2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087852 بازدید | 687462 پست

@رادیس12‍  عزیزم میگم گفتی پروژسترون ضخامت وبدون استرادیول حفظ میکنه الان ب ذهنم خطورکردمیگم اینطوربود پس چرا دکترم پیشنهادندادک ضخامتم ب حدنصاب رسیدمایع روبکشه فقط پروژسترون بده دیگ استرادیول نخورم؟ یعنی ب ذهنش نرسید یاچون ضخامتم طبیعی بالانرفته پروژسترون نمیتونه بتنهایی کمک کننده باشه

توکل بخدا انشاءالله خدا برات میخواد گلم ازانتقال ک برگشتی هر روز سوره یس بخون سوره هایی ک برای حفظ ج ...

فدای تو بشم 

مرسی عزیز دلم

خیلی لطف داری مهربونم

توکل بر خدا...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ندارم یکی ازبچه هالینکشوگذاشت منم عضوشدم فک کنم کاربرآلادیا بود صفحات خیلی قبله بلدنیستم من عضوت ...

ایشالله توکل بر خدا عزیز دلم🫂🫂🫂💋💋💋💋

چرا انتقال ندین عزیزم؟!

ببین بنظر من روش بچه دار شدن باید جوری باشه که خودت باهاش راحت باشی. من واقعا از اول گارد داشتم به آی وی آف ، شاید یکم هم بخاطر عوارض یا هرچی 

پانکچر هم که کردم هی بهونه آوردم و عقب انداختم و انگار دلم نمی‌خواست انجام بدم. دیگه این روش همیشه تو ذهنم بود و کلی تحقیق و مشورت تا بالاخره دیدم این روش رو بیشتر از آی وی اف دوست دارم 😄

عزیزم مشگل شما چیه؟جز قدیمی های سایتی فک کنم؟

بله از قدیمیام 😔😔😔

فعلا در حال حاظر بالا نرفتن ضخامته 

اما در کل مشکل زیاده ....ذخیره کم....اسپرم ضعیف و ....

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانوما خواهشا راهنماییم کنین 

امروز روز دهم انتقالم و موعد همیشگی پریودیم 

از امروز صبح سه چهاربار لکه های قهوهای پررنگ دیدم که عصر تا چند ساعت قطع شد شیافمو به جای دوتا سه تا کردم 

اما یه ساعت پیش تو دستشویی خودمو که پاک کردم خون قرمز و تازه دیدم ....کلا از اولم امپول نداشتم فقط شیاف بود داروم 

به پزشکمم دسترسی ندارم تا فردا صبح 

دارم دق میکنم یعنی همه چی تموم شد؟؟؟؟؟؟؟

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

من ی پست دیدم تو اینستا خانمه خونریزی داشت مثبت شده بود

بیبی بزنم؟؟؟؟

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

خانوما خواهشا راهنماییم کنین امروز روز دهم انتقالم و موعد همیشگی پریودیم از امروز صبح سه چهاربار لکه ...

یه تست بزن یا آزمایش برو، خیلی کم‌ پیش میاد نتیجه از روز ده به بعد تغییر کنه، منشی دکترم میگفت

خانوما خواهشا راهنماییم کنین امروز روز دهم انتقالم و موعد همیشگی پریودیم از امروز صبح سه چهاربار لکه ...

میشه جواب بدین استارتر؟🥺 

@تورک-آنا

نگران نباش شاید لانه گزینیه

شاید پولیپه 

اصن ب دلت بد راه نده تا فردا عزیزم