2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061112 بازدید | 685527 پست
امتحان نکردی که ان شاالله تو سیکل طبیعی به راحتی برات بالا میره بدون هیچ اثر از مایع آره خیلی از چ ...

دقیقا هربلایی میخوان سرمون میارن هیچی کیفیت نداره خداروشکر زنده ایم بااین اوضاع🥴قربونت برم آره امتحان نکردم ولی دکترم برحسب سونو گف جواب نمیده سیکل طبیعی شانس مایه😁

بچه‌ها اصلا حالم خوب نیست دیشب انقباض عضلات شکم داشتم بعدش لکه دیدم حالم خیلی بد بود برام دعا کنید ساعت ۲میرم پیش دکترم تو دلیم چیزیش نشده باشه 🥺🥺🥺🙏🙏🙏

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم ....توکل به خدا نمی‌دونم سارا جون ....در مورد بارداری طبیعی اطلاعات ندارم ....شایدم نوع ...

مرسی عزیز دلم 

آره درست میگی اینجوری خیال آدم راحتتره 🌸🌸

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان لطفا هرکی سیکل طبیعی داشته برای ای وی اف منوراهنمایی کنه چ داروهایی داشته چجوریه؟ خیرببینین� ...

سلام گلم 

من سیکل طبیعی بودم 

بجز تقویتی ها که بهم دادن که من نمیخوردم چون دیگه زده بودم به سیم آخر 

فقط و فقط آمپول پروژسترون داشتم 

روزی دوتا فکر کنم 

دیگه هیچ دارویی نداشتم  

زندگی عادی داشتم تا روز انتقال 

البته یک روز قبل انتقال عروسی داداشم بود 

حال روحیم کلا خوب بود 

سرگرم بودم و اصلا به انتقال فکر نمیکردم حتی روز قبل یادم رفته بود آمپولهام رو بزنم 

تا این حد سر خوش بودم 

چون نامه جنین اهدایی داشتم و کلا ناامید بودم 

اگه سوالی هست در خدمتم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
قربونت برم چقدرسخت گذشت بهت. ان‌شاءالله من بعد فقط خوشی واسایش ببینی توزندگیت الهی امین

خدا نکنه عزیزم❤️😘 

الهی آمین برا همتون😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه‌ها اصلا حالم خوب نیست دیشب انقباض عضلات شکم داشتم بعدش لکه دیدم حالم خیلی بد بود برام دعا کنید س ...

سلام عزیزم نگران نباش ان شالله چیزی نیس. بچه ها اینجا با خونریزی شدید هم حال نی نی شون خوب بود. ان شالله خوش خبر میای گلم ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم من سیکل طبیعی بودم بجز تقویتی ها که بهم دادن که من نمیخوردم چون دیگه زده بودم به سیم آخر فق ...

ضخامتتون خوب بالا رفت عزیزم؟ و اینکه قبلاً مشکل ضخامت داشتین؟

بله اصلا مشکلی نداشتم. کدوم مرکز میری؟ ٱمپول اول رو کی زدی؟

من اصفهانم.

روز پنج پریود زدم بعدم ۲۱ روز قرص ال دی خوردم الان پریود شدم رفتم تو سیکل انتقال

قبلا ادنومیوز نداشتم الان تو سنو گفتن ادنومیوز مشهود هس

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
بله اصلا مشکلی نداشتم. کدوم مرکز میری؟ ٱمپول اول رو کی زدی؟

من اصفهانم.

روز پنج پریود زدم بعدم ۲۱ روز قرص ال دی خوردم الان پریود شدم رفتم تو سیکل انتقال

قبلا ادنومیوز نداشتم الان تو سنو گفتن ادنومیوز مشهود هس

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام مامان قشنگم😍😍 قربوووونتون برم دست گل شما و مهتاب جون درد نکنه الهیییی که اجر زحماتتون رو خود ...

مرسی قشنگم انشالله حاجتروا بشی 😍کلی برات ذوق کنیم

تو لایق بهترین هایی

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن عزیزم.من از اولش اینجور بودم تا اخرش..کلا میگم اخراش دیگه خیلی اذیت بودم..موقع ک کوچیک بود فک کنم ...

مرسی قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هرکاری بکنی اخر ترک میزنی..پوستت دیگه داره باز میشه.شکم بزرگ میشه..خواهرشوهرم ایقد روغن اینا زد فاید ...

پس اگ فایده نداره نزنم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روغن زیتون فقط بزن.کالامین برای نیش حشراته

ممنون عزیزم حالا احتمال داره اینو بگبرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40