2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042730 بازدید | 684270 پست
عزیزم هیستروسکوپی چیز بدی نیست هم تشخیصی هست هم درمانی. منم بهم گفتن فردا یا پسفردا انجام بدم. مثل س ...

اینقدر استرس عکس رنگی کشیدم.حالا اینم اضافه شد.منم چند روز دیگه نوبتمه.خواب و خوراک ازم گرفته.از ترس.از استزس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما از دکتر نقشینه راضی هستین؟ بیمارستان شهید بهشتی برایivf خوبه بنظرت؟

عزیزم من چون تجربه دیگه ای از دکتر و مرکز دیگه ندارم نمیتونم مقایسه کنم که کدوم بهتره، بد نبوده بهشتی هرچند نتیجه نگرفتم که اونم باید خدا بخواد

ممنون عزیزم از اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتی خیلی احتیاج داشتمفقط یعنی تو بهشتی با سونو انتقال نمیدن؟ ...

نه عزیزم تو بهشتی بدون سونو هست البته نقشینه فقط این مدلیه ولی همه کارهارو خودش میکنه

اینقدر استرس عکس رنگی کشیدم.حالا اینم اضافه شد.منم چند روز دیگه نوبتمه.خواب و خوراک ازم گرفته.از ترس ...

نترس گلم. منم باراول که انجام نداده بودم ازترس قبل ازعمل فشارم رفت بالا. ولی بعد که عمل تموم شد دیدم آنچنان ترسی نداشتم مثل عمل تخمک کشی بود. دوباره دکتر برام تجویز کرده هنوز نرفتم تصمیم نگرفتم

مرکز ثمر شیراز هزینه هیسترو گفتن 11ونیم.حالا اگه بخواد کار دیگه ای هم انجام بده مثلا پولیپ برداره قع ...

من کرمانشاه هستم ،دکتر هم فقط بیمارستان خصوصی میره ،با دولتی ها کار نمیکنه،برم بپرسم ببینم چی میگه،مال من که تشخیصی نیست،یه میوم دارم

خداحفظشون کنه گلم.من الان سرچ کردم یادگرفتم چطور درست کنم فقط درمورد اینکه چندوقت مصرف بشه نظر زیاد ...

ببین قشنگم الان نگاه میکنم برات میفرستم منم یادم نیست 

فقط یادت باشه حتما پیازش زرد باشه پیاز سفید و بنفش حتی یبارم نخور 

درباره اصلاح سبکم اگه بخوای بدونی همه چیزای مصنوعی رو حذف کن تعداد تخمک ها زیاد میشه و یه چیزی بگم اول از خدا بخواه بهش توکل کن و اینکه کاش بتونی بری باشگاه یا جایی که حواست از بچه پرت بشه اونوقت نصف راه رو رفتی 

میشه یکی درباره هیستروسکوپی بهم توضیح بده؟؟؟؟؟؟سه تا انتقال منفی داشتمچیکار کنم چهارمی خدا برام بخوا ...

عزیزدلم انشاءالله بزودی نتیجه زحماتتومیگیری ناراحت نباش قربونت. هیسترو رحموازپولیپوفیبروم مشکلات دیگ پاکسازی میکنه خراش رحم هم انجام میدن میگن خراش ب لانه گزینی کمک میکنه.رحمت خوبه؟ دکترت تاحالاچیزی نگفته ازرحمت؟ ضخامتت خوب بالامیره؟ 

من مرداد هیسترو شدم ،هزینه اش ۱۲ تومن شد ولی برای من زیاد شد چون همین تاپیک خیلی از کاربرا میگفتن که ...

ممنون فدات،من اگه قبل از انتقال هم انجام ندم بالاخره باید انجامش بدم چون خیلی اذیتم موقع پریودی خیلی بد درد داره ،پس سعی میکنم قبل انتقال انجامش بدم

2810