2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست
اره دقیقا همیجوره.از آب زده میشی.تشنه هسی ولی نمیتونی بخوری.چاره فقط دلستر لیمو هست.من قرصام با دلست ...

اخ دمت گرم.. اونو تست نکردم ولی نوشابه میخورم بهتر میشم اما چون ضرر داره کمتر میخورم

یه مدتم دوغ گازدار میخوردم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها خواهش میکنم ،بگین چطوری از آصف جاه نوبت بگیرم. ی شماره بود که گفتن منشی دکتر طهماسبی هست بای ...

عزیزم تاپیک من رو درمورد آصف جاه بخون. صفحه آخرش دوتا عکس گذاشتم ببین

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا منم اینطور شدم ،صبح ها بیدار میشم ضعف میکنم سریع میرم سراغ صبحانه،حتی بعضی شبا از خواب بید ...

اوایل تا حدود ۶ هفته صبح زود از گرسنگی بیدار میشدم 

اما الان دو هفته ای هست ک اشتهام کمتر شده

مثلا من امروز فقط صبحانه خوردم ن میلم ب ناهار کشید ن شام الانم همش عوق خالی میزنم هیچی از معدم در نمیاد...

وعده غذاییم در روز شده یکبار

قبلا هر دو ساعت یکبار گرسنه میشدم و واقعا میخوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره دقیقا همیجوره.از آب زده میشی.تشنه هسی ولی نمیتونی بخوری.چاره فقط دلستر لیمو هست.من قرصام با دلست ...

ببخشید علائم ربطی ب جنسیت داره؟

فرزند شما چی هست😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها خواهش میکنم ،بگین چطوری از آصف جاه نوبت بگیرم. ی شماره بود که گفتن منشی دکتر طهماسبی هست بای ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من تو ivf کوه علایم بودم ولی منفی میشدماما تو iui .... بار اول و دومم کوه علائم بودمدفعه اول ک منفی ...

فاطمه خانم حسم میگه بچه ت دختره از همین الان اسم دختر انتخاب کن با پسر 😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عه فکر کردم فقط منم که باورم نمیشه 😅منتظرم برم ان تی تا باورم بشه نگو تا دنیا نیاد وضع همینه😂

تا حرکت نکنه و شکمت نیاد جلو، باورت نمیشه. 

منم باورم نمیشه هنوز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاطمه خانم حسم میگه بچه ت دختره از همین الان اسم دختر انتخاب کن با پسر 😍

وایی 🥹😍 

جلوجلو این لباسه رو خریدم بااینکه حسم میگه نینیم پسره چون هم اسپرم قوی بود هم تخمکم بالغ بود هم روز تخمک گذاری تزریق انجام شد 

قلبشم تو اساس کشی بودم مجبوری هر شب سیر ماست با نون میخوردم😅 تا روز تزریق

ولی اینو گرفتم😁 پسرم شد تنش میکنم مو داشته باشه گیره میزنم به موهاش😍🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا حرکت نکنه و شکمت نیاد جلو، باورت نمیشه. منم باورم نمیشه هنوز

شما ان تی رفتین؟

دقیق ۱۲ هفته میفرستن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما ان تی رفتین؟دقیق ۱۲ هفته میفرستن؟

فردا باید برم. محتاج دعاتونم.

من فردا ۱۲هفته و ۱روزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوایل تا حدود ۶ هفته صبح زود از گرسنگی بیدار میشدم اما الان دو هفته ای هست ک اشتهام کمتر شدهمثلا من ...

منم سر دخترم تا ۸ماهگی بالا میاوردم.

اما این بار فقط عوق میزدم که اونم دوهفته است خوبم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایی 🥹😍 جلوجلو این لباسه رو خریدم بااینکه حسم میگه نینیم پسره چون هم اسپرم قوی بود هم تخمکم بالغ ب ...

عزیزم قربون اون ذوقت بشم انشالله فرزند سالم و صالح باشه برات هرجنسینی ک ارزوشو داری هم بشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
دوستان عزیزمدر حرم امام‌رضا علیه السلام دعاگوی همگی هستمان شا الله همگی به لطف آقا حاجت روا بشید

زیارت قبول باشه مهتاب جان 🤲🤲🌻😍 مرسی که به یادمون هستید 🤲😍 ان شاالله حاجت روایی شما و همه دوستان 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان و اللخصوص سلامتی داداشم لطفاً طلاوت ک ...

من اضافه کن 🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

2810