2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7060994 بازدید | 685496 پست
وای اره بخدا منم به گریه رسیدم دیگهدور تا دور نافم‌کبود و سفت شده درد میکنه😮‍💨جای دیگه نمیشه زد؟

من اخریا رو شوهرم میزد.بخدا مث وحشیا میزد.انکار من اساب بازی بودم.خودکار و مداد چجور میگیرن تو دست.شوهرم همونجور امپولو میگرفت از بالا سریع دستشو میاورد میزد جفت نافم...ترس اوردن امپول ب سمت بدنم از صدتا امپول برام بدتر بود..ایقد غور میزدم.و دعواش میکردم.اون فقط غش میکزد از خنده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربووونت اتفاقا حافظم تو قبل باردریم جا مونده الان هیچی تو ذهنم نمیمونه😂

فاطمه جون تو میدونی هفته بارداری رو چجوری باید حساب کنم؟

مثلا ۶ هفته ۶ روز که باشم فرداش میشم ۷ هفته و یه روز یا نه میشه ۶ هفته و ۷ روز ؟

عزیزم رفتم سونو دادم قلبش میزد خدا روشکر ولی یه چیزی فکرم مشغول کرده روز چهارشنبه گفت ۶هفته کامل امر ...

خداروشکر عزیزم،بسلامتی،خدا نگهدارش باشه،عزیزم انقباض چجوری بود؟چطور دردیه؟من اصلا نمیدونم انقباض چجوریه

من اخریا رو شوهرم میزد.بخدا مث وحشیا میزد.انکار من اساب بازی بودم.خودکار و مداد چجور میگیرن تو دست.ش ...

برا منم همسرم میزنه که‌دارم کبود میشم😂

من خودم اصلا نمیتونم دلشو ندارم

@helenn20    

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا انشالله به حق مظلومیت حضرت زهرا و به واسطه دعای خودشون هرچی از خدا میخوای بهت بده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنون عزیزم حالا احتمال داره اینو بگبرم

اره این خوبه 

من دو مدل گرفتم اصلا حوصله استفاده نداشتم

شکمم فعلا ترک نزده بستگی به بدن داره

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

هرکاری بکنی اخر ترک میزنی..پوستت دیگه داره باز میشه.شکم بزرگ میشه..خواهرشوهرم ایقد روغن اینا زد فاید ...

عزیزم شما از هفته چندم ترک زدین

یعنی من تا الان نزدم ممکنه دیگه نزنم؟ 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام عزیزم من اینو استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت،البته من از ماه اول بارداری وقتی هنوزم نمیدونستم با ...

ربطی نداره

پس کلا بی تاثیره😐😂

ممنون عزیزم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینا اصلا جواب نمیدنمن داشتماصلا استفاده نکردمموندترک شکم به ارث بستگی دارهاکثرا شکمها ترک میخورند

من مامانم خیلی ترک خورد

خودمم الان تو ماه 4 هستم یه ترک خوردم 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون تو میدونی هفته بارداری رو چجوری باید حساب کنم؟مثلا ۶ هفته ۶ روز که باشم فرداش میشم ۷ هفته ...

عزیزم اگ برات سخته تو بازار 

نرم افزار مامانا یا یک زن رو نصب کن خودش برات محاسبه میکنه

مثلا الان 6 هفته 6 روز باشی

فرداش میشی 6 هفته 7 روز یا به اصطلاح 7 هفته

مجدد فرداش میشی 7هفته یک روز

من جفتشو دارم بحالن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون تو میدونی هفته بارداری رو چجوری باید حساب کنم؟مثلا ۶ هفته ۶ روز که باشم فرداش میشم ۷ هفته ...

عزیزم اگ برات سخته تو بازار 

نرم افزار مامانا یا یک زن رو نصب کن خودش برات محاسبه میکنه

مثلا الان 6 هفته 6 روز باشی

فرداش میشی 6 هفته 7 روز یا به اصطلاح 7 هفته

مجدد فرداش میشی 7هفته یک روز

من جفتشو دارم بحالن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره این خوبه من دو مدل گرفتم اصلا حوصله استفاده نداشتمشکمم فعلا ترک نزده بستگی به بدن داره

شما حتما لاغری 

من خودمم یکم گوشتی بودم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40