعجب ...

ربطی نداره عزیزم من لاغرم قندمم لبه مرزه همه تعجب میکنن نابارور هم هستم خیلیا وزنشون بالاوسالمن

منم بعد سقط اخر، خیلی با کمر درد درگیرم رفتم طب فیزیکی چند تا دارو داد گف اگر خوب شد که هیچ نشد بیا ...

قربونتون برم الای عزیز که اینقدر جواب سوالای منو میدین .ی سوال دیگه هم بپرسم 

یک ماه بعد از  هیستروسکوپی که دکتر رفتین براتون قرص دادن که ماه بعدش انتقال بدین یا نه توی ماه بعد هیستروسکوپی دیگه انتقال جنین انجام شد ؟

عزیزززم نظر خودمم همین هستفردا انتقال میدمایمان دارم خدا بخواد میدهتوکل بر خودش فقط همینبرام دعا کنی ...

توکل بخدا انشاءالله خدا برات میخواد گلم ازانتقال ک برگشتی هر روز سوره یس بخون سوره هایی ک برای حفظ جنین هست هم بخون ی نذری هم هست میگن حتماحاجت میده برای سلامتی امام زمان تومسجدجمکران گوسفندقربونی کنید وقتی حاجت گرفتی.برات حدیث کسا میخونم انشاءالله مادری بادست پربرمیگردی

گروه دارین تو تلگرام ؟!ایشالله برا منم بشهنام گفته نمونه من اقدامم داشتم

من ندارم یکی ازبچه هالینکشوگذاشت منم عضوشدم فک کنم کاربرآلادیا بود صفحات خیلی قبله بلدنیستم من عضوت کنم اگ اقدامم داشتی ک انشاءالله بحق 5تن 2قلوبارداربشی

سلام دوستان 

من همیشه مطالب رو میخونم، چون خودم هم درگیر ناباروری هستم. فقط دوست داشتم بیام بگم انگار قرار منم‌ مامان بشم 🥺 و برای فرزند پذیری اقدام کردیم 😍 من پانکچر کردم ولی تصمیم گرفتم انتقال ندم و این تصمیم رو گرفتم و خیلی خوشحالم. امیدوارم هممون که منتظریم  بزودی کوچولوهامون رو بغل بگیریم ❤️