2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042706 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگی پیاز درمانی چیه و چیکارا کردی من ذخیره م 4صدم دوبارم تخمک اهدایی گرفتم امافعلا خدابرا ...

عزیزم اصلا نا امید نباش منم ۲ دوسال اصلاح سبک کردم بعدش پیاز درمانی کردم پیاز درمانی رو از نت سرچ کن دقیق بخون اگه به مشکلی خوردی بپرس حتما پیازش زرد باشه میدونی اصل کار خداست بقیه ش حرفه 

راستی نگفتم دخترم هشت ماهشه ومن دوباره باردارم منی که ۸ سال چشم انتظار بودم و اصلا جلوگیری نمیکردم اما حامله نمیشدم اصلاح سبک رو خیلی جدی بگیر و بعدش پیاز درمانی کن با توکل به خدا حتما نی نی دار میشی بخدا دخترم آنقدر زیباست مثل فرشته هاست نکه فکر کنی بچه مه اینو میگم همه اینو میگن الان بخدا میگم فهمیدم چرا انقدر طول کشید چون داشتی بهترین و برام درست میکردی 

😀😀 نه عزيزم نزدم ممنون عزيزم باورم نميشه رفتم كه جنين هام تموم شه، خيلي سختي كشيدم اگه واقعا مثبت ...

انشالله مثبته ...

من تحمل نداشتم هر روز بیبی میزدم شماهم بزن و مارو خبر کن جانم♥️

وقتی پر رنگ میشه به ادم انگار یه لذتی رو تزریق میکنن نایاب

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@happygirlss    

چطوری با بارداریت عزیزم ؟ کی میری برای قلب ؟

امشب ویارم شدید شد یاد شما افتادم واقعا چیه این ویار ک دوست داری زودتر بهش برسی😵‍💫

وقتی بالا میاد ها انگار معده و رودت بالا میاد

خدا برای همه بارداری راحتی رو در نظر داشته باشه🤍🥰

من دو روز دیگه میرم ان تی ، از سونو ی قلب ویارم شروع شد. و ی وقتایی هم خیلی شدید میشه

متاسفانه ۶ کیلو کم کردم رژیم میگرفتم تو چند هفته انقد کم نمیکردم😅

الان از خدا میخوام زودتر ویارم رفع شه خیلی چیز مضخرفیه

ساعت ده نون ماست خوردم بجای شام ک مثلا معدم سبک باشه 

انقد عوق زدم همشم بی نتیجه چیزی خارج نمیشع

ولی یهویی الان گلاب به روت بالا اوردم😵‍💫🥴

هم ارامشمو گرفته هم خوابمو☺️

اما ناراض نیستم 

انشالله همه ی دوستان مادر شدن رو تجربه کنن😍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@happygirlss چطوری با بارداریت عزیزم ؟ کی میری برای قلب ؟امشب ویارم شدید شد یاد شما افتادم واقعا چی ...

خوبم گلم قربونت پس هنوز ویارت خوب نشده وای دختر من غلط کردم گفتم ویار فقط میخاستم خیالم از قلب راحت بشه چند روزیه اصلا حالم از همه چی بهم میخوره اصلا نمیتونم غذاها خودمو بخورم از سبزی تخم مرغ همه چی متنفرم ودارم دعا میکنم ویارم زود خوب شه😐من نمیدونم چرا همش ب غذاها خودم ویار دارم من قرار بود امروز برم دکتر خودم ب دکتر گفتم یه هفته دیر تر میام میترسم قلب نباشه استرس بگیرم اما خب حالا ک ویار گرفتم دیگه چهارشنبه میرم برام دعا کن 🥰

عزیزم اصلا نا امید نباش منم ۲ دوسال اصلاح سبک کردم بعدش پیاز درمانی کردم پیاز درمانی رو از نت سرچ کن ...

خداحفظشون کنه گلم.من الان سرچ کردم یادگرفتم چطور درست کنم فقط درمورد اینکه چندوقت مصرف بشه نظر زیاد بود شما از روز چند پری تا چندمش مصرف کردین؟

ببخشید من جواب میدم. منم برای انتقال آخرم پیاز درمانی کردم.. تو نت سرچ کن میاد. مقاله دکتر وحید علیا ...

همون سیکل انجام دادین؟درمورد اینکه چندوقت مصرف بشه نظر زیاد بود شما از روز چند پری تا چندمش مصرف کردین؟

دوستای اصفهانی من نمیدونم برای پانکچر وانتقال برم شهید بهشتی یا بیمارستان میلاد اصفهانراستش هزینه می ...

من هر دو تا رو رفتم.

فقط یه بار توی بهشتی مثبت شدم که نموند.

میلاد تنها مزیتش تمیزی و خلوتی و آرامشش هست مخصوصا که انتقال هم با سونو انجام میشه، بديش هم به اینه که یک جنین شناس خیلی جوان و کم تجربه داره، و اکثرا دکترا دیر برای انتقال میان، اول بهشتی کارا شونو انجام میدن بعد میان، اگر دکترت هتاو تهرانی و یا پژمان منش هست که اونا گاهی زود تر هم میان ولی حساب کتاب نداره، ۸ بستری ات می کنن دکتر ۱۲/۵ و ۱ ظهر میاد، من به شخصه استرسم زیاد میشد اینطوری. فایده ایی هم برام نداشت. من اگه دوباره اقدام کنم قطعا انتخابم بهشتیه.  درسته شلوغ بود ولی پرسونلش با تجربه و فرز ان تو میلاد هی دور خودشون می چرخن. اگر تعیین جنسیت نمی کنی حتما برو بهشتی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دکترت کیه عزیزم؟ یکی از دوستامون بعد شهید بهشتی رفته بود میلاد ولی بهش گفته بودن جنین شناس هردو مرکز ...

نه آتی جان یک نفر نبودن،  برای بهشتی باتجربه تر بود سنش حدود ۴۰و خورده ایی میزد ولی توی میلاد خیلی جوان بود انگار تازه مدرک گرفته.

به نظرم تخمکای منو هدر داد ازم ۱۱ تا کشیدن گفتن ۸تاش عالیه، بعد گفتن ۵ تا جنین شد! اونم با اسپرم خوب، 

مگه میشه آخه،  یه سری هم ۳ تا برام باز کردن دو تا بلاست بشه انتقال بدن، گفتن یکی دیگه رو دوباره فریز می کنیم که نتونستن و از بین رفت.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دکتر الهام نقشینه عزیزم نمیدونم والا بهشتی رو میگن شلوغ تر هست میلاد رو میگن خلوت‌تر وتمیزتره ولی کل ...

اووووف اگه دکترت نقشینه است حتما برو بهشتی

رئیس اونجاس صبح اول وقت با انرژی میاد و با حوصله کارشو می کنه میره.

سر ظهر هم میاد میلاد و کلی معطل میشی. 

من هر دو تا رو رفتم.فقط یه بار توی بهشتی مثبت شدم که نموند.میلاد تنها مزیتش تمیزی و خلوتی و آرامشش ه ...

ممنون عزیزم از اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتی خیلی احتیاج داشتم

فقط یعنی تو بهشتی با سونو انتقال نمیدن؟ 

تو بهشتی خود نقشینه تخمک کشی و انتقال انجام میده یا دستیارانش؟؟ 

2810