2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061348 بازدید | 685539 پست

[QUOTE=363724153]سلام عزيزم منم سيكل طبيعي داشتم، فقط از روز دوم پريودي لتروزول خوردم، روز ١٢ پريود بود يه امپول داد ...[/QUOTEدکتر من قبل انتقال بهم گفت برات سیکل طبیعی میزارم 

روز پنج سونو کرد از ضخامت راضی نبود 

خلاصه برام لتروزول سینال اف هاش ام جی جیناتی و ….. نوشت ! 

چه لزومی داشته سینال اف بده واسه انتقال ؟! 

هر چی ب ذهنش رسید بهم داد. 

این چ سیکل طبیعی بود ک این داروها رو داد بهم. 

اصن نفهمیدم چی ب چی بود ! 

منم با ۴ تا استرادیول ضخامتنم ۵/۵ بود روز ۱۲ سیکل بعد سه شب جیناتی استفاده کردم شد ۷/۵ ، کلا جی ...

جیناتی هم همون استرادیوله به صورت واژینال ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام‌خانما‌ببخشید‌یه‌سوال‌لطفا‌کمکم‌کنید‌چقدر‌میشه‌

روبی‌بی‌چک‌مثبت‌حساب‌کرد؟

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
سلام‌خانما‌ببخشید‌یه‌سوال‌لطفا‌کمکم‌کنید‌چقدر‌میشه‌روبی‌بی‌چک‌مثبت‌حساب‌کرد؟

عزیزم با بیبی چک مثبت به احتمال بالای 90 درصد نتیجه بارداری مثبته 

احتمال نتیجه مثبت کاذب خیلی کمه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

@پونه00    

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا

انشالله به واسطه ی دعای ایشون و با لطف خدا به هر چی که میخوای برسی اگه نی نی میخوای خدا بهت بده و اگه داری برات حفظش کنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم با بیبی چک مثبت به احتمال بالای 90 درصد نتیجه بارداری مثبته احتمال نتیجه مثبت کاذب خیلی کمه

امیدوارم‌😭سری‌چهارم‌انتقالم‌بود‌روز‌۱۲‌انتقالمه

ودفعه‌اوله‌که‌بی‌بی‌چک‌مثبت‌دیدم

باورم‌نمیشه😭😭😭

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
اره نمیدونم کجا برم انجام بدم شما تهران هستین؟

بله تهرانم، ابن سینا با دکتر انصاری پور

شروع کردنش مهمه حتما زودتر شروع کن و به تاخیر ننداز وهمه چی و بسپر به خدا خودش همه چی و درست میکنه

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
انشالله بسلامتی مثبت بشی بی خیال باش همه چی رو بسپار به اون بالایی،توکلت به خدا باشه، استراحت مطلق ن ...

ممنون عزیزم توکل بر خدا 🤲 مرسی از راهنماییت خوش قلب 😚

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
منم با ۴ تا استرادیول ضخامتنم ۵/۵ بود روز ۱۲ سیکل بعد سه شب جیناتی استفاده کردم شد ۷/۵ ، کلا جی ...

ممنون عزیزم از راهنمایت،من دیشب استفاده کردم ۱۰/۵شب گذاشتم خوابیدم تا ۴/۵صبح که دسشویی رفتم قرص بیرون آومد،یعنی جذب شده،یا باید بیشتر داخل بره، اپلیکاتور هم تا اخر داخل بردم فقط به اندازه ۱سانت بیرون موند

ممنون عزیزم از راهنمایت،من دیشب استفاده کردم ۱۰/۵شب گذاشتم خوابیدم تا ۴/۵صبح که دسشویی رفتم قرص بیرو ...

ببین منم دقیقا این مشکل داشتم ،اولین باری که گذاشتم صبحش کامل قرص خارج شد بار دوم نصف قرص خارج شد بعد تو اینترنت خوندم نوشته بود آنقدر سر اپیکاتور هول بدید که یه صدای تق بده منم اینکارو کردم دیگه قرص خارج نمیشد درعوض ترشحات واژن خیلی زیاد شده بود ، حالا با همون شرایط خارج شدن بازم تاثیر خودشو گذاشت،دیگه کل دو هفته انتقال هم به من گفته بود علاوه بر استرادیول جیناتی رو هم استفاده کنم ،ببین منظورم از سر اپیکاتور بدنه اپیکاتور نیستا منظورم اون پیستونی هست که قرص هول میده داخل اونو خوب فشار بده  ،، منم حدود یک شب میزاشتم تا ۵ صبح که میرفتم سرکار

هزینه هاش چطوره؟

هزینه ها تا الان برای من بدون بیمه نزدیک ۷۰ در اومد، فقط من یه عمل پولیپکتومی بعد از پانکچر هم داشتم که حدود ۱۵ تومن شد