2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7060795 بازدید | 685480 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم که به یادم هستین چطور تشکر کنم آخه. امیدوارم برکت این دعاها به زندگیتون برگرده. قطعا خدا ...

دورت بگردم انشالله به زودی زود معجزه بشه برات⭐🌈

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥹🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍قربونت برم عزیزدلم ممنون ازتوومهتاب جون خیلی خیلی لطف میکنین انشاءالله بهتری ...

عزیزی 🫂🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله ک صحیح و سالم تو بغلت میاد.اصلا نگران نباش..من تا اخر بارداری بچه خودشو سفت میکرد.بعضی وقتا ...

عشقم بچه ی من ۱۱۰ گرمه جاش ک تنگ نیست ...

ولی دلیل این انقباض رو کسی نفهمید

فقط استراحت داد با شیاف چنتا قرص

تقریباً دو هفته دیگه انومالی دارم ، دوباره برسی میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن سلام بچه ها .سلام فاطمه جون.یه خبر از احوالت بهم بده.کسی خبر داره فاطمه کجاس درچه حاله ...

سلام عزیزم خوبی جون دل

خودت چطوری چخبرا .... تیکرم ک نداری ببینم ب کدوم مرحله رسیدی 😍 

منم شکر خدا شدم ۱۵ هفته ۵ روز

دو هفته دیگه میرم انومالی ، یکم انقباض داشتم علت گویا نبود برای کسی، ولی سرویکسم خوب بود ۳۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها ترک زدم.... برای همین ترکم میتونم اینو استفاده کنم که ترمیم بشه؟ اینو از قبل داشتم ابله مرغون ک زده بودم دکتر داده بود بزنم رو زخم هام لکش نمونه

واسه مابقی بارداریم ، میتونم روغن بچه بزنم ب شکمم ک ترک نزنه؟ یا روغن بچه مجاز نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای سومی خودم وسوسه شدم🤣. ولی دیگه توان ivf ندارم راستش

سلام بهار خوبی چخبرا ، بهترشدین؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان اینجا کسی تجربه رحم جایگزین رو داره؟ منظورم شخصی که باردار نشده و این روش رو انتخاب کرده

اره عزیزم درحال حاضر یکی از بچه ها هست ک خداروشکر با جایگزین بچه شو داره میاد جوابتو میده 

ولی متاسفانه من ایدی شون رو یادم رفته...

نمیدونم اسمشون افتاب بود یا افت🥲

من خیلی داغون شدم از نظر حافظه 🥲😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_دوم#  

۱ـ golshid_mommy🍓

۲- nesa66 🍓

۳- @alaae    

۴- @الا11543    

۵- س۱۳۶۷ 

۶- مامانو_سوفی  

۷- خدایاتومیدانی

۸- سحربانوو68

۹- مهتاب444 

۱۰- سارایییی 

۱۱- ماهییا 

۱۲- ssseffat 

۱۳- داداشممم 

۱۴- favali 

۱۵- یامنان

۱۶- نهال۶۴۶۷ 

۱۷- نگار۸۰ 

۱۸- نهالیم 

۱۹- رادیس۱۲ 

۲۰- گندمک۱۱ 

۲۱- shiva_ab 

۲۲- rose_710 

۲۳- zhiyan74 

۲۴- ارکیدهابی

۲۵- atrin_arsen_atrina

۲۶- joooodi

۲۷- اهسته 

۲۸- سپیدارجوجو 

۲۹- avaaajon 

۳۰- آلادیا 

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- 

۷۴- 

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سه ایه پایانی سوره حشر:

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ ﴿۲۲﴾ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿۲۳﴾ هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۲۴

هر کس سه آیه پایانی سوره حشر را قرائت کند گناهان گذشته و آینده اش بخشیده خواهد شد. (مجمع البیان، ج9، ص439)

تقویت هوش و حافظه

امام صادق(ع) در روایتی فرمودند:

هر کس سوره حشر را بنویسد، آن را با آب پاک بشوید و بیاشامد، حافظه ای قوی و هوشی سرشار نصیب او خواهد شد. (تفسیرالبرهان، ج5، ص331)

حفظ و امان

امنیت یابی و آسایش از خواص قرائت و کتابت این سوره عظیم الشأن است.

حضرت محمد(ص) در این باره فرمودند:

هر کس سوره حشر را در شب جمعه قرائت نماید تا صبح از انواع بلاها در امان خواهد بود. (تفسیرالبرهان، ج5، ص331)

شفای بیمار

هرگاه این سوره را با خلوص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است.

حضرت محمد(ص) فرمود:

هنگام قرائت سه آیه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند . و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ. (بحارالانوار، ج89، ص308)

پیامبر اکرم(ص) فرمودند:

اسم اعظم خدا در شش آیه آخر سوره حشر است. (کنزالعمال, ج5، ص194)

و هر کس آیات آخر سوره حشر را در شب و روز بخواند و در آن روز یا همان شب بمیرد بهشت بر او واجب می شود. (الدر المنثور، ج6، ص187

هر کس تمام سوره های مسبحات را پیش از خواب بخواند، نمی میرد تا اینکه حضرت قائم را درک کند و اگر بمیرد در جوار رسول الله خواهد بود. (در مسیر رستگاری، پژوهشکده امام صادق، ص 23)

امام صادق(ع) فرمود:

هر کس در عصرها سوره الرحمن و حشر را قرائت نماید خداون فرشته ای را با شمشیر برهنه مأمور می کند تا صبح از او مراقبت نماید. (مجمع البیان، ج9، ص423)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی.... عزیزم چرالاپارانکردی؟

من ک اون موقع اصلا اسم لاپاراسکوپی رو هم نشنیده بودم😅

وضعیتم ب خاطر خارج رحمی انقدددد اورژانسی میشد که میرفتم بیمارستان و سریع میبردن اتاق عمل. جوری نبود ک از من چیزی بپرسن. 

فقط سر دومی بهم توضیح دادن ک دیگه بری اتاق عمل چون لوله آخره دیگه  نمیتونی طبیعی باردار بشی و... میگفتن ۶ ساعت صبر کن و تحت نظر باش تا ببینیم بتا پایین میاد یا نه که گفتم شما بگو ی دقیقه من اصلاااااا توان و تحمل ندارم. انقدددد دردم وحشتناک بود میگفتم فقط تموم بشه. که سریع  بردن اتاق عمل. سر عمل می‌شنیدم که دکتر میگف این لوله چیزیش نمونده که انگار پوسیده یا همچین چیزی. بعد عمل هم بهم گف خییییلی چسبندگی تو فضای شکم و لوله و... بود و تا جایی ک میشد برداشتم . گف باردار ک شدی موقع سزارین بگو دکتر تمیز کنه باز.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

سلام مامان قشنگم😍😍 قربوووونتون برم دست گل شما و مهتاب جون درد نکنه الهیییی که اجر زحماتتون رو خود حضرت مادر سلام الله علیها بدن🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱