2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042742 بازدید | 684270 پست
ولی فک نکنم انقدباشه چون من انتقال قبلیم چند روز بعد ازادسازی بی بی زدم بعد دوساعت یه هاله ک ب زور د ...

من این انتقالم روز اول و چهارم زدم،بی بی روز ۸،۹،۱۰مثبت شد روز یازده دیگه کامل سفید بود ومنفی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم رفتیم. دکتر ی مقدار سوال پرسید بعد گف هردومون آزمایش کاریوتایپ بدیم تا بر اساس اون تصمیم گ ...

دورت بگردم دکتر زرنانی درست میگه جنینایی خودتوفعلاانتقال بده. ی چیزبگم من سری پیش بازسرم ای وی آی جی رومطرح کردم دکترم گف پردنیزولون وسرم وآزمایش کردن باهم برابری میکنه کاراییشون منم حرف دکترم ذهنمودرگیرکردرفتم ی مقاله خوندم دیدم تحقیقاتی ک انجام دادن این 2تادارو کیفیتشون یکیه حالا پردنیزولون بایدبا دوز درست تجویزبشه ک پس زدن جنینو بگیره. ولی من خودم هم بناب تجربه بچه هانمیدونم چرا سرموبیشترقبول دارم با اینکه تفاوتی ندارن. آلاجون ولی من فک نمیکنم ازرحم باشه ببین وقتی صخامت اکی شده ک انتقال میدن اون داروها تازمانی ک رحم ب حدنرمال برسه تاقطع بشه ب هرحال منظم ضخیم میشه مخصوصاک 9هفته دیگ حتی رحم باوجودجنین خودش مرتب رشدمیکنه دیگ نیازی ب دارونیس. کاش اون موقعی ک سونوی اخرودادی ضخامتومیپرسیدی. حداقل خیالت ازبابت رحم راحت میشد.

سلام دوستان من دیروز دوباره رفتم کلینیک که برم تو پروسه پانکچر خیلی خیلی ناراحتم که دوباره دارم بر ...

بسلامتی عزیزم انشاءالله بخوشی پیش میره همه مراحل. عزیزم ازالان ب نکات منفی‌ فک نکن سخت میگذره برات باروحیه قوی شروع کن

سلام خانوماخواهش میکنم خواهرانه من رو راهنمایی کنیدمن تخمک اهدایی گرفتم و جنین دارم دوبار انتقال داد ...

عزیزم مگه تخمک اهدایی نگرفتی. خوب اف اس اچ خودت تاثیرنداره گلم. کاش بچه هایی ک بعدانتقال منفی انتقال بعدیشون مثبت میشه بیان بگن تومثبت شدن چ کارایی کردن ک توانتقال منفی انجام نداده بودن ماهم استفاده کنیم

قربوووونت برم عزیزم ممنونم😘😘اگه منظورت pgdهست دکترم چندان موافق نبود.

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من قبلا یه دکتر دیگه رفتم سونو بلد نبود میگفت چسبندگی داری،به خاطر همین برام نوشت عکس انداختم هیچ م ...

آره نظردکتراباهم فرق داره ولی ب نطرم من دکتری ک حواسش ب همه چی هست دکتر خوبیه عکس رنگی خوبه انجام بدیم 

عزیزم شما چندروز بهدازادسازی بی بی زدی

حدود ۱۲ روز گذشته بود

این بیبی یکی از دوستامه و ۲ آزادسازی زد ۱۲ روز گذشته..

واسه iui زودتر ازاد سازی میدن ک تخمک ها ازاد بشه تو ivfوسط سیکل میدن واسه اماده سازی رحم و...

شاید هنوزم مثبت شدن واسه امپول باشه ولی وقتی پر رنگ تر میشه یعنی واسه بارداریه 

وقتی کمرنگ بشه یعنی بخاطر امپوله

تو بدن هرکس یه تایمی میمونه

من ۷ روز از امپول هم گذشته بود بیبی زدم هیچی نشون نداد

ولی یکی زده بودم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810