2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061415 بازدید | 685544 پست
میشه یکم برام توضیح بدین چه کارایی کردین؟ منم همسن شمام خیلی ناامیدممشکلتون چی بود و اینکه انتقال چن ...

ناامید نباش من خودم یکم تنبلی تخمدان داشتم ولی اسپرم وضعیت داغون چهار بار پانکچر کردم ،انتقال چهارم مثبت شد تنها کاری که کردم خودمو سپردم دست خدا ،خدا شاهده فقط توکل کردم استرس نداشتم چون می‌گفتم بخواد میده نخوادم نمیده ،سالم خوری اعتماد به دکتر ومرکزی که رفتم بعد انتقالم خونه خودم بودم غذام میپختم کارای خونه رو انجام میدادم فقط خودمو خسته نکردم 

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مممنونم عزيزم سلامت باشید، چیزی شنیدید مثلا چند ماه برای اهدایی تو نوبت می‌مونن؟

نمی‌دونم تهران نیستی ،یه روز وقت بذار برو ولی قبلش نوبت بگیر باتوجه به سن و سال فکر کنم  دقیقم اطلاع ندارم ولی الان برو بهتره هرچی زودتر بهتر💛💛💚💚

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناامید نباش من خودم یکم تنبلی تخمدان داشتم ولی اسپرم وضعیت داغون چهار بار پانکچر کردم ،انتقال چهارم ...

میشه بگین پانکچر تون چطور بود؟ چند تا تخمک و چند تا جنین شد؟ واز چه تاریخی درمانو شروع کردین؟

ذخیره تخمدانتون چند بود؟اگه ممکنه براتون بگین🌹🙏🏻

اگه تو بدونی شکم من چقد سفت میشد.مث سنگ میشد..بعدش یهو ب حالت قبل برمیگشت

طول سرویکسم خوب بود ولی انقباض منو ترسوند....

حالا پناه بر خدا ببینم چس میشه 

از طرفی مطمئنم بچمو سالم بغل میگیرم چون بیمه ی امام رضاس امام رضا داده خودشم مواظبشه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_یکم#  

۱ـ @golshid_mommy    

۲- @nesa66    

۳- alaae 

۴- الا11543 

۵- س۱۳۶۷ 

۶- مامانو_سوفی  

۷- خدایاتومیدانی

۸- سحربانوو68

۹- مهتاب444 

۱۰- سارایییی 

۱۱- ماهییا 

۱۲- ssseffat 

۱۳- داداشممم 

۱۴- favali 

۱۵- یامنان

۱۶- نهال۶۴۶۷ 

۱۷- نگار۸۰ 

۱۸- نهالیم 

۱۹- رادیس۱۲ 

۲۰- گندمک۱۱ 

۲۱- shiva_ab 

۲۲- rose_710 

۲۳- zhiyan74 

۲۴- ارکیدهابی

۲۵- atrin_arsen_atrina

۲۶- joooodi

۲۷- اهسته 

۲۸- سپیدارجوجو 

۲۹- avaaajon 

۳۰- آلادیا 

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- 

۷۴- 

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️⭐🌱

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میشه بگین پانکچر تون چطور بود؟ چند تا تخمک و چند تا جنین شد؟ واز چه تاریخی درمانو شروع کردین؟ذخیره ت ...

عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم ذخیره ام ۶بود. پانکچرم بخاطر همون تنبلی هایپر شدم بخاطر هایپریم فاصله بود بین پانکچر و انتقال دارهام همه اش ایرانی بود  ۹تا تخمک بالغ داشتم ولی ۳تا جنین تشکیل شد که دوتا رو برام انتقال دادن ،در خدمتم عزیزم 

بچه اولتونه؟

آره عزیزم💚💚💛💛💚

چند وقت قبل از پانکچر شروع به خوردن مکمل کردین و چه مکملهایی خوردین؟

دوماه قبلش داروهای مکمل خوردم خیلی تاثیر داشت مخصوصا اوابوست عالی بود چون قبلش تو سونو گفت کیست زیاد داری تو تخمدان ولی وقتی بعد دوماه رفتم برای شروع سیکل گفت کیستا از بین رفته 💛💚💛

عزیزم من ۱۶آبان بود چند روزگرفتگی عضلات پا دارم دکتر گفت طبیعی سینه هام سفت وحساس سونو قلبم دقیق چ ...

خداروشکر مبارکباشه عزیزم

بسلامتی بغل بگیرییی♥️♥️

💃💃💃💃💃💃💃💃💃

منم ۶هفته ۵روزم 

هفته بعد میرم سونو دعا کنید قلب  داشته باشه

سونو ساک هم نرفتم

نمی‌دونم تهران نیستی ،یه روز وقت بذار برو ولی قبلش نوبت بگیر باتوجه به سن و سال فکر کنم دقیقم اطلاع ...

تهرانم، زنگ زدم گفت حتما حضوری باید ويزيت بشید و تشکیل پرونده بدید منم نوبت گرفتم بریم ،ولی پرس وجو میکنم ببینم چقدر زمان میبره آخه نمیدونم اگه زمانش بیشتر از شش ماه بگن بازم اصرار کنم به اهدایی یا بگن یه بار دیگه بیا پانکچر شو من دیگه طاقت ندارم برای بار پنجم پانکچر بشم و کلی بدویم دنبال دارو آخرشم یه دونه جنین ضعیف تشکیل بشه که مثل دفعات قبل از فریز زنده در نیاد،  بعد تازه اون موقع بازم برم نقطه سرخط دنبال اهدایی ،،، الان موندم اصرار کنم به اهدایی یا هرچی خودشون گفتن بگم چشم 

یعنی بقیه آدمها هم مثل ماها تو چه کنم چه کنم هستن ؟ یعنی آنقدر ادمهای دیگه تو چند راهی گیر میکنن ؟

تهرانم، زنگ زدم گفت حتما حضوری باید ويزيت بشید و تشکیل پرونده بدید منم نوبت گرفتم بریم ،ولی پرس وجو ...

آره بخدا از. منو توهم بدتر هست ،توکل برخدا برو باتوجه به شرایطی فکر نکنم مخالفت کنن برو ایشالله کارات درست بشه بیای اینجا خبر مادر شدنت و بدی 🙏🙏🙏🙏💚💚💛

خداروشکر مبارکباشه عزیزمبسلامتی بغل بگیرییی♥️♥️💃💃💃💃💃💃💃💃💃منم ۶هفته ۵روزم هفته بعد میرم سونو ...

عزیزم چرا نرفتی زودتر برو من درست ۶هفته ام بود رفتم برای ساک حاملگی قلبشم میزد مادر به قربونش توهم همین هفته برو انشالله قلب کوچیکش بزنه دلت شادتر بشه🙏💚💛💛🙏🫄🫄🫄