2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070084 بازدید | 686109 پست
اگه آزمایش خاصی نمیخواد تو همین آزمایشای روتین مشخص میشه تا حالا راجب گلبول سفید چیزی بهم نگفتن لابد ...

خوبی گلم. خوب خداروشکرک مشکلی نداشتی بله سرتیتیرچکاپ این آزمایش نشون میده توی cbcگلبولهای سفیدوقرمزوشرح داده. درموردانتی تی پی او نظرات متفاوته من منابع مختلفی مطالعه کردم بسیاری ازدکترای غدد میگن اگ tsh. T4. T3نرمال باشه آنتی تی پی او بالا اختلال ایجادنمیکنه. ولی یجاهایی بعضی ازدکترامعتقدن اگ بالاباشه باعث سقط. اختلال در رشد جنین. زایمان زودرس میشه. حالا واقعا آدم نمیدونه کدومش صحت داره. بله گلم زمانیکه تی پی او بالامیشه تیروئید مشکل داره بیماری خودایمنی هست ب نام تیروئیدیت هاشیموتو این آنتی بادی علیه غده تیروئید حمله میکنه.من ذهنم درگیره اینکه چرا دارومیخوری تیروئید نرمال میشه ولی آنتی بادی کنترل نمیشه نمیادپایین چرا دکترا میگن ایرادی نداره بالابودن. اگ ایرادی نداره چرا درخواست این آزمایشو میدن قبل بارداری. گلم کورتون متخصص نازایی هم تجویز میکنه. ب نظرم تو بایه ایمونولوژیست کاردان ودانا یه مشاوره بشو بهتراز همه میدونه انتی تی پی او بالا مشکل ایجادنمیکنه یانه نیازب کورتون داری یانه. تو ی تاپیکی خوندم خانمه میگف باکورتون کنترلش کردن.میگم شایدهمین باعث ایست قلبی جنین میشه. عزیزدلم انشاءالله ب زودی مامان میشی منم اگ اطلاعات ب درد بخوری پیدا کردم بهت میگم

سلام عزیزم من اون روز حالم بد شد تب ولرز شدید گرفتم هنوزم خیلی خوب نیستم ،دیگه انتقالم کنسل شد

سلام گلم  الان بهتری؟ فدای سرت انتقال تو سلامتی وبهترین شرایط خوبه انجام بشه انشاءالله خوب شدی میری ب امیدخدا اون فسقلیهارومیاری خونت😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله که سال دیگه اینموقع نی نی بغلین🤱🏻 یا باردار🤰🏻 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشالله که سال دیگه اینموقع نی نی بغلین🤱🏻 یا باردار🤰🏻 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

شب یلدای توام مبارک عزیزم. الهی آمین. انشاءالله توام بانینی جشن بگیری سفره یلداتوبهم بریزه با اون دستای کوچیکش 😍😍😍😘😘😘

شب یلدای توام مبارک عزیزم. الهی آمین. انشاءالله توام بانینی جشن بگیری سفره یلداتوبهم بریزه با اون دس ...

قربونت برم قسمت خودت میشه بزودی🥹🤲🏼❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ایشالله ایشالله 😘😘🧡🧡🏵️🏵️🥨😘🍉🍉

❤️🤲🏼🤲🏼🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم انشاءالله ❤️‍🔥🥰🙏

عزیزمی خواهر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۱۵#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- اهسته 🌈

۲۸- سپیدارجوجو ⭐

۲۹- @avaaajon    

۳۰- @آلادیا    

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی دورتون بگردم ممنون ازلطف تو مامان نازومهتاب جون عزیزانشاالله خدابچه هاتونونگه داره الهی آمین 🙏 ...

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام ممنون از شما مهربونا خدای مهربون نگهدارتون باشه.😘🙏

😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبی گلم. خوب خداروشکرک مشکلی نداشتی بله سرتیتیرچکاپ این آزمایش نشون میده توی cbcگلبولهای سفیدوقرمزو ...

خیلی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی و اطلاعات خوبتو در اختیارم گذاشتی🌹

من با یه پریناتولوژیست آنلاین صحبت کردم اونم بهم گفت باید با ایمونولوژیست صحبت کنی که نیاز باشه بهت کورتون بده، ولی تو شهر ما این تخصص که راجب نازایی پ سقط کار کرده باشه نیست،

از چندتا متخصص غدد هم سوال کردم همه شون میگن این آنتی تی پی او فقط مکانیسم بیماری رو نشون میده اصلااا چیز مهمی نیست دیگه چکشم نکن، فقط شاید باعث سقط بشه!! خب مشکل منم همینه چکار کنم باعث سقط نشه، که اندفعه بهم گفتن بالا هزار باشهivig میدیم برا شما ۴۰۰_۵۰۰هستش لازم نیست، بنظرم واقعا علمشو ندارن باید برم ابن سینا که پرونده دارم یا دوستمون گفت شیرازم متخصص های خوبی داره دیگه هر چی خدا بخواد