2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7065923 بازدید | 685887 پست
شما در چه حد لکه بینی داشتید گلاب به روتون الان رفتم سرویس در حد 6_7 قطره لک قهوه ای دیدم خیلی میترس ...

من لباس زیرم کامل کثیف میشد و هر رنج رنگ قهوه ای هم دیدم.

آزمایش دادی شما؟ 

ببین نمیخوام الکی امید بدم ولی دست نگهدار ! ادم اینطور موقع ها به ریسمون پاره هم چنگ میزنهواگذار کن ...

عزیزم ممنون🥺🥺

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مقدار دودی حتما ترکیب کن که قرمزی نداشته باشه

ممنون عزیزم❤️

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ايشالله به حق بزرگي خدا، خدا دلت رو شاد ميكنه و مثبت ميشي❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم توکل به خدا و دعاهای شماست

خدا حسرت مادر شدن رو تو دل هیچکس نزاره انشالله روزیه همه بشه همه بچه داشته باشن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خیلی هم عالی که انقدر روی عفونت و التهاب حساس هست واقعا هم تاثیر داره من سه بار انتقال دادم هیچ موقع ...

یادمه از قدیمهای این تایپیک هستی؟

چنبار پانگچر شدی؟

پزشک اورژانس صارم هم تشخیسش خوبه .

یبار دکتر خودم گفت عفونت نداری.بعد پیش اون رفتم گواهی عدم عفونت بده برای عکس رنگی

گفت عفونت داری

😉

آره برای عفونت باکتریایی هست ولی غالبا با میترونیدازول میدن .فلوکونازول برای قارچ هست

بعد عکس رنگی هم بهم مترونیدازول و داکسی سایکلین و پماد کلوتریمازول دادن

انقدر استفاده کردم عرض سه ماه اینارو فک کنم خشک خشک شدن عفونتم.

😉

عزیزم🥰🥰🥰پوست شکم بعد زایمان خیلی خراب میشه؟🥲 حس میکنم زایمان طبیعی کمتر خراب میشه شکم یا فرقندار ...

فک کن یه بادکنک رو فوت کنی و بعد خالی بشه.

مگه قبلی میشه؟

ورزشکارا راحت میتونن شکمشونو جمع کنن.

😉