2777
2789
عنوان

جذب ویتامین D بدون مکمل و قرص

22 بازدید | 0 پست

این مطلب از گفته های دکتر جاوید که برام جالب بود و گفتم شما دوستان هم حوصله کنید و بخونید شاید گره گشا بود 

کمبود ویتامین دی عامل اصلی اکثر بیماریها از جمله افسردگی ، درونگرایی ، افسردگی بعد زایمان ، پوکی استخوان ، فشار خون ، ریزش مو ، خستگی و بی حالی ، بی خوابی ، چاقی و پایین نیامدن وزن با رژیم و  ....

مصرف بیش از اندازه قرص و مکملها در زمان نادرست و به طریقه اشتباه کمک رسان نیست و اتفاقا آسیب رسان هم هست ( افزایش استفاده باعث هایپرکلسیم که در نتیجه سنگ ساز کلیه و ...) 

برای جذب بهتر ویتامین دی نیاز که روی ،منیزیم و کلسیم و ویتامین k فعال بشه چون همه در بدن ویتامین دی داریم فقط فعال نشده 

بهترین منبع نور خورشید حتی شده ۲۰ دقیقه ( اگه دقت کنید اکثر روستانشین ها عمر بیشتر و سالم‌تری دارند ) 

منابع غذایی بعد از نور خورشید در مناطق گرمسیر خرما که مستقیم با آفتاب رشد کرده و در مناطق سردسیر که نور کمتری هست و اکثرا دریا دارند ماهی ، روغن جگر ماهی 

جگر گاو ، مصرف خام بادام _گردو_پسته + استفاده همزمان از انجیر و زیتون 

بهترین زمان مصرف هم شب که جذب کلسیم بهتر انجام میشه 

💥و در آخر ترکیب این سه ماده غذایی هر شب برای تامین کمبود و جذب ویتامین 💥 یک عدد کشک محلی ، دو عدد گردو و سه عدد خرما هر شب

(خودم میخام این ترکیب رو بصورت خمیری درست کنم یعنی کشک و گردو رو بکوبم و با خمرا ترکیب کنم 😁) 

پایان 😅🖐️ 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم