2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
خانوما پولیپ داشته باشیم انتقال بدیم منفی میشه؟

خیلی تاثیر داره تو مثبت و منفی شدن ،بهتره هیسترو بشی....دکتر چیزی نگفته در این مورد؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما پولیپ داشته باشیم انتقال بدیم منفی میشه؟

ضخامتت چه جوریه ؟ معمولا پولیپ و فیبروم و... نمیذارن ضخامت بالا بره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم❤️‍🔥 واقعا؟ شاید مایع اون بامن فرق داشت😆میگم آخه منی ک ضخامتم باکلی داروبالامیره وتا3یا ...

من خودم مریضشون نیستم،ولی فک کنم تو سایت مام بتونی نوبت بگیری،لاهوتی بیمار با شرایط خاص زیاد داره،ان شا الله واسه تو هم راهگشا باشه

چرا نرفتی رستمی؟

خیلی شلوغه. تعریف این مرکز و بیشتر شنیدم. آمار مثبت شون خیلی بالاست. مریضای رستمی هم زیاد دیدم منفی هم زیاد میشن و ازنظر هزینه بازم کلینیک رستمی میگن کمی بالاتر هست. مرکز ثمر جدیدتر و دستگاه‌ها میگن به روزتره.پزشکایی که میان اونجا ای وی اف میکنن دکتر کرامتی. ذوالقدری که این دوتا مطبش نم تو خوده مرکز هست و دکترای دیگه مثل مژگان صیادی. زهرا شمالی. نجمه سمیعی. و دکتر داوودی. اینا مطبشون جای دیگه اس ولی برای عمل و ای وی اف و ای یو ای میان از اتاق عمل مرکز ثمر استفاده میکنن. همشونم پزشکی خوبین

چرا نرفتی رستمی؟

البته تصمیم گرفتم به یه دکتر اکتفا نکنم. مدارک پزشکی ببرم پیش دکتر رستمی چون مسن و باتجربه هستن. و دکتر احمد زاده. و صدیقه عمویی. اینام خوبن. ببرم نشون بدم ازشون مشورت بخوام. شاید علت مشکلم بتونن تشخیص بدن

بالاخره هرپزشکی ممکنه یه نکته ای رو بگه که بقیه بهش اهمیت نمیدن. و همین باعث رفع مشکلم بشه خدا رو چه دیدی. 

ب نظرم دی اف آی بالاتاثیرمیزاره گلم. ولی چون گفتی 32شده بودبازم داروخوردم بوداحتمالاپایینتراز32هم او ...

نظرم درمورد خودم اینه که به یک دکتر اکتفا نکنم. باچندتا دیگه مشورت کنم. شاید خدا خواست و مشکلم تشخیص داده شد. شماهم با چندتا پزشک ویزیت بشو. بالاخره مشکلت حل میشه. باید علت تشکیل شدن مایع رو اصولی پیدا کنن بعد براش دارو بدن. تا بتونی انتقال بدی آن شاالله. 

نظرم درمورد خودم اینه که به یک دکتر اکتفا نکنم. باچندتا دیگه مشورت کنم. شاید خدا خواست و مشکلم تشخیص ...

کارخوبی میکنی منم باچن تا دکتر درارتباطم. ببینیم کدومشون میتونن کاری بکنن فعلانظرهمشون روی هیسترو مجددهست تاببینیم خداچی میخواد انشاءالله هممون موفق میشیم تواین راه

نظرم درمورد خودم اینه که به یک دکتر اکتفا نکنم. باچندتا دیگه مشورت کنم. شاید خدا خواست و مشکلم تشخیص ...

من مقاله های زیادی میخونم توسایت ببین ی چیزای میبینم نمیدونم چقدصحت دارن واینکه دکترا اشاره نکردن اصلا  بقول تو ی نکاتی هست توجه نمیکنن مثلا مشکلات کبدی تاثیرمیزاره. کبدهورمون استروژن وتوبدن تجزیه ودفع میکنه اگ عملکردکبددرست نباشد این هورمون انباشته میشه میگم نکنه کبدم بخاطرداروهای روماتیسمم اختلال داره. ازاینورم من مدام چکاب میدم حالانمیدونم دکتر روماتیسمم همه فاکتورهای کبد چک میکنن یااصلیاروفقط🤔حتی بیماری‌های قلبی هم تاثیرداره ولی اصلادکترام ب این نکات اشاره نمیکنن. 

2810