2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7060876 بازدید | 685484 پست

@داداشمممم    

عزیزم امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا

انشالله خود خانوم حضرت زهرا دعا کنن و به هر چی میخوای برسی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سزارین کن ایشالله برات خیره

🥹❤️

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ناامید نباش ....به خدا توکل کن ....ویتامین بخور....ذخیره ات چنده ؟

ذخیرم ۱ بود اینبار مرکز ناباروری بودم به دکتر گفتم کوکیوتن بخورم گفت نه بهت dhea میدم بعدش که ماما داروهامو نوشت و رفتم گرفتم دیدم نداده

نمیدونم این مرکز ناباروری که میرم انگار همه از آدم طلبکارن

اصلا نمیشه باهاشون حرف زد 

اصلا تا حالا نگفتن وضعیتم چطوره فقط سنمو پرسید و گفتم ۳۸ گفت سریع بفرستینش ای وی اف

ذخیرم ۱ بود اینبار مرکز ناباروری بودم به دکتر گفتم کوکیوتن بخورم گفت نه بهت dhea میدم بعدش که ماما د ...

هم dhea ,هم کوکیوتن و هر مکمل دیگه ای که بگیری حتی اگه تو مرکز وارد سیستم هم کنن بازم هزینه آزاد میگیرن عزیزم ....یعنی مکملا کلا با بیمه حساب نمیشه ....خودت بگیر ....ما هم که مکمل میگیریم همشو اینجا از همدیگه یاد گرفتیم خودمون میگیریم وگرنه دکترا که اهمیت نمیدن ....اگه مکمل هم بنویسن فوقش دوتا مینویسن نه بیشتر 

ذخیره یک هم بد نیست خودتو تقویت کنی انشالله نتیجه خوب میگیری ....ذخیره زیر یک کمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هم dhea ,هم کوکیوتن و هر مکمل دیگه ای که بگیری حتی اگه تو مرکز وارد سیستم هم کنن بازم هزینه آزاد میگ ...

من که اصلا بیمه ندارم 

منظورم اینه نگفت بگیرم مثلا چه دوزی داره و چند تا بخورم

احساس میکنم فراموش کرد بهم بگه

هم dhea ,هم کوکیوتن و هر مکمل دیگه ای که بگیری حتی اگه تو مرکز وارد سیستم هم کنن بازم هزینه آزاد میگ ...

شما ای وی اف انجام دادین؟

من این مرکز ناباروری که میرم فقط چند ثانیه موقع سونو دکترو میبینم که اصلا هم نمیشه باهاش حرف زد

جاهای دیگه هم همینطوریه؟ 

من که اصلا بیمه ندارم منظورم اینه نگفت بگیرم مثلا چه دوزی داره و چند تا بخورماحساس میکنم فراموش کرد ...

آره دیگه حتما فراموش کرده .....اگه خواستی زنگ بزن بپرس ....اگرم نپرسیدی dhea دوز ۲۵ درصد بگیر روزی ۳ تا بخور.....دوز دیگه اش نیم هست که یکدونه کم میشه ....دوتاش زیاد میشه ،برای من همیشه دکتر ۲۵ می‌نوشت  .....کیوتن قرمز بگیر دوزش ۱۰۰ هست ....کیوتن قرمز بهتر از بقیه  کیوتنا هست

شما ای وی اف انجام دادین؟من این مرکز ناباروری که میرم فقط چند ثانیه موقع سونو دکترو میبینم که اصلا ه ...

من چندبار پانکچر شدم ،چون ذخیره ام کمه ،سنم زیاده ....تخمکام پوچ میشدن ....مراکز اینجوریه ....فقط هول هولکی سونو میکنن و اصلا نمیشه حتی یه سوال پرسید ....اگه مطب دکتر بری بهتره ....اینجوری بیشتر اهمیت میدن و وقت میذارن ....باز بهتر از مراکز هست دیگه وگرنه در کل دکترا اهمیت نمیدن ....بعضی کارا رو باید خودت انجام بدی 

رفتم ماما با دست معاینه کرد گفت🥹 گفت تا ۱۱ روز رعایت کنی میرسی دعام کنیدکلا سردرگم شدم بین طبیعی سز ...

اصلا نگران نباش..همه چیز بخوبی میکذره..بچه ات هم دیگه کامله..هفته های استرس زا دیگه کذشتن..

سر دوقلوام خیلی کوچیک بود شکممفقط سالم بیاد اینچیزا مهم نیست🥹 روشبه از خواب زایمان میپرم.انقد که اس ...

اره روزهای بعد ازمایش استرس زا هستن..

من روزشماری کردم تا روز زایمان..

اوف اون روز بیاد ذرباره نی نی سوال کنی ازمون😍

همه دوستان باردار..چ گروه خوبی

انشالله گلم همین ۱۰ روز بگذره خیالم راحته امپول ریه هم زدم الان استرسم اینه موقع زایمان بچه سالم بیا ...

من تا اخر زایمان استرس طول سرپیکس داشتم..

موقع زایمان اذیت شدم و میگفتم چرا زودتر دهانه باز نشد😄