2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042987 بازدید | 684278 پست
دوستان اینجا کسی از شیراز هست؟شیراز دکتر خوب میشناسید زنان و اورولوژی؟

من سر بارداری قبلیم تهران بودم و تحت نظر یه دکتر که الان رفته شیراز. دکتر ژاله ذوالقدری. توی کلینیک ثمر طبابت میکنه. عااالی بود. عاشقش بودم. از همه لحاظ خوب بود

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥹🥰🥰🥰🥰🥰امروز تولدمه🥰🥰🥰🥰🥰🥹

تولدت مبارک عزیزم. ان شاءالله به آرزوهات برسی😍😍🥰🥰😇😇

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من روز چهار انتقال فشارم ۵بود بزور میتونستم چشامو باز کنم،دکتر گفت داشتی میرفتی تو کما،احتمالا تو هم ...

اتفاقا با معده خالی خوردم عزیزم ....شایدم به خاطر همین اینجوری شده ....اصلا هانی جون وضعم خیلی خراب بود ....امروز سرگیجه ام خوب شده فقط دو طرف سرم درد می‌کنه ....میگیره ول می‌کنه ....نه برای من از فشارم نبود از همین دارو بود ....پس منم بعد وعده غذایی میخورم ببینم چی میشه 

میگم گلم برای من که با معده خالی عوارض نشون داد اگه بعد غذا بخورم و عوارض نشون نده ....بخورم دیگه ....یه وقت ضرر نداشته باشه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من روز چهار انتقال فشارم ۵بود بزور میتونستم چشامو باز کنم،دکتر گفت داشتی میرفتی تو کما،احتمالا تو هم ...

میگم عزیزم اگه روزی سه تا بخورم مهم نیست که ۸ ساعت یکبار باشه یا نه ؟ چون بعد صبحانه و ناهار و شام که نمیشه ساعت رعایت کرد 

الان تو پروسه انتقالم عاخه چکار کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هیسترو شدم

روش هر دکتر و مرکزی فرق می‌کنه ،نگران این چیزا نباش ،خیلیا هم بدون سونو انتقال میدن

بیمارستان دولتی هم میکرو می‌کنه یا فقط خصوصی؟ دکتر تشخیص میده میکرو کنه یا ivf یا میزارن به عهده خو ...

الان دیگه برای همه همون میکرو انجام میدن ....اسمش ای وی اف مونده

توکل ب خدا عزیزم با دعای شما مهربونا💋💋🙏🏽🙏🏽من هیستروسکوپی شدم گفتن پریود شدی بیا برای سونو حالا ...

منم هستروسکوپی کردم ....نوشته بود فلان تاریخ مراجعه شود ....مراجعه هم کردم فقط جواب پاتولوژی رو نشون دادم ....نمی‌دونستم سونو لازمه ....دکتر هم چیزی نگفت ....برای چی سونو میکنم....الان من چی میشم 😂😂😂😂😂

2810