2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7060795 بازدید | 685480 پست
قربونت برم🥹 خدا خودش دل همه رو شاد کنه

انشاالله..تو هم میای میگی زایمان کردم.از روز زایمانت برامون تعریف کن..

من فقط میخوابیدم.از بس خون ازم رفت و زور زدم..

فک کردم فقط کافیه ک بچه بدنیا اومد اصلا ب شیر دادنش اینا فکر نمیکردم.

بم میگفتن خانم ب بچت شیر بده.

گفتم ولم کنید حوصله ندارم.میخوام بخوابم..

بحدی خواب شیرینیه ک نگو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید یعنی ۴ماه لکه بینی داشتید؟دو برابر یعنی چند تا آمپول و شیاف در روز؟

از اول داشتم شدید بود امپولام روزی یه پروژسترون بود شد دوتا شیاف هم داشتم دقیق نمیدونم دوتا بود یا یکی.و مهم ترین جیز استراحته 

سلام فاطمه جوونخوبی؟رفتی دکتر؟

سلام مهتاب جونم خوبی؟ قربانت

آره رفتم، فعلا معطل تصمیم همسرم هستم. دکتر گف یا عمل واریکوسل دوباره یا تسه. من مایلم بیشتر به تسه هست ولی ازون طرف خییییلی زورم میاد که دکتر اورولوژی میگه علاوه بر پول مرکز ۶ تومنم دستمزد خودمه. آخه ینی چی؟؟؟

همسرمم میگه همینجوری فقط تقویتی بخوریم بریم تو سیکل. نمی‌دونم چیکار کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم الان به نیابت از شما برای مادر شدنت حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا و قسمشون دادم خودشون ...

ممنونم ازت انشالله خدا ازشما بشنوه 

خدا بچه هاتونو نگه داره براتون 😍😘

مگه من طبیعی نیاوردمش..چنان زور میزدم ک صورتم کبود میشد😄چون غذا نخورده بودم جون برام نموند..ای خدا ...

یه کاربر اینجا طبیعی بود زایمانش اشتباه گرفتم😂🥹

هرچی خیره برای منم اتفاق بیفته🥹

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

تو دیگه وارد 9ماه شدی.ن مشکلی نیست..خیالت راحت راحت

خداروشکر❤️ بازم دعام کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشاالله..تو هم میای میگی زایمان کردم.از روز زایمانت برامون تعریف کن..من فقط میخوابیدم.از بس خون ازم ...

انشالله عزیزم

بخاطر خونیه که از بدن میره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله عزیزمبخاطر خونیه که از بدن میره😂

سلام بهار عزیز.خوبی؟چند روزی بودی نیومده بودی سایت نگرانت شدم.الان خدارو شکر میبینم خوبی🥰😍‌.انشالله به سلامتی زایمان کنی.دیگه چیزی نمونده که دخملی رو بغل بگیری 🥰😍.