2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042749 بازدید | 684270 پست
وایی 🥹😍 جلوجلو این لباسه رو خریدم بااینکه حسم میگه نینیم پسره چون هم اسپرم قوی بود هم تخمکم بالغ ب ...

اوخی عزیزم مبارکش باشه😍😍 ان شاالله هر جنسیتی باشه که خودت دوست داری و صحیح و سلامت 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خیره عزیزم ♥️منم خوراکم زیاد شده بود خودم تعجب میکردم بقول شما خوش اشتها بودم از قبل ولی این ...

منم اینجوری بودم. البته مدت خیلی کوتاهی.

من اصلا لب به کباب بیرون نمیزنم، از طرف فامیل دعوت شده بودیم رستوران خیلی هم طول کشید غذا آوردن من از بوی غذا مست شده بودم. بعد وقتی میز رو چیدن من قشنگ یه سیخ کباب رو با ولع خوردم. مادرشوهرم هنگ کرده بود. بعدا گفت تعجب کرده بودم کباب خوردی نگو باردار بودی.

من تا غربالگری اول بارداریم رو به خانواده ها نگفتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشاله عزیزم ،هر وقت قسمت باشه خودش میشه،من اینسری بعد پانکچر گفت ۳ پریود بعد بیا گفتم یعنی بیافته پ ...

توکل به خدا. ممنون دوستم موفق باشید هرچی خیره پیش بیاد. 🌹🌹

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اخ دمت گرم.. اونو تست نکردم ولی نوشابه میخورم بهتر میشم اما چون ضرر داره کمتر میخورمیه مدتم دوغ گازد ...

نوشابه شیرین هست به مرور بدتر میشی.دلستر ته طعم تلخ داره تهوع رو کنترل می‌کنه من از دکتر پرسیدم گفت مشکلی نیست روزی ی دونه

اوایل تا حدود ۶ هفته صبح زود از گرسنگی بیدار میشدم اما الان دو هفته ای هست ک اشتهام کمتر شدهمثلا من ...

منم دقیقا اینجوریم خیلی گرسنه ام میسه به طوری که از خواب بیدار میشم

وایی 🥹😍 جلوجلو این لباسه رو خریدم بااینکه حسم میگه نینیم پسره چون هم اسپرم قوی بود هم تخمکم بالغ ب ...

منم احساس میکنم نی نیت پسره😍 ،انشاله صالح و سالم باشه،و خواست خدا با خواست دلت یکی باشه❤️

وای عزیزم منم کلی دلم غش رفت واسه این حرفت .چقدر ذوق اون روز رو دارم.انشالله خیلی زود نصیب هممون بشه

سلام دوستای خوبم من امروز دوباره بی بی چک زدم ،از بی بی دیروز کمرنگ تره ،طوریه که باید بذاری جلوی نور تا هاله کم رنگی ببینی اونم به زور دیده میشه،اون دوتای قبلی اثرات آمپول بود😔

طلوع جان انشاالله به دل خوش بری و بیای عزیزم

سلام عزیزم

رفتم سونو. همه چی خوب بود خداروشکر.

ولی ۱جنین بود. یکیش توی ۸هفته و ۵روز مرده بود

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اوایل تا حدود ۶ هفته صبح زود از گرسنگی بیدار میشدم اما الان دو هفته ای هست ک اشتهام کمتر شدهمثلا من ...

طبیعی عزیزم. هرچی سطح هورمون بارداری بالا بره حالت بدتر میشه تا مایان ۳ماهگی ولی همینکه ۳ماه تمام میشه همه حال بدی ها هم تمام میشه و روزای خوش بارداری میاد.حالت خوبه،شکمت داره بزرگ میشه و...

انشاالله به زودی همه دوستان این روزا رو تجربه کنن

نی نی چند روز تکون میخوره حس میکنم، دیشب بهش گقتم برای دوستام دعا کن که همشون مامان بشن به زودی زود

2810