2777
2789

پدر من یک انگل هوسباز بود کل عمرش عشق حال کرد تریاک کشید بعدم زن دوم گرفت مارو از خونه بیرون کرد ما بچه طلاق و اواره شدیم اون میگفت چرا بخاطر شما جلوی شهوتم بگیرم تحمل ندارم حق ندارید با من بیایید 

منم رفتم پیش مادرم البته خرج خونه گردنم هست هیچی هم کم نزاشتم الان مادرم میگه من شما رو نمیخوام دلم شوهر میخواد بچه به چه درد میخوره مزاحم منید 

جالبه من نزدیک یکسال از شر تهمت ازارهاش رفتم تنها زندگی کردم خودش اومد به غلط کردن برگشتم ولی هنوز ادم نشده

الانم به شدت دنبال شوهره حس می کنم گیرش نمیاد بهش میگم خب شوهر کن شرت کم کن نترس کسی هم خونت نمیاد برو عشق حال کن 

میگه اره میکنم فقط تو گمشو میگم من مستقل بودم نیازی بهت نداشتم خودت اومدی سراغم

میگه خودتون رو سیر کنید من بخاطر شما انگلا نمیرم سرکار بدنم فرسوده شه شما به چه درد میخورید

حالا نیایید بگید زندگی خودشه حق ازدواج داره، من از خدامه این عقب مانده رو یکی بگیره از شرش راحت شم

حالا وقتی من میخواستم ازدواج کنم این دوتا از بس ابروریزی کردن منو مجرد نگه داشتن همه خواستگارام پروندن

حالم خرابه از بس خانوادم خراب بی حیان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون روز دوست پسرم میگفت مادرت پاکدامنه مونده بالاسرتون کار میکنه سیرتون میکنه 

روم نشد بگم دنبال شوهره میخواد شوهر کنه خرج خونه رو هم من میدم اون اصلا کار نمیکنه

عزیزم🫂

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

فعلا که سالهاست مجرد مونده و کنارتون مونده 

ممکنه تو عصبانیت چرت و پرت بگه یا فحش بده 

ولی اون هزاران درجه از باباتون، مرد تره 

تنهاتون نزاشته 

ببخشش و زودتر متاهل شو اگه کیس خوبی اومد

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷