2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
سلام عزیزم من ضخامت رحمم خوب بود ولی برای منم همین اتفاق افتاد و اینکه من مشکل ايمني و انعقادی هم ند ...

سلام عزیزم ممنونم.

چک کردیم قبل انتقال مورفو ۵ بود دی آف آی هم زیر ۱۰ بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوماخواهش میکنم خواهرانه من رو راهنمایی کنیدمن تخمک اهدایی گرفتم و جنین دارم دوبار انتقال داد ...

آره عزیزم حتما اول هورمون ها رو تنظیم کن بعد وارد سیکل انتقال شو. دکتر من ی ذره تیروئیدم بالا بود حتی پانکچر رو هم شروع نکرد برام چه برسه ب انتقال. ان شالله این دفعه نتیجه عالی میگیریم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلای عزیزم.چقدر خوشحالم که باز با روحیه و خیلی سریع پیگیر شدی.از ته قلبم برات دعا میکنم خدا بهت ...

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا. منم خودم نظرم همینه . جواب کاریوتایپ بیاد ببینیم اونا نظرشون چیه

اخه تنظیم نمیشه دکتر میگه یائسگی زودرسه

متخصص غدد رفتین؟ شاید اونا بدونن چیکار باید کرد.

ان شاالله حل میشه عزیزم. دکترم قطعا می‌دونه چیکار کنه. ولی اگر غدد نرفتین حتما ی سر برید ب نظرم

سلام عزیزم ممنونم.چک کردیم قبل انتقال مورفو ۵ بود دی آف آی هم زیر ۱۰ بود

فلورا تاجیک که اصلاح سبک میکنه معتقده مورفولوژی نباید زیر ده باشه، حالا این که این برای ای وی آفی ها هم باشه یا نه رو نمیدونم

فلورا تاجیک که اصلاح سبک میکنه معتقده مورفولوژی نباید زیر ده باشه، حالا این که این برای ای وی آفی ها ...

آره خب برا طبیعی این اصلا خوب نیس. ولی تا جایی ک می‌دونم برا ivfخوبه

شما دیگه جنین ندارین؟

نه دیگه. اگه قرار باشه بریم جلو دوباره باید شروع کنیم . 

اخه تنظیم نمیشه دکتر میگه یائسگی زودرسه

درسته عزیزم تنظیم نمیشه چون ذخیره تخمدان که میاد پایین ....fsh,lh می‌ره بالا .... ذخیره هم هیچ وقت دوباره نمیره بالا به خاطر همین هم fsh,h دیگه نمیره پایین ولی ربطی به انتقال نداره چون fsh,lh مربوط به عملکرد تخمدانه ....البته به ضخامت رحم هم ربط داره همین نزدیک شدن به یائسگی باعث میشه ضخامت بیاد پایین ....اگه ضخامت رحمت خوب باشه فکر نکنم برای انتقال مشکلی باشه از بابت fsh,lh 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=358575446]عزیزم منم میخواستم اولین بار انتقال بدم هم عکس رنگی ازم خواستن. هم هیسترو شدم. حتی سونو سه بعدی هم ک ...[/QUOTE 

درسته عزیزم حتما لازمه مینویسن ....برای خودم اولین چیزی که خواستن همین عکس رنگی بود ولی خب قبل اولین پانکچرم بود .....درسته باید از هر لحاظ بررسی بشیم چون این همه دارو برای انتقال استفاده میکنیم حداقل بیخود استفاده نکرده باشیم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
از من اصلا نخواستن

منم دکترقبلیم نخواسته بود دکترموعوض کردم اول گفت عکس رنگی گفتم دکترقبلیم نخاسته بود تعجب کرد. نمیدونم والادکتربادکترفرق میکنه شیوه کاریش ولی ب نظرم بهتره آدم ی سری کارا مث عکس رنگی وچکابا روبده خیالش راحت باشه خدایی نکرده مشکلی هم باشه حلش کنه قبل انتقال

2810