2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061316 بازدید | 685539 پست
سلامت باشی عزیزمآره درست میگیولی ذهن هزار جور فکر و خیال میکنهمنم بعد که میگم گناه من چیه هی میرم تو ...

قربونت بشم انشاءالله مشکل هممونو خداخودش بامعجزش حل کنه. قشنگ درکت میکنماواقعاعلت نامشخص باشه خیلی دردآورتره.ادم بلاتکلیف میشه نمیدونه چیکارکنم ازکجاشروع کنه.من فقط چشام بدست خداست هنوزامیددارم انگیزه دارم هرجا نوزادمیببنم بیشترانگیزه میگیرم خدا کمک کنه جسممون توان داشته باشه بتونیم ادامه بدیم. عزیزدلم چندتا جنین داری؟ ب نظرم یه دونه جنین انتقال بده یکی ازبچه هااینجاگف یدونه انتقال دادن هم خوبه ب مثبتی کمک میکنه ایناهمش نظریه هست  شایدخداواسه توام اینطوری بخواد رحمت یدونه روبپذیره انشاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

مرسی عزیزم که به یادم هستین چطور تشکر کنم آخه. امیدوارم برکت این دعاها به زندگیتون برگرده. قطعا خدا صدای شما رو میشنوه. 🩵💙🙏🩵💙

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام شما تو سیکل ای وی اف هستین؟

سلام. من نه متاسفانه نتیجه نگرفتم. 

ولی اکثرا دوستان با ivfباردارن اینجا 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم درکت میکنم الان چقد بهم ریختی بخاطر جواب منفی و واقعا هم حق داری من دفعه هفتم مثبت شدم نا امید ...

عزیزم تبریک میگم بهت خداروشکر نتیجه گرفتی. بارهفتم کار اضافه ای کردی ک توانتقال های منفی انجام نداده بودی؟ 

چند بار ای وی اف ناموفق داشتین؟ منم باید برم ای وی اف حال روحیم خیلی خرابه

من ۵بار. البته یه سقطم داشتم. من ناباروری با علت ناشناخته دارم.  برای همین جواب نگرفتم.

مشکلت چیه عزیزم از ivf نترس . اگر اینطور برات تشخیص داده شده حتما انجام بده ان شاالله زود جواب بگیری.

چون که عکس رنگی مسیر داخلی لوله رو نشون میده که بازه یا نه، گشاده یا تنگه ، سطح خارجی لوله رو نشون ن ...

ممنون عزیزم نمیدونستم اینارو. فک میکردم کلانشون میده همه چیز رو. بدن زن خیلی پیچیده هست🥴

من ۵بار. البته یه سقطم داشتم. من ناباروری با علت ناشناخته دارم. برای همین جواب نگرفتم.مشکلت چیه عزی ...

من۳۸ سالمه طبیعی باردار نشدم رفتم مرکز ناباروری

دکترم و سونوگرافی همش میگفتن فولیکولای ریز متعدد در تخمدان مشاهده شد و pco هستی

ولی مرکز ناباروری میگه اصلا اینطوری نیس و یه فولیکول داری ولی ۱۳میل توی روز دوازدهم سیکل که میگفت بالغ نمیشه

من۳۸ سالمه طبیعی باردار نشدم رفتم مرکز ناباروریدکترم و سونوگرافی همش میگفتن فولیکولای ریز متعدد در ت ...

پس باید با دارو بالغ بشن فولیکولات. نگران نباش پی گیری کن ایشالا باردار میشی. در کنار دارو ها اصلاح سبکم بکن حتما. مولتی ویتامین بخور ورزش کن تغذیه تو سالم کن خوابتو تنظیم کن بهتر جواب می گیری. من راستش زیاد رعايت نکردم یعنی وقتی فهمیدم مهمه که دیگه چندبار ivf کرده بودم و خسته بودم که بخوام از اول شروع کنم. آها مهم تر از همه استرس و ناامیدی رو هم بذار کنار.

من ۵بار. البته یه سقطم داشتم. من ناباروری با علت ناشناخته دارم. برای همین جواب نگرفتم.مشکلت چیه عزی ...

چند دوره دارو مصرف کردم لتروزول و سینال اف و امپول ازادسازی و فولیکول هم داشتم ولی باردار نشدم

شوهرم مشکلی نداره اونجا گفتن آز شوهرم تقریبا خوبه

حالا میگن چون سنت زیاده آی وی اف شروع کنیم

ذخیرم ۱هست میترسم اصلا تخمک نتونن بگیرن ازم یا اینکه پوچ باشه

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

🥹🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍قربونت برم عزیزدلم ممنون ازتوومهتاب جون خیلی خیلی لطف میکنین انشاءالله بهترینانصیب قلب مهربونتون بشه.