2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها من یکم لک دیدم،علائم بارداریمم کمتر شده،دارم دق میکنم،بچه هایی که تازه مثبت شدین علائم باردار ...

نه ی روز زیاد بود ی روز کم 

ولی لک رو به نظرم برو سونو 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
بچه ها من یکم لک دیدم،علائم بارداریمم کمتر شده،دارم دق میکنم،بچه هایی که تازه مثبت شدین علائم باردار ...

مارال جان حتما فردا برو دکتر سونو بشی. آرامشت حفظ کن. فقط سونو مشخص میکنه جنین درچه حالیه. توکل کن بخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کم فعالیت کن تحرک داشته باشدمنوشای قاعده آور بخور مثل زعفران و...منم اینطور شدم این ماه شیاف زده ...

استرادیول مصرف کرده بودی نسا جا ؟ من استرادیول مصرف کردم اینجوری شدم ،مگه نمیگن استرادیول ضخامت زیاد می‌کنه ،ضخامت زیاد بشه که خونریزیم باید زیاد بشه ،برای من کلا قطع شده 😔😔😔😔 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رز جان. منم ضخامت بالا نمیره آخرین بار با 6ونیم انتقال دادن. ولی چندین ماه پشت سرهم میرفتم برا نتقال ...

منم برم دکتر قرصی چیزی بده پریود شم ؟ 

نمی‌دونم چیکار کنم ؟ 

امروز روز دوم پریودم بود فقط لکه بینی داشتم 

تو ضخامتت کی ۱۱ بود ؟ اون موقع چرا انتقال نداد؟

یه کم فعالیت کن تحرک داشته باشدمنوشای قاعده آور بخور مثل زعفران و...منم اینطور شدم این ماه شیاف زده ...

فقط با یک دونه قرص اومد پریود ؟

سلام دوستای گل میخواستم از تجربیاتتون بهم راهنمایی بدین

من خودم تنبلی دارم اف اس اچ و ال اچم یکم بالاست پریودم بسختی میشم دو سالیه ذخیره تخمدانم هم یک دهم هستش اندومتریوز لگنی و خلاصه ...دوتاکیست اندومتریوماهم تخمدان چپم

شوهرم همه چیش خوبه بجز مورفولوژی که نرمالش سه بوده حالا یسری دارو داره میخوره

دکتر اورولوژ گفته برید میکرواینجکشن دکتر خودمم تادید اون گفته برید دیگه چیزی نداد گفت برید تو مراکز ناباروری

من حالا بعد از دوماهی که اخرین باربوده رفتم دکتر زنانم و گفت برید میکرو کنید

تو دلم یه حسیه میگم خوبه برم اول یه مدت دارو بخورم مثلا دوفاستون یا چیزایی مثل این البته زیر نظر دکتر دیگه ای

به نظرتون چه کار کنم یکراست برم میکرو کنم یا اونکه بادارو امیدی هست بتونم خودم حامله بشم

باذخیره تخمدان من اگر دارو بخورم بدتر نمیشه یازمانو از دست نمیدم ؟

من اصفهانم تو اصفهان کجا برم

مشتاق میگن خوب نیست

بیمارستان بهشتی هم ...نمیدونم

مرکز رویش هم تو کلینیک سلامته

تهرانم میگن زیادهست 

ولی هزینشم واسمون مساله ست

لطفا یه راهنمایی کامل و جامع به سوالام بدین

اجرتون با امام عصر ع 🩷🩷

برای منم همینجوریه‌ باران جان ،همون ۸ سیکل که ۵,۶ هست تا آخر همونه ،اصلا تکون نمیخوره ،اینم هست که ب ...

واسه من هم همین بود، اصلا فکر کنم یکی از دلیلهاش همین بود که دکتر گفته بود حتی واسه میکرو هم شانس زیادی نداریم. اما خدا صلاح ببینه حتما با همین هم میشه. توکل به خدا عزیزم

دیواره رحم منظورت همون تری لاین بودنه یا اینکه یه قسمتی از ضخامت ممکنه ضخیم باشه یه قسمت نازک ؟

من از تری لاین بودن چیزی نمیدونم. ولی همینکه دیوار رحم خوب رشد کنه و خونرسانی درست انجام بشه، خوبه دیگه.

منم برم دکتر قرصی چیزی بده پریود شم ؟ نمی‌دونم چیکار کنم ؟ امروز روز دوم پریودم بود فقط لکه بینی داش ...

یادم نیست اسم قرص چی بود. ولی یه ورق مصرف کردم پریود شدم. آخه تو بازه زمانی سیکل انتقال ضخامت رو 4 یا 5 نهایت 6 هست بالا اصلا نمیره. روز 20 سیکلم رو 5ونیم بود دکتر کنسل کرد. کلی قرص استرادیول و بقیه چیزا رو خورده بودم. ولی هیچ رشدی نداشت. روز 20 کنسل شدو من 10 روز صبر کردم تاموعد پریودم بشه و بعده 10 روز لکه بینی شدم. ولی پریود باز نشد 11 روز هم از موعدم به بعد طول کشید دیدم خبری نیست. ینی حدود 21 روز بود قرصا رو قطع کرده بودم تازه ضخامت رفته بود 11. که به درد نمی‌خورد دیگه. و به بدن خودم آگاهی داشتم میدونستم بااین راحتی پری نمیاد رفتم دکتر که زودتر بیاد ازسیکل بعدی جا نمونم 

سلام رفتید سونو ؟ لک منم داشتم شیاف دادن بهم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من انتقال دادم و منتظرمواسم دعا کنیدبعد از نه سال خدا این دفعه کمکم کنه و جواب مثبت بگیریمخیلی سخت ب ...

سلام الهی ب سلامتی 

خدای مهربون قطعا حواسش ب بنده‌هاش هست 

توکل بر نام اعظم خودش

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلام توروخدا جواب بدید اگه میدونید سوالم واجبه .من ۳ساله اقدامم تنبلی تخمدان دارم همیشه پریودیام عقب جلو میشه .این ماه رفتم دکتر بهم کلومفین و دوفامد داد خوردم.بعد از قطع دوفامد که ۲۰ روزه گذشته پریود نشدم دوبار تست زدم منفی شد .و بازم قرص پروسترژن خوردم اونم ۶ روزه از قطعش کردم بازم پریود نشدم قبلنا میخوردم بعد از ۳ روز پریود میشدم.میترسم چرا اینجوری شدم شرایطشم ندارم فعلا برم پیش دکترم گفته پریود شدی بیا برامسونو نوشته 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...