2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042742 بازدید | 684270 پست
دوستانمن با ذخیره ۲ صدم باردار شدم نا امید نباشید پیاز درمانی فراموش نکنید با توکل به خدا

عزیزم میشه بگی پیاز درمانی چیه و چیکارا کردی من ذخیره م 4صدم دوبارم تخمک اهدایی گرفتم امافعلا خدابرام نخواسته .فعلا تابعد عید سراغ انتقال نمیرم قراره اصلاح سبک و.. کنم.یهو پیام شما رو دیدم یه نورامید تو دلم روشن شد ممنون میشم اگه بگید چیکارکردید.چندسالتونه گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یکی درباره هیستروسکوپی بهم توضیح بده؟؟؟؟؟؟سه تا انتقال منفی داشتمچیکار کنم چهارمی خدا برام بخوا ...

عزیزم هیستروسکوپی چیز بدی نیست هم تشخیصی هست هم درمانی. منم بهم گفتن فردا یا پسفردا انجام بدم. مثل سونو داخلی هست که سر اون دوربین ریز قرار داره و داخل واژن که بشه تمام داخل رحم رو نشون میده تو مانیتور. اگه چیز زایدی مثل پولیپ اینا باشه هم برش میداره. بیهوشی وقتی بهوش بیایی درد چندانی نداری. شبیه درد پریود شاید باشه. درکل عمل ساده و راحتیه.حتما انجامش بده

عزیزم میشه بگی پیاز درمانی چیه و چیکارا کردی من ذخیره م 4صدم دوبارم تخمک اهدایی گرفتم امافعلا خدابرا ...

ببخشید من جواب میدم. منم برای انتقال آخرم پیاز درمانی کردم.. تو نت سرچ کن میاد. مقاله دکتر وحید علیان نژاد رو بخون و انجام بده

من وقتی انجام دادم یه خون سیاه رنگی ازم اومد. برای پاکسازی رحم و قدرت باروری اقداماتی گفته انجام بده

شاید چون تازه ای وی اف شروع کردی می‌ترسی ،توی آمپول زدن دیگه هیشکی ترسوتر از من نیست که چون خیلی وقت ...

۳تا انتقال داشتم و یه پانکچر

کلا آدم ترسویی هستم به آمپول ولی چاره چیه

انوکسا رو ۶ماه که خودم میزنم

ولی پروژسترون نه اصلا نمیتونم تصور کنم که خودم بزنم

خداروشکر عزیزم. مبارکت باشه. منم باشوهرم صحبت کردم اوایل دلش رضا نمی‌داد ولی الان قبول کرده میگه اشک ...

قند روی منفی شدن تاثیر داره

من انتقال های قبلیم بهم آمپول کورتون میزدن به خاطر کیستم ولی متفورمین نمیدادن .انتقال آخر که دکترم رو عوض کردم همزمان با آمپول کورتون متفورمین هم داد گفت چون قندت میره بالا و تو نتیجه تاثیر داره

نه عزیزم اتفاقا با هیسترو چسبندگی هم اگه باشه برطرفش میکنن ....بعضی دکترا بیخیالن ....کاش ازش بپرسی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت،واقعا بی خیالن ،نمیدونم ،این هفته وقت ندارم،هفته بعد میرم بهش میگم ببینم چی میگه،عزیزم شما هزینه شو نمیدونی ؟،تو گوگل سرچ زدم نوشته بود بین ۲۰تا ۳۵ میلیون،مردد هستم میترسم اینم هزینه کنم و باز انتقالم منفی شه

قند روی منفی شدن تاثیر دارهمن انتقال های قبلیم بهم آمپول کورتون میزدن به خاطر کیستم ولی متفورمین نمی ...

من متفورمین شبی یکی میخوردم. انسولین میزدم. حالا دکتر بهم گفته هیسترو بکنم. 

الهی آمین انشاءالله میخواد خدا خیلی مهربونه. واقعا خداخیرشون بده من خودم واقعاازلحاظ مالی کم آوردم د ...

هیسترو رو تو مطب انجام میدن؟بیمارستان دولتی انجام نمیشه؟منم احتمالا انجام بدم واقعا هزینش زیاده،میترسم اینم انجام بدم و باز منفی،شه

ممنون عزیزم از راهنماییت،واقعا بی خیالن ،نمیدونم ،این هفته وقت ندارم،هفته بعد میرم بهش میگم ببینم چی ...

مرکز ثمر شیراز هزینه هیسترو گفتن 11ونیم.حالا اگه بخواد کار دیگه ای هم انجام بده مثلا پولیپ برداره قعطا چند میلیون بیشتر میشه. ولی من نپرسیدم. هیسترو تشخیصی ساده گفتن حدود 12 تومن. علی الحساب. ممکنه درکنارش هزینه ای دیگه ای هم پیش بیاد. 

۳تا انتقال داشتم و یه پانکچرکلا آدم ترسویی هستم به آمپول ولی چاره چیهانوکسا رو ۶ماه که خودم میزنمولی ...

منم پانکچر اول ترسیدم همشو می‌بردم تزریقاتی ....دیگه بعدا پشت سر هم هی پانکچر شدم دیدم اصلا چاره ای ندارم خودم یاد گرفتم 🥲🥲🥲🥲وگرنه از محالات بود برام 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم از راهنماییت،واقعا بی خیالن ،نمیدونم ،این هفته وقت ندارم،هفته بعد میرم بهش میگم ببینم چی ...

من مرداد هیسترو شدم ،هزینه اش ۱۲ تومن شد ولی برای من زیاد شد چون همین تاپیک خیلی از کاربرا میگفتن که ۴ تومنه شایدم کمتر .....تا اونجایی که میدونم رویان ۴ تومن بود 

ببین اولا اینکه انشالله مثبت میشی.... بد به دلت راه نده....بعدشم اگه خدایی نکرده مثبت هم نشدی بازم چیزی از دست ندادی چون با هیسترو رحمت پاکسازی میشه و از میوم و پولیپ و چسبندگی تمیز میشه ....داروهای هورمونی که می‌زنیم باعث میشن پولیپ و میوم به وجود بیاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810