2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076809 بازدید | 686624 پست
واقعا براتون خوشحال شدم ک پیامی ازتون دیدم.و صاحب فرزند شدین

فدات گلم یه زمانی یکسره اینجا بودم بعد دخترم یه کم کمتر شد اومدنام اما بازم بودم اما دیگه بعد پسرم واقعا زمان کم میاوردم. خداییش دلم همیشه اینجاست، اینجا مثل خونه دومم بود. دیگه الان هر از گاهی میام فقط یه سری میزنم....

امروز بچه ها خونه بودن نیمه آفلاین و نیمه آنلاین بودن اون زمان که اونا درگیر مدرسه بودن منم اومدم اینجا یه سر بزنم دلمم نمیاد برم.‌....

صداشون در اومده میگن مامان چی داری تند تند می‌نویسی😂😂😂😂😂😂

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی برای درمان ازو اسپرم به دکتر صادق زاده تو تبریز مراجعه کرده ؟

صادق زاده اسکویی؟

برا همسر من تو آزمایشش خیلی تاثیر داشت. ولی ی مدت دیگه ویزیت نداشت. نمی‌دونم بازم ویزیت می‌کنه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همه مشکلاتشون مشابه نیست شاید یه کاری که من کردم و مثبت شدم برا تو خوب نباشه عزیزم.یا مثلاً تو ...

عزیزم برای رحم و طبع سردتون چیکار کردین؟ البته من خودم خیلی رعایت میکنم ولی شاید نکته ای داشته باشید که من ندونم

عزیزم برای رحم و طبع سردتون چیکار کردین؟ البته من خودم خیلی رعایت میکنم ولی شاید نکته ای داشته باشید ...

عزیزم والا چیزایی که یادم میاد تند تند می‌نویسم حالا شاید چیزی توشون بود به دردت خورد....

عزیزم اولش که من چون هم طبعم سرد بود هم رحمم یه کم کارم راحتتر بود کلا سریجات رو حذف کردم یعنی میوه طبع سرد دیگه نمی‌خوردم هر چیزی که می‌خوردم فقط طبع گرم بود تا جایی که تونستم بوقلمون رو جایگزین گوشت مرغ کردم. گوشت گوساله رو حذف کردم.....

کلا فقط گرمیجات بازم میگم چون طبعم سرد بود این درمان برام جواب داد نری بدون بررسی شرایطت همین روند رو بری.....

ماهی رو هم دیگه با مصلحاتش اوکی میکردم.....

یعنی تقریبا دیگه هر چیزی میخواستم بخورم از الک طبع گرم رد میکردم.....

بعد پوششم رو رعایت کردم جوراب پشمی شال کمر پشمی ( پشم شتر) حتی من این روال رو تا ماه سوم بارداریم داشتم چون دیگه بعد ماه سوم بارداریم حس میکردم نمیتونم کمربند پشم شتر رو تحمل کنم دیگه به سمت گرمی انگار رفته بود تحمل جرمی رو نداشتم....

بعد کلا شستشو تو زمان پریودی رو حذف کردم این قسمتش واقعا خیلی سخت بود اما تحمل کردم به جاش تند تند لباس عوض میکردم و کامل خودمو تمیز میکردم اما آب نمی‌زدم به خودم.....

آب سرد خوردن رو کلا حذف کردم و حتی شیر آب هم نمی‌خوردم برا ما زیادی سرده میذاشتم به دمای محیط برسه بعد می‌خوردم.....

الآنم دیگه همین عادت مونده رو خودم و حتی بچه ها....

بلافاصله بعد نزدیکی نه خودمو میشستم نه آب سرد می‌خوردم....

بلافاصله بعد حموم هم آب سرد نمی‌خوردم البته آب سرد رو کلا حذف کرده بودم بعد حموم آب ولرم می‌خوردم حتی به دمای محیط هم نمی‌خوردم....

اما همه چیزایی که گفتم بیشتر از یه سال رعایت کردم که جواب گرفتم....

فعلا اینا به ذهنم رسید عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا چیزایی که یادم میاد تند تند می‌نویسم حالا شاید چیزی توشون بود به دردت خورد....عزیزم اولش ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی

منم خیلی ساله سبک‌ زندگیمو عوض کردمو به اصطلاح سالم کردم، یعنی همه این موارد به علاوه خیلی موردهای دیگه رو رعایت میکنم ولی خدا نخواسته تابه حال

ممنون عزیزم که وقت گذاشتیمنم خیلی ساله سبک‌ زندگیمو عوض کردمو به اصطلاح سالم کردم، یعنی همه این موار ...

عزیزم آزهای تکمیلیم دادی؟

ایمنی انعقادی؟

رحمت کامل بررسی شده؟

همسرت آز اسپرم رو مرکز ناباروری داده اوکیه؟

عزیزم آزهای تکمیلیم دادی؟ایمنی انعقادی؟رحمت کامل بررسی شده؟همسرت آز اسپرم رو مرکز ناباروری داده اوکی ...

بله عزیزم همه چی خوبه جز مورفو که چندسال پیش پنج درصد نرمال بود و خودم که تنبلی دارم و یقینا مشکل اصلی کیفیت بد تخمک هست

کسی دکتر مینا عطایی رو میشناسه ؟پزشک خوبیه ؟

عزیزم نظرات در مورد پزشکان کاملا نسبیه به نظر من اگه مشکل خاصی نداشته باشی اکثر دکترا تو یه سطح میشن البته اونایی که دکتر محسوب میشن یعنی حداقل‌های دکتر خوب بودن رو دارن.....

اما وقتی مشکل خاصی داری که برای شناخت مشکلت نیاز به بررسیهای خاص و تجربه بیشتر تو زمینه مشکلت هست قضیه فرق داره.....

برا همین این قضیه رو تو انتخاب مشکلت در نظر بگیر....

مثلاً من با طرازی منفیم شدم منتها بازم پیشش ادامه دادم چون هر بار یه مورد جدید رو بررسی میکرد یعنی هی یه دور باطل رو تکرار نمی‌کرد.....

و تو زمینه مشکلاتی که من داشتم تجربیاتی داشت.....

وگرنه اگه مشکلم فقط بحث تشکیل جنین بود خیلی فرق نمی‌کرد پیش کدوم دکتر با وجدان برم.....

کسی دکتر مینا عطایی رو میشناسه ؟پزشک خوبیه ؟

من یه بار که دکترم تو مرکز ابن سینا نبود برای اینکه میخواستم وارد سیکل انتقال  بشم به طور تصادفی با ایشون ویزیت شدم که آمپول اشتباهی داد و باعث شد چندین ماه پریود نشن و انتقالم عقب بیوفته و تخمدانام خاموش بشه و در نتیجه ریزش موی شدید گرفتم و افسردگی.

همون روز که داشتم ویزیت میشدم متوجه شدم که هیچ کدوم از مراجعین بیمارسابق ایشون نبودن و همه مثل من چون روز ویزیت به ایشون میخورده اومدن.

این‌تجربه من بود. انشاالله باشن دوستانی که تجربه خوبی با ایشون دارن و بیان بگن  

من یه بار که دکترم تو مرکز ابن سینا نبود برای اینکه میخواستم وارد سیکل انتقال بشم به طور تصادفی با ...

یعنی پانکچر شده بودی و داروی انتقال بهت اشتباه داد ؟؟!

چطور همچین اشتباهی کرده ؟!

داروهای انتقال اکثرا مشخصه چی ب چیه !