2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043003 بازدید | 684279 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر چقدر اینجا دوستان تلاش میکنن 

من ۵سال هست اقدام هستم باکوله باری از مشکلات 

هنوز یه قدم برنداشتم 

انگار الکی منتظر معجزه هستم 

اصلا نمیتونم درمان پزشکی رو شروع کنم 

نمیدونم چیکار کنم 

چون مشکوک هستم به التهاب روده و اگر التهاب روده داشته باشم داروهای ای وی اف برام ممنوع هست 

وهم اینکه از نظر هزینه مشکل دارم 

کاش خدا کمک کنه

ممنون عزیزم که جواب دادی خداخیرتون بده. من یکبار بااحمدی انتقال دادم منفی شد بافشارکی مثبت شدم. ولی ...

سلام عزیزم. انتقال های مرکز ناباروری(تیم احمدی و کلانتر) رو فقط احمدی و کلانتر انجام میدن، نوبت هرکدوم که باشه.

من تا حالا ۶بار انتقال دادم که از شانسم همه با احمدی بود، دوتاش تاحالا مثبت بوده

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم. انتقال های مرکز ناباروری(تیم احمدی و کلانتر) رو فقط احمدی و کلانتر انجام میدن، نوبت هرکد ...

سلام عزیزم. ممنون جواب دادید. به سلامتی ودلخوشی. بارداری دومتون هست؟ منم یه با بااحمدی بودم منفی شد تو5دقیقه برای 16نفرانتقال داد. یکباربافشارکی بودم بیست دقیقه باسونو ودقت حوصله انتقال داد مثبت شدم. ولی الان نمتونم برم پیشش ازمرکز رفته جنین‌ها هم تومرکزهستن. هزینه انتقال چنده؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام عزیزم .ممنون شما خوبی؟ نی نی خوبه؟کدوم مشکل ،یادم نیست😊😊

خداروشکر که یادت نیس.پس حل شده ایشالله.نمیدونم ی چیزی گفتی در مورد غربالگری و ای چیا بود هرچی بود نگران جنین بودی که سالم باشه.هداروشکر.والا منم درد زیر دل و شکم دارم دیشب بستری بودم بهت سولفات منیزیم زدن

پس اینطور یه چند روز استفاده کن ببین این حالت ادامه داره یا نه ؟ آنتی بیوتیک رو خوردی؟

آنتی بیوتیک‌ میخورم ولی این علائم نداشتم قبلا یعنی میشد تحمل کرد 

ولی الان علائم خیلی خیلی شدیده ،یعنی کلا همه جا دور سرم میچرخه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من نزدیک به دو ماهه میخورم هیچ علائمی نداشتم،اما امروز خوردم حالت تهوع گرفتم ،شاید از اون نباش ...

چی بگم والا 

داروهای زیاده ولی قبلا اونا رو می‌خوردم ، فرتیل سی ام رو برای اولین بار خوردم و چیز جدید دیگه ای نداشتم ....به خاطر این میگم شاید به خاطر اونه ....حالا دو سه روز نمی‌خورم بعدا باز بخورم ببینم به خاطر اون هست یا نه ....ولی اگه به خاطر فرتیل باشه برای من اصلا قابل تحمل نیست ....حتی یکدونه هم نمیتونم بخورم دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خداروشکر چقدر اینجا دوستان تلاش میکنن من ۵سال هست اقدام هستم باکوله باری از مشکلات هنوز یه قدم برندا ...

عزیزم هزینش کلش تخمک کشی و انتقال باداروهاش تو مراکز دولتی زیر ۱۰میشه پولشو یکم پس انداز کن برو اونقدری نمیشه 

سلام عزیزم. ممنون جواب دادید. به سلامتی ودلخوشی. بارداری دومتون هست؟ منم یه با بااحمدی بودم منفی شد ...

بله عزیزم بارداری دومم هست.

راستش من این بار انتقال دومرحله ای داشتم، مرحله اول کلانتر بود که اونم اول خوب سونو کرد، داروها رو کم و زیاد کرد و بعد انتقال داد، مرحله دوم با احمدی بود که دکتر گفت مرحله دوم گرفته.

من دیدم اونجا بعضیا میان و جنین هاشونو میبرن جاهای دیگه که انتقال بدن. فک کنم بتونید جنین ها رو از اونجا ببرید جای دیگه انتقال بدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم. ممنون جواب دادید. به سلامتی ودلخوشی. بارداری دومتون هست؟ منم یه با بااحمدی بودم منفی شد ...

هزینه انتقال هم من بیمه داشتم، چیزی نشد برام. ۲۵۰هزار تومن، اونم پول لباس و پگ بهداشتی بود.

فک کنم آزاد حدود ۷،۸ تا ۱۰ تومن باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم والا داروهای زیاده ولی قبلا اونا رو می‌خوردم ، فرتیل سی ام رو برای اولین بار خوردم و چیز جدید ...

فردا هم بخور اگه دیدی دوباره سرگیجه گرفتی دیگه چند روز نخور بعد دوباره بعد از چند روز امتحان کن،ببین از اونه،شاید امروز فشارت پایین بوده سرگیجه از اون باشه

هزینه انتقال هم من بیمه داشتم، چیزی نشد برام. ۲۵۰هزار تومن، اونم پول لباس و پگ بهداشتی بود.فک کنم آز ...

چقدر. خوب. مابیمه روستایی داریم. إن شالله بارداری تون رابه سلامتی بگذرونید. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

2810