2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
وای فاطمه جون مرسی که به یادم بودی، منم مامان شدم خداروشکر، چقدر خوشحالم برای مامان شدنت عزیز دلم ...

وااااای الهی هزاران بار شکر😍😍😍مباااارکه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم رفتیم. دکتر ی مقدار سوال پرسید بعد گف هردومون آزمایش کاریوتایپ بدیم تا بر اساس اون تصمیم گ ...

فاطمه جان متاسفم بابت انتقال ناموفق عزیزم 

AMH جدید داری ؟ 

FSH چی؟ 

یعنی جنین شما ک ایست قلبی کرده مربوط ب ضخامت رحمه ؟!!

فکر نکنم اینطور باشه. 

می گن وقتی جنین مشکلات اینطوری براش پیش میاد یا تخمک مشکل داره یا اسپرم. 

با توجه ب خارج رحمی ک شدی و یا مشکل قلب جنین ب نظرم مشکل خود جنین هست ک یه طرف یا دوطرفش می لنگه 

تخمک و اسپرم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان متاسفم بابت انتقال ناموفق عزیزم AMH جدید داری ؟ FSH چی؟ یعنی جنین شما ک ایست قلبی کرده مرب ...

ممنونم عزیزم.

نه ندارمش. 

Fshفک کنم داشتم ولی الان در دسترسم نیست

آره ب نظر منم بحث ایست قلبی نمیتونه ب رحم ربطی داشته باشه ولی سقط های قبلی چرا. 

خارج رحمی هارو هم میگه احتمالا التهاب لگن داشتی و اونا باعث شدن. چی بگم والا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم.نه ندارمش. Fshفک کنم داشتم ولی الان در دسترسم نیستآره ب نظر منم بحث ایست قلبی نمیتونه ب ...

یه ازمایش جدید fsh  lh  amh  روز ۲ یا ۳ پریود بده 

خیلی مهمه عزیزم 

بیین شرایط ذخیرت چطوریه 

اره خب سقطی ک بچه اکی باشه و رحم نگه نداره مربوط ب رحمه 

خارج رحمی می تونه ب خاطر لوله باشه 

عفونت باشه 

سابقه قبلی

ضعیف بودن نطفه ( تخمک و اسپرم ) و …… باشه. 

ممنونم عزیزم.نه ندارمش. Fshفک کنم داشتم ولی الان در دسترسم نیستآره ب نظر منم بحث ایست قلبی نمیتونه ب ...

خاله جون من تو این موارد علمشو ندارم 

ولی نظرم با نظر فطرس جون یکیه

فکر نمیکنم رحم شما مشکلی داشته باشه یا ضخامت رحم باعث ایست قلبی شده اصلا با عقل جور در نمیاد🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

بنظرم حتی رحم اجاره ای هم راه چاره نیست..

از این آزمایش ها هست ک رو خود جنین میکنن از اونا دادین؟ اسمشو بلد نیستم 😬 

شاید نظریم اشتباه باشه ولی رو جنین کار کنید🥲

خاله جونم از ته قلبم ارزو میکنم مادر شدن و به اغوش کشیدن نوزاد قشنگت رو در سلامت کامل تجربه کنی

الهی آمین یارب العالمین ✨🤍 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی ممنونم از لطفتون آن شاالله بارداری خوب و راحت داشته باشید و نی نی تون سالم و به موقع بیاد بغلت ...

ممنون عزیزم ♥️ انشالله حاجتروا بشی 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره عزیزم رفتیم. دکتر ی مقدار سوال پرسید بعد گف هردومون آزمایش کاریوتایپ بدیم تا بر اساس اون تصمیم گ ...

ان شا الله خیره فاطمه

اینهمه سختی که کشیدی رو خدا برات جبران کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام عزیزم من ضخامت رحمم خوب بود ولی برای منم همین اتفاق افتاد و اینکه من مشکل ايمني و انعقادی هم نداشتم، احتمالا مربوط به کيفيت اسپرم و تخمک باشه، حتما دی اف ای و مورفولوژی اسپرم همسرت رو چک کنین. التماس دعا

دقیقامن آخه مواقع عادی هم معده دردم، دیگه ببین چه شود...نمیتونم بخوابم

از دکتر بپرس اگه مشکلی نداشته باشه ....از این قرصهای معده هست از اونا بگیر بخور این دو هفته رو که بتونی تحمل کنی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستان 

من دیروز دوباره رفتم کلینیک که برم تو پروسه پانکچر   

خیلی خیلی ناراحتم که دوباره دارم برمیگردم به اون روزهای پر استرس 

دوباره همش باید تو راه کلینیک باشم 

هی امپول هی آزمایش و...

و این بار نمیدونم بچه رو کجا بذارم الان دیروز کلی معطل شدم تا آزمایش نوشته برام با پاپ اسمیر وآزمایش برای شوهرم 

وای متنفرم از پاپا اسمیر 

کاش میشد نرفت   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

سلام خانوما

خواهش میکنم خواهرانه من رو راهنمایی کنید

من تخمک اهدایی گرفتم و جنین دارم دوبار انتقال دادم منفی شده

الان ازمایش دادم وضعیت هورمونام چجوریه

Fsh۲۴ lh 7   بود 

بنظرتون با اینکه هورمونام بالا هس انتقال بدم بازم ممکنه بازم منفی بشه

منظورم اینه هورمون fsh رو انتقال تاثیر داره 

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
تا اونجایی که می‌دونم قبل پانکچر عکس رنگی میگیرن ،شاید چسبندگی خواهرت جزئی بوده چون اگه شدید بود بای ...

عزیزم منم میخواستم اولین بار انتقال بدم هم عکس رنگی ازم خواستن. هم هیسترو شدم. حتی سونو سه بعدی هم کردن. حتما لازمه دیگه. دکتری که اینارو ازت میخواد دکتر خوبیه. چون ممکنه یه مشکل خیلی کوچیک باشه و مشخص بشه زود رفعش میکنن. ولی بدون اینا بخواد انتقال بدن بااین همه هزینه های سنگین. منطقی نیست. بدون بررسی اینکارو بکنن. پس به دکتر تون اعتماد کنید هرچی ازتون خواست انجام بدید. به امید انتقال موفق آن شاالله

سلام آلای عزیزم.چقدر خوشحالم که باز با روحیه و خیلی سریع پیگیر شدی.از ته قلبم برات دعا میکنم خدا بهترین راه رو جلوت بزاره و به آرزوی قلبیت برسی عزیز دلم.

راستش الا جون منم فک میکنم مشکل ممکنه از جنین بوده باشه. سعی کن همه چی رو بررسی کنی گلم . بیشتر تاکیدت رو کیفیت تخمک و اسپرم باشه .من خیلی ها رو دیدم که ضخامتشون بالا نمیرفته اما بالاخره با روش‌های مختلف درمان شدن و انتقال دادن و تا آخر هم به سلامت رسوندن .بعید میدونم برای ضخامت باشه

خاله جون من تو این موارد علمشو ندارم ولی نظرم با نظر فطرس جون یکیهفکر نمیکنم رحم شما مشکلی داشته باش ...

قربوووونت برم عزیزم ممنونم😘😘

اگه منظورت pgdهست دکترم چندان موافق نبود. 

2810