2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7065902 بازدید | 685885 پست
ببخشید یسوال شکم کوچیک باشه یعنی بچه خیلی ریزه؟اگه بودین عکس بدم

نگران نباش...شکم من هم زیاد نبود ولی بچه درشت بود..بچه ب سمت پایین میاد کم کم..

وقتی دخترم بدنیا اومد شوهرم میکفت باور نمیکنم این تو شکمت بود 😄😄😄

منم دقیقا🥲 با بازوم یکم تیره شده فدا سر دخترم فقط بغلش کنم🥹

وقتی بدنیا بیاد ایقد سرگرمشی ک ب لین چیزها توجه نمیکنی..

بعضی وقتا شوهرم میگه نگاه پوست شکمت.عملش نمکنی.م

میگم برو بابا کی حوصله این چیزها رو داره..بعدش میگم فعلا ۳ یا ۴ تا دیگه بچه میخوام.😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی بدنیا بیاد ایقد سرگرمشی ک ب لین چیزها توجه نمیکنی..بعضی وقتا شوهرم میگه نگاه پوست شکمت.عملش نمک ...

عزیزم🥰🥰🥰

پوست شکم بعد زایمان خیلی خراب میشه؟🥲 حس میکنم زایمان طبیعی کمتر خراب میشه شکم 

یا فرقنداره؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

اتفاقا عالیه..جمع جور..الکی گیر بخودت نده

میگم خیلی کوچولوعه حتما😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم🥰🥰🥰پوست شکم بعد زایمان خیلی خراب میشه؟🥲 حس میکنم زایمان طبیعی کمتر خراب میشه شکم یا فرقندار ...

فرقی نداره..تو شکمت کش میاد..شکم من ک سمت چپ و راستش خط برداشت..تو بارداری وقتی نیم رخ میموندم روبرو اینه ایقد معلوم بود قرمز قرمز بود.الان ک دست میکشم معلومه دسمون تو گودی میره

بعضیا شکمشون ایقد زیاده.ولی بچه ک‌بدنیا بیاد زیر سه کیلووه..مال من چربی نداشتم همش بچه بود

اره منم از قبل هیچ چربی نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه امتحانی من چهار بار انتقال دادم خوب اگه نمیموند چرا داد از اول دلم خوش کرد برای دوماه ۲۰سال نمیدو ...

سلام عزيزم پيامت رو ديدم خيلي شكه شدم ، ايشالله خدا هرچه زود تر دلت رو شاد كنه😔😔😔🤲🏻🤲🏻🤲🏻

آره هستش من نرفتم و نمیدونم چه ورزشهایی فیزیوتراپ میدن که انجام بدیم سحربانو رفته بودن با یکی دیگه ا ...

همه فیزیوتراپ ها انجام میدن؟!

تاثیر داره این کار واقعا؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم شماکدوم مرکزبامحبوبه رضوانی ویزیت شدید؟عمل هاشوکجاانجام میده؟دکترخوبی هست؟

بله دکتر خوبیه من قبلا پیشش میرفتمشهرک سلامت رو میدونم انجام میده ولی بقیه جاها را خبر ندارم.قبلا بهشتی هم بود الان رو نمیدونم

سلام دوستان.من امروز روز دوازدهم انتقالم بوده تقریبا.از روز نهم بی بی چک گذاشتم اول منفیه ولی بعد از خشک شدن مثلا یک ساعت دوساعت ی هاله میندازه.مارک گودسنس و روژان استفاده کردم هردوش همینجوره.و اینم بگم ک هالش خیلی پررنگی هم نیس روز نهم و دهم گذاشتم حتی بعد یک روز هاله محوشد ولی روژان هنوز هالش بعد یکی دوروز هست و کمرنگه زیر دلم هم گاهی میگیره سمت رحمم.ضعف هم دارم و تپش قلب.ب نظرتون میشه اعتماد کر ب اون هاله کمرنگ یانه.اینم بگم ک سر پسرم هم بعد چند ساعت هاله انداخت ولی هالش پررنگتراز الان بود پیدا بود قشنگ