2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061348 بازدید | 685540 پست
حتما برو سونو و آزمایش بده ببین چی شده سرسری نگذر،، بله متاسفانه حتی با تخمک اهدایی هم هيچی قطعی نیس ...

ازمایش و سونو عادیه .دیگه میرم هیستروسکوپی .گفتم اسفند برم هوا بهتر باشه با این مسافت تو جاده ها برم .دارمم دیوونه میشم هر روز برای مثل یک ساله .فک کنم چسبندگی گرفتم نمیدونم تو شکمم همش حس تیرکشیدن دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طول سرویکسم خوب بود ولی انقباض منو ترسوند....حالا پناه بر خدا ببینم چس میشه از طرفی مطمئنم بچمو سالم ...

انشاالله ک صحیح و سالم تو بغلت میاد.اصلا نگران نباش..من تا اخر بارداری بچه خودشو سفت میکرد.بعضی وقتا گریه میکردم.البته اخراش دیگه خیلی اذیتم میکرد.چون بزرگ شده بود و سفت میشد و معدم حتی نیم سانت هم داخل نمیرفت.شوهرش ک دست میذاشت میگفت یا خدااا.انکار رو سنگ دس میذاشت 

من ابن سینا رفتم .۴ ماه طول کشید که زنگ زدن تقریبا ۵۰ میلیون شد .اره ۵ تا دارم .من ذخیره تخمدانم دو ...

عزیزم من واقعا علمشو ندارم فقط حدسامو میگم شاید خونریزیت به ذخیره ربطی نداره شاید رحممت موقع انتقال خراشیده شده یا شاید بخاطر انتقال ضخامتت خیلی رفته بالا حالا با شدت داره ریزش پیدا میکنه انشالله هرچی هست موردی نباشه و دوباره روبراه بشی سريع بری واسه انتقال های بعدی

ببخشیدا میگید دکترتونم کی بود ؟

ازمایش و سونو عادیه .دیگه میرم هیستروسکوپی .گفتم اسفند برم هوا بهتر باشه با این مسافت تو جاده ها برم ...

یعنی چند وقته از انتقال منفیتون گذشته ؟ من فکر کردم بعد از انتقال منفیتون خونریزیتون بند نمیاد ،،، واقعا مسافت زیاد اذیت کننده هست ،،دیگه چه میشه کرد ماها هم میایم یه چیزیو درست کنیم یه چیز و مشکل دیگه پیدا میشه ،انشالله که هرچی هست به راحتی حل بشه عزيزم و دوباره‌ سلامتیتونو بدست بیارید

یعنی چند وقته از انتقال منفیتون گذشته ؟ من فکر کردم بعد از انتقال منفیتون خونریزیتون بند نمیاد ،،، و ...

یکساله به جای اینکه هرماه پریود بشم هر هفته میشم .۵ ماه با دوفاستون و استرادیول خوب بودم بعدش دیگه دارویی اثر نکرد الان یک ماهه امپول واریو پپتیل زدم .روزی هم یک ال دی میخورم  بعد برم عمل کنم .خدا کنه کارم به برداشتن رحم نکشه .حامله بشم حداقل بعد برش دارم .برام دعا کنید

خواهشا اصلا یزد نرو .من بیمارستان مادر رفتم .ازمایشگاهش افتضاحه .تجربش رو دارم برای ای وی اف و عمل.ا ...

متوسط یعنی چی؟ نمیدونم بخدا

مرکزی که میرفتم گفتن باید ای وی اف کنی تا وقتت تلف نشه

ذخیرم ۱ و فولیکولم بالغ نمیشه و تعداد فولیکول انترالم کمه و با لتروزول و سینال اف بعضی وقتا میگفتن تخمدان جواب نداد

متوسط یعنی چی؟ نمیدونم بخدامرکزی که میرفتم گفتن باید ای وی اف کنی تا وقتت تلف نشهذخیرم ۱ و فولیکولم ...

ذخیره یک خوبه برای ای وی اف .انشالله نتیجه میگیرید .پس مشکل زیادی ندارید .همون یزد برید اگر نزدیکه من فکر کردم نیاز به اهدا دارید در این حد هست