2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042731 بازدید | 684270 پست
به نظر من نزن . صبر کن یه دفعه برو آزمایش به استرسش نمی ارزه. آخرش باید آزمایش بدی چه کاریه.ان شاالل ...

نمیتونم اینجوری انقد استرس دارم  ک نگو همش حتی شبا خاب ازمایش میبینم 😥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها کسی اطلاع داره جنین ۴روزه رو روز چند تست بزنم نشون میده؟ امروز روز ۱۰هستم بی بی چک بزنم مم ...

شب نزن 

صبح با ادرار غلیظ بزن ، ممکنه نشون نده اصلا استرس نگیر

ازادسازی هم زده بودی عزیزم؟

این بیبی چک من وقتی کاملا خشک شد شب به شب نگاش میکردم از روش شات گرفتم یکم بی‌کیفیت شده

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچها کسی اطلاع داره جنین ۴روزه رو روز چند تست بزنم نشون میده؟ امروز روز ۱۰هستم بی بی چک بزنم مم ...

ایشالا مثبتی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانوما شما برای جای آمپول پروژسترون چیکارمیکردین ک متورم و دردناک نشه؟

هیچی..چندبار حوله گرم میذاشتم..وای چ روزهایی ک از دردشون گریه میکردم. دو سه تاشو بد زدن اندازه کف دستی کبود میشد و درد شدید ک نمیتونستم درست بخوابم.فقط تحمل میکردم

فاطمه جان چند هفته ای؟ کی میری سونو جنسیت؟🤗

بهارجون دست رو دلم نزار مگه میگذره لعنتی😂🥴

چهارشنبه میشم ۹ هفته یک روز 

اول اذر ان تی دارم

انقد نگران شدم دلم میخواد خودم برم سونو معمولی بدم ببینمش یه چند روزیه درد های عجیب دارم ترس برم داشته ولی چند نفر گفتن عادیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب نزن صبح با ادرار غلیظ بزن ، ممکنه نشون نده اصلا استرس نگیرازادسازی هم زده بودی عزیزم؟این بیبی چک ...

باشه عزیزم صب میزنم اگه امشب از استرس خابم ببره نه ازاد سازی نزدم گلم وای برام دعا کن انقدر استرس دارم ک نگو🥺 

چه روزی هم به نیت من بوده چون حالم خوب نیست انشالله صحیح و سلامت نی نی رو بغل بگیری گلم.من دلم شکسته ...

حق داری عزیزم منم به گذشته ک فکر میکنم سعیدو نمیبخشم...

کمرنگ تر شده برام 

قطعا روزی میاد ک برای شماهم کمرنگ میشه

😘😘😘 ممنون عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب نزن صبح با ادرار غلیظ بزن ، ممکنه نشون نده اصلا استرس نگیرازادسازی هم زده بودی عزیزم؟این بیبی چک ...

فاطمه جون تو اول بارداری علاعمت چی بود ترشح هم داشتی؟ من فقط سینه هام بزرگ شده تکرر ادرار گاهی زیر دلم یه ریز تیر میکشه 

فاطمه عزیزم اجرت با امام زمان ❤️❤️❤️❤️انشالله کوچولوت صحیح و سالم بغل بگیری

ممنون عزیز دلم 😍🫂

خوبی چخبرا چند روزه میخوام بهت پیام بدم ، باخودم میگم ولش مزاحم نشو🙈

جوجوها خوبن😍🐣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه عزیزم صب میزنم اگه امشب از استرس خابم ببره نه ازاد سازی نزدم گلم وای برام دعا کن انقدر استرس دا ...

انشالله که مثبتی 😍😍 درکت میکنم من از روز ۷ تزریق بیبی زدم

ولی روز ۱۱ واضح تر بود 

انشالله برای شما هم فردا نشون بده

ولی ممکنه نشونم نده اصلا استرس نگیری ها 

بزار قشنگ خشک بشه بعد ببینش چون الان محو میوفته اولش ک خیسه مشخص نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون تو اول بارداری علاعمت چی بود ترشح هم داشتی؟ من فقط سینه هام بزرگ شده تکرر ادرار گاهی زیر د ...

اوایل بارداری و حتی قبل مثبت شدن

من چشام خیلی بی حال شده بود بی فروغ بود انگار سرما خوردم

یه تایمی تکرر گرفتم شبا هم از خواب بیدار میشدم برای سرویس

واژنم نبض یکی دوشب

بعدش رفت سمت پهلوم اینم ۳.۴ شب طول کشید

سینه هام پر شده بودن دردم میومد

کشاله ی رانم درد میکرد

سردرد بدی گرفتم انگار میگرن بود نمیدونم چی بود 

ولی باردار ک شدم بچه بزرگ تر شد تکرر نداشتم حالا نمیدونم از استرس بود یا چی

چشام فروقش برگشت 

تمام علائمم رفت 

ترشح ام نداتشم ، الانم خشک خشکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوایل بارداری و حتی قبل مثبت شدنمن چشام خیلی بی حال شده بود بی فروغ بود انگار سرما خوردمیه تایمی تکر ...

چقد غلط املایی😐😂

نبض ک میگم اینطوری: پلکت که میپره چه حسی داره ادم؟ دقیقا یکی دو شب درحد ۵ یا ۱۰ دقیقه واژنم پرِ پرِ میکرد بعد اون پهلوم یه قسمتش پِرپِر میکرد

حتی به مهتاب جون گفتم حس میکنم بچه تو پهلومه😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه روزی هم به نیت من بوده چون حالم خوب نیست انشالله صحیح و سلامت نی نی رو بغل بگیری گلم.من دلم شکسته ...

دلمو شکوندی عزیزم😔😔😔

همینکه گفتی دوسش دارم ولی نمیبخشمش..اشک تو چشمام جمع شده..

قربون اون دلت..

ای خدااا

بحق امام حسین زندگی شادی پیش رو داشته باشی

2810