2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7060635 بازدید | 685472 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی نظرتون اینه النوا خوب نیست ؟بنظرتون روی کیابیشترجواب میده؟

النوا بیشتر رو اونایی که ذخیرشون نرماله یا زیاده بهتر جواب میده .....ذخیره من زیر ۱ بود ....چون النوا به تنهایی دوزش‌ خیلی بالاست ....ذخیره کم هم به دوز بالای دارو جواب نمیده 

مصطفایی نوشته بود اما من خودم نرفتم بعدش‌ از اونم به دوتا دکتر دیگه گفتم ،گفتن چون ذخیره ات پایینه جواب نمیده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من اصلا نمیدونستم تو مطب هم این کارو قبول میکنن فکر میکردم فقط باید مرکز‌ناباروری رفت

دکتر من تو مرکز ناباروری بود..دیگه مطبش میرفتم .عمل هاشو انتقالاشو مرکز انجام میداد و روز عمل بمون میگفت و میرفتیم

یه کاربر اینجا طبیعی بود زایمانش اشتباه گرفتم😂🥹هرچی خیره برای منم اتفاق بیفته🥹

بعضیا ایقد بم میگفتن سزارین کن..ولی من میگفتم طبیعی..چون دکترم گفت وقتی چیزهات خوب باشن طبیعی میتونی بیاری..

دیگه خودم طبیعی اوردمش..امپول فشار زدم 

خانومهایی که انتقال جنین داشتید آمپول پروژستون چه مدت باید استفاده بشه و اینکه عضلانیه یعنی هرروز تز ...

سلام

من تا ۱۰ هفته زدم، عضلانیه. یاد بگیر خودت یا همسرت بزنید

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بله دیگه روزی یکیه ولی بهتره یه وقتی استفاده کنید که یه تایمی دراز بکشید بلند نشید به من گفت قبل خوا ...

منم الان که میخوام بخوابم استفاده کردم،برا من امروز روز نهم با استروژن گفت خیلی نازکه ضخامت ۵/۵بود،استروژن هارو روزی ۴تا کرد،اینم بهم داد،گفت شنبه بیا تا دوباره سونو بشی

یعنی خدایی نکرده همین هفته هم بیاد مشکلی نیست؟۳۵ هفتم.

عزیزم بچه ۳۷ هفته کامل کامله،اگه دو هفته زودتر هم بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه،استرس نداشته باش ،انشاله به سلامتی زایمان کنی

منم الان که میخوام بخوابم استفاده کردم،برا من امروز روز نهم با استروژن گفت خیلی نازکه ضخامت ۵/۵بود،ا ...

منم با ۴ تا استرادیول ضخامتنم ۵/۵ بود روز ۱۲ سیکل بعد سه شب جیناتی استفاده کردم شد ۷/۵      ، کلا جیناتی رو بعصی ها مثل من خوب جواب داد انشالله برای شما هم خوب میره بالا

سلام مهتاب جونم خوبی؟ قربانتآره رفتم، فعلا معطل تصمیم همسرم هستم. دکتر گف یا عمل واریکوسل دوباره یا ...

ان شا الله چیزی که خیره پیش بیاد

خدا  راهی که زودتر به نتیجه ماندگار برسه جلوی پاتون بذاره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عشق دلم خوبیخوبم مهتاب جون ، سردرد باهامه ، انقباض فکر کنم ندارم دیگهمهتاب 🥲 برا داداشم دعا کن ...

خدا کمکش کنه 

ان شا الله به راحتی زندگی تازه و بی دردسری رو شروع کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست