2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست
سارای عزیزمبا پیامت دلم‌ به درد اومدباهامون حرف بزن درد دل کن شاید سبک بشی😭خدا کمکت کنه به زودی دلت ...

سارا آخرش از همسرشون جدا شدن؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مهتاب جانم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیروز روزی بود که جدا شدیم حالم بده ولی حفظ ظاهر میکنم خستم خیلی کم آو ...

الهی بمیرم برات

من خیلی در جریان جزئیات زندگیتون نیستم فقط یادمه به خاطر بچه همسرتون اصرار به طلاق داشت و شما خیلی سعی کردی مانعش بشی.

نمیدونم ولی شاید بعضی آدمها از سر عشقشون کاری میکنند که هم به خودشون آسیب میزنند و هم به معشوقشون.

تا جایی که فهمیدم همسر شما از این دست بود

الهی که خدا هدایتشون کنه

الهی دلت یه عالمه آرام بشه و به زودی زود بتونی بهترین مسیر زندگی رو برای خودت پیدا کنی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی یبار فرصت میدادیشاید بخودش میومد و درست میشد

یک سال و خورده ای زجرم داد حتی اگه برمیگشتیم به هم به نظرم باز چیزی درست نمیشد و دیگه نمیتونستم بهش تکیه کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی دورت بگردمانشالله به زودی زود یه روزنه ی امید یه روشنایی تو زندگیت نمایان بشه ، یه معجزه که خود ...

چه روزی هم به نیت من بوده چون حالم خوب نیست انشالله صحیح و سلامت نی نی رو بغل بگیری گلم.

من دلم شکسته ازش و حلالش نمیکنم نمیبخشمش ولی توی قلبم دوسش دارم تا بمیرم. خدا رو شکر که اون روزای سخت برات تموم شد انشالله همیشه خوشبخت باشی. 

ممنونم از دعاهای قشنگت انشالله الهی آمین 

الهی بمیرم براتمن خیلی در جریان جزئیات زندگیتون نیستم فقط یادمه به خاطر بچه همسرتون اصرار به طلاق دا ...

خدا نکنه جانم انشالله زنده باشی گلم.

چی بگم فقط با امید زندم انشالله که خدا کمک منم بکنه 

سلام بچها کسی اطلاع داره جنین ۴روزه رو روز چند تست بزنم نشون میده؟ امروز روز ۱۰هستم بی بی چک بزنم مم ...

سلام عزیزم من ۳روزه بود روز ۱۱ بی بی زدم فعلا صبر کن استرس نگیری خدایی نکرده

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام بچها کسی اطلاع داره جنین ۴روزه رو روز چند تست بزنم نشون میده؟ امروز روز ۱۰هستم بی بی چک بزنم مم ...

به نظر من نزن . صبر کن یه دفعه برو آزمایش به استرسش نمی ارزه. آخرش باید آزمایش بدی چه کاریه.

ان شاالله ۴روز دیگه خوش خبر بیایی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

یک سال و خورده ای زجرم داد حتی اگه برمیگشتیم به هم به نظرم باز چیزی درست نمیشد و دیگه نمیتونستم بهش ...

عزیزم انشالله خدا ی مسیر جدید پراز شادی و ارامش نصیب دلت کنه مطمئن باش چنان برات جبران میکنه ک دلت نخواد ب گذشته فکر کنی قربونت خودت رو عذاب نده 🫂

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

امیدوارم این دفعه اگر قسمتت مثبت شدنه.یک مثبت شدن واقعی باشه.یک بارداری تا آخر نرمال...امیدوارم یک مثبت حقیقی باشه...از اونا که تهش گریه های گرسنگی نیمه شب نوزاده...از اونا که خاطرات پانکچر به دور ترین بخش مغزت و یادت هم نیاد

2810