2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042760 بازدید | 684270 پست
خودت بزنی خیلی عالیه. من روزای اول که درمان شروع کرده بودم همش میرفتم درمانگاه بعد انتقال پرستار میو ...

امروز که خواهر زحمت کشید از سرکار پاس گرفت اومد برام زد میگه چند روز خودم میام هر روزی نتونستم ،بعد خودت بزن حجمش دومیل دکترم میگه دوتا رو باهم با یه سرنگ بزن 🤗🤔بعد پروژسترون روغنی یواش یواش میاد😁😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من امروز ۱۲ سیکلم بود ازمایش دادم منفی بود و عدد بتا ۵ بود داروهام را ول کردم چون جنین ۵ روزه ...

واقعا متاسفم که منفی شدی عزیزم،فکر نکنم لترازول اشکالی داشته باشه،بلوبری چندمین انتقال بودی؟کدوم مرکز میرفتی؟

من 28سالمه گلم. من فعلا ب سیم اخرنزدم ازلحاظ انتقال پادن یعنی هنوزم تواناییش رو پارم من ادم جنگجوییم ...

سنی نداری گلم. مطمئنم جواب میگیری خودت .فعلا اصلا تو فاز اون نرو 

انشاالله خدابراهممون بخواد اره واقعا دکترا فقط ب فکرپولشونن.باز خداارتش روخیر بده امسال همه چی رو بر ...

الهی آمین انشاءالله میخواد خدا خیلی مهربونه. واقعا خداخیرشون بده من خودم واقعاازلحاظ مالی کم آوردم دیروزی میلیونو450دادم سونو ویزیت آخه انصافه این؟! دیدن ماها مشکل داریم هی دارن میچاپن ماهارو. پول اون دم ودستگاه خیلی وقته دراومده میدونی ازچی ناراحت میشم ازاینکه علمشونوسوادشون خیلی سطح بالانیست دکتر سونو هم ک ناشی ب نظرمیرسیددروهله اول فقط پول جلوچشششونه باخودشون نمیگن بابا این شخص شایدنداره. من خودم تاجایی ک وسعم برسه ادامه میدم تلاشامم کردم خداخودش شاهده زحمتامه.باروماتیسمم صبح تاشب تومطبامیشینم دردمیکشم تحمل میکنم سختیارو دیگ هرچی خدابخواد. عزیزم سونو شدم بازمایع نبودهمه چی خوب بودهمین ک هورمون واردبدنم میشه مایع تشکیل میشه 🥴دکتراقصی ومافی هم مثل دکترخودم نظرش ب هیستروسکوپی مجددهست هزینه هیسترو مطب اقصی35میلیون قیافه من🙄😐دکتر دیدمن این شکلی شدم گف 2و3ماه دیگ نوبت بزنم پولاتوجمع کن بازمن😱🤨شدم فهمیدتوحیرتم🤣گف فکراتوبکن😆درحالیکه دکترخودم 15تومن میگیره اگ داشته باشم پیش دکترخودم انجام میدم دیگ. فعلامیخوام برم پیش دکتر رخ گیره دولتیه خیلیاتعریفشوکردن ولی ازاینورم دکتر رخ گیره خیلی سخت نوبت میده هم اینکه ببینه آزمایش ام خوبه نمیدونم قبول میکنه هیسترو کنه یانه. یکشنبه نوبت گرفتم برم باهاش صحبت کنم.عزیزم توهم یکم استراحت کن وروحیتوقوی ترکن یاعلی بگوپاشوازنو شروع کن انشالله زندگیت سراسرخوشی وشادی وسلامتی باشه

من نگران اینم که این عدد بالای دی اف آی. باعث توقف رشد جنین داره میشه. ممکنه؟ فقط خدا خودش بهمون رحم ...

ب نظرم دی اف آی بالاتاثیرمیزاره گلم. ولی چون گفتی 32شده بودبازم داروخوردم بوداحتمالاپایینتراز32هم اومده بودولی بازی چکاب بشن همسرتون خیالت راحت بشه. بله تهران میرم والاشیرازنمیدونم بتونم بیام ب همسرم بگم میبره ولی خودم حوصله ندارم. سپردم بخدا. عزیزم من تاجایی ک باشرایط مالی بتونم ادامه میدم نمیتونم وقفه بندازم روماتیسمم خاموشه میترسم فعال بشه تاخاموشه بایدکاراموبکنم هرچی خدابخواد بله آدم یجاهایی کم میاره ولی بایدروپاباشیم بسته ب شرایط دیگ مابقی باخداست

من نگران اینم که این عدد بالای دی اف آی. باعث توقف رشد جنین داره میشه. ممکنه؟ فقط خدا خودش بهمون رحم ...

من خودم هم میگم همه دلخوشی ک بچه نیست تکلیف زوترمشخص بشه راحترازقبل زندگیمومیکنم هرچندالان هم زیاد درگیربچه نیستم خوشیامودارم فقط بخاطر روماتیسمم عجله دارم وگرنه تکلیفم مشخص بشه زوتربهترهانشالله تو بقیه بچه هاهم ب زودی نینیاتونوبغل میگیرین

الهی آمین انشاءالله میخواد خدا خیلی مهربونه. واقعا خداخیرشون بده من خودم واقعاازلحاظ مالی کم آوردم د ...

واقعا هزینه ها سر سام اور خدارحم کنه ب همه.ای بابا چیه اخه این کایع لعنتی انشاالله بری توسیکل واون مایع هم نباشه اصلا و نیازی ب هیسترو نباشه 

من انقد این دفعه اخر به همه متوسل شدم ک دقیقا نمیدونم حاجتمو از کدوم امام گرفتم..رفته بودم حرم امام ...

سلام فاطمه جان. جنسیت نی نی قطعی شد یا نه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
2810