عزیزم والا چیزایی که یادم میاد تند تند مینویسم حالا شاید چیزی توشون بود به دردت خورد....
عزیزم اولش که من چون هم طبعم سرد بود هم رحمم یه کم کارم راحتتر بود کلا سریجات رو حذف کردم یعنی میوه طبع سرد دیگه نمیخوردم هر چیزی که میخوردم فقط طبع گرم بود تا جایی که تونستم بوقلمون رو جایگزین گوشت مرغ کردم. گوشت گوساله رو حذف کردم.....
کلا فقط گرمیجات بازم میگم چون طبعم سرد بود این درمان برام جواب داد نری بدون بررسی شرایطت همین روند رو بری.....
ماهی رو هم دیگه با مصلحاتش اوکی میکردم.....
یعنی تقریبا دیگه هر چیزی میخواستم بخورم از الک طبع گرم رد میکردم.....
بعد پوششم رو رعایت کردم جوراب پشمی شال کمر پشمی ( پشم شتر) حتی من این روال رو تا ماه سوم بارداریم داشتم چون دیگه بعد ماه سوم بارداریم حس میکردم نمیتونم کمربند پشم شتر رو تحمل کنم دیگه به سمت گرمی انگار رفته بود تحمل جرمی رو نداشتم....
بعد کلا شستشو تو زمان پریودی رو حذف کردم این قسمتش واقعا خیلی سخت بود اما تحمل کردم به جاش تند تند لباس عوض میکردم و کامل خودمو تمیز میکردم اما آب نمیزدم به خودم.....
آب سرد خوردن رو کلا حذف کردم و حتی شیر آب هم نمیخوردم برا ما زیادی سرده میذاشتم به دمای محیط برسه بعد میخوردم.....
الآنم دیگه همین عادت مونده رو خودم و حتی بچه ها....
بلافاصله بعد نزدیکی نه خودمو میشستم نه آب سرد میخوردم....
بلافاصله بعد حموم هم آب سرد نمیخوردم البته آب سرد رو کلا حذف کرده بودم بعد حموم آب ولرم میخوردم حتی به دمای محیط هم نمیخوردم....
اما همه چیزایی که گفتم بیشتر از یه سال رعایت کردم که جواب گرفتم....
فعلا اینا به ذهنم رسید عزیزم....