2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085807 بازدید | 687333 پست
منظورش اینه که تو هر کدوم از نی ها هم جنین قوی داری هم جنین ضعیف توی هر نی دوتا یا سه تا جنین میذارن ...

ازه میدونم عزیزم ولی به من گفتن در اصل ۱۴ تا فریز کردیم که ۹ تاش قوی هستن حالا ضعیف هارو هم گذاشتیم روی هر نی بعد پانکچر به من زنگ زدن گفتن ۹ تا خوب داری اما جنین شناس میگفت ۱۴ تا هستن ضعیف های یکی دوروز هم هستن کنار گذاشتیم برات

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام شیلاجان فک کنم خودایمنی هست برودکتر تاداروبده دکتر ایمنی برو. شنیدم اگزماتونتیجه انتقال جنین تا ...

مرسی سپیدار جانم

به دکتر پوست نشون دادم دوتا دکتر پوست رفتم میگن کهیر هست

اگزما الان ندارم گلم سالها پیش دستم داست خوب شد

ولی دکتر پوست دومی پرسید ورم بدن و استخوان درد دارم گفتم نه گفت فکر نمی‌کنم روماتیسم باشه ولی من گفتم ازمایش ایمنی و روماتیسم نوشت

از اون روز حس میکنم استخون درد دارم🥺 دیوونه شدم دیگه....

بدنم کلا به داروها واکنش نشون میده مخصوصا داروی بیهوشی

ازمایش گلبول سفید و اینجور چیزا هم دادم چیزی نشون نداد

نمیدونم چمه دکتر میگفت بعضی از کهیر ها سالها طول میکشن ولی من نمیتونم باور کنم کهیر باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازه میدونم عزیزم ولی به من گفتن در اصل ۱۴ تا فریز کردیم که ۹ تاش قوی هستن حالا ضعیف هارو هم گذاشتیم ...

عزیزم شما هم پوستت خارش گرفته؟

بعد پانچکر اینطوری شدین؟

نمیدونم پیامارو درست خوندم یا نه

عزیزم این مشکل میگن ونتیجه انتقال تاثیربدنداره ولی نمیدونم چقدرصحت داره. فقط خودت اذیت میشی ازاین بی ...

لعنت بهش هیچ درمانی نداره تمام صورتم قرمز و اگزمای شده 😔

ازمایش چکاب دادم گلبول سفیدم زیاد تر بود معلوم مشکل خود ایمنی دارم ولی هرچی دارو هم مصرف میکنم واسه صورتم بی فایدست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم شما هم پوستت خارش گرفته؟بعد پانچکر اینطوری شدین؟نمیدونم پیامارو درست خوندم یا نه

از قبل پانکچر من درگیر این بیماری بودم صورتم حالت اگزمای و درماتیت  گرفته 

@far70‍ 

عزیزن بیا اینجا همه مثل تو هستن برو درمان شو نترس

از قبل پانکچر من درگیر این بیماری بودم صورتم حالت اگزمای و درماتیت گرفته

من بعد داروهای تخمک کشی و پانچکر اینطوری شدم 

یمدت خوب شد بعد هیستروسکوپی دوباره شروع شد

اول خارش شدید بود و قرمزی الان خارش کم شده ولی بازم میخارونم قرمز میشه

من بعد داروهای تخمک کشی و پانچکر اینطوری شدم یمدت خوب شد بعد هیستروسکوپی دوباره شروع شداول خارش شدید ...

صورتت

هر جارو بخارونم چن دقیقه قرمز میشه بعد میره

نه مال من همش قرمز و بدجور نابود شده دور دهنم و چانمه

ممنون قشنگم راستشو بخوای هنوز باورم نمیشه 🥲وجودش حس میشه شیطونی هاش رو متوجه میشم ولی باورش نکردم ن ...

اصلا ب خرداد فک نکن ب هفته ها فک کن.ک این هفته چندمته..

وگرنه ب وقت زایمان زیاد فک کنی روزات خیلی دیر میگذرن

مرسی سپیدار جانمبه دکتر پوست نشون دادم دوتا دکتر پوست رفتم میگن کهیر هستاگزما الان ندارم گلم سالها پ ...

خوب پس عزیزم خداروشکر علائم روماتیسمو نداری نگران نباش انشاءالله چیزی نیست فکرتودرگیرنکن گلم