2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042948 بازدید | 684276 پست
چقدر. خوب. مابیمه روستایی داریم. إن شالله بارداری تون رابه سلامتی بگذرونید.

ممنون عزیزم. ان شاءالله شما هم به زودی خبر بارداری تون رو بذارید.

اتفاقا با بیمه روستایی هم قرارداد دارن

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بله عزیزم بارداری دومم هست.راستش من این بار انتقال دومرحله ای داشتم، مرحله اول کلانتر بود که اونم او ...

کلانتری روز انتقال باسونو گرافی انتقال داد؟ به سلامتی. نمیدونم ارزش داره ببرم جنین‌ها را یااعتمادکنم. ازدکترخودم راصی بودم. حس میکنم اگر خیلی دوندگی کنم خدا ناراحت بشه بگه ببین بنده ی من چه تلاشی میکنه ازاین طرف به اون طرف میره. من چند سال با دارنشدم بعدای وی اف کردم بعدهم جلوگیری طبیعی داشتم. الانم دوباره دلم بچه میخام. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم شبتون خوش، من قبلا شیاف هام رو میزاشتم خیلی بالا میرفت به طوری که با انگشت حس نمیشد ...

سلام عزیزم

یه چیزی بگم؟ نمیخام امید الکی بدما، ولی فک کنم بارداری. منم اینجوری شده بودم و مثبت بود.

اشکالی نداره، فقط تا ۱ساعت بعدش دراز بکش و بلند نشو که جذب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
کلانتری روز انتقال باسونو گرافی انتقال داد؟ به سلامتی. نمیدونم ارزش داره ببرم جنین‌ها را یااعتمادکنم ...

هم کلانتر، هم احمدی، با سونو انتقال میدن.

برو همون شهرک سلامت انجام بده، توکل بر خدا. ان شاءالله بهترین برات پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم کلانتر، هم احمدی، با سونو انتقال میدن.برو همون شهرک سلامت انجام بده، توکل بر خدا. ان شاءالله بهتر ...

یه دنیاممنون از دعای خیرتون توکل بخدا. إن شالله شماهم به سلامتی فرزندت ن رابغل بگیرید. خودم هم دلم میگه دلم رابدم دست خدا وبرم شهرک. التماس دعا. حاجت رواباشی عزیزم. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام عزیزمیه چیزی بگم؟ نمیخام امید الکی بدما، ولی فک کنم بارداری. منم اینجوری شده بودم و مثبت بود.اش ...

ممنون عزیزم جواب دادی،اره یک ساعت بعدش دراز میکشم،خدا از دهنت بشنوه  ولی هیچ علائمی ندارم سینه درده که همیشه قبل پریود دارم من، خیلی هم احساس ضعف میکنم اشتهام زیاد شده،ولی شبا بدنم گر میگیره و پاهام یخ میزنه،سر اون انتقال منفی که داشتم پاهام یخ میزد،شما چه روزی بیبی چک زدی؟ من کلافه شدم دیگه بیبی چک هم نمیشه بزنم البته خاطره خوبی از بیبی چک هم ندارم

ممنون عزیزم جواب دادی،اره یک ساعت بعدش دراز میکشم،خدا از دهنت بشنوه ولی هیچ علائمی ندارم سینه درده ...

ان شاءالله که خواست خدا باخواست دلت یکی باشه.

منم هیچ علائمی نداشتم، فقط سینه هام حساس شده بود که اونم مال داروهاست. من سر همه ی انتقال هام پاهام یخ بود، چه مثبت، چه منفی، اثر پروژسترونه.

من روز ۱۱ انتقال جنین ۵روزه بی بی زدم که یه خط کمرنگ تو تی افتاد.

اگر میخای بزنی تا ۱۰ انتقالت نزن.

من که خودم با بی بی چک راحت ترم. حتی اگر منفی باشه، استرسش وزمان انتظارش کمتر از آزمایش خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله که خواست خدا باخواست دلت یکی باشه.منم هیچ علائمی نداشتم، فقط سینه هام حساس شده بود که اون ...

انشاله خدا نی نی هاتو حفظ کنه دوقلو بودی شما درسته؟،اخه من روز ۴ انتقال hcgزدم احساس میکنم اثرش هست اگه بی بی بزنم مثبت کاذب بشه،من انتقال اولم روز ۱۰ و ۱۲ بی بی زدم مثبت بود اون موقع هم hcgنداشتم که بگم اثر اونه،بعد که رفتم آزمایش منفی شد،به خاطر همین دوس ندارم بی بی بزنم ،ولی از طرفی هم کلافه شدم دیگه دوس دارم تکلیفم زودتر مشخص بشه فعلا که سر در گمم

انشاله خدا نی نی هاتو حفظ کنه دوقلو بودی شما درسته؟،اخه من روز ۴ انتقال hcgزدم احساس میکنم اثرش هست ...

پس بی بی نزن اگر اینجوری. من هیچ وقت بی بی برام اشتباه نشده.

والا معلوم نیست چندتان. دوتا سونو واژینال گفتن دوتان و قلبشونم میزنه. آخریش ۱۰هفته رفتم شکمی گفت یه ساک فقط جنین داره، اون ساک اصلا جنینی توش نیست. گفتم دوتاش قلب داشته قبلا. گفت برو ان تی مشخص میشه چندتان.

حالا چهارشنبه ان شاءالله نوبت ان تی دارم، برام دعاکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آنتی بیوتیک‌ میخورم ولی این علائم نداشتم قبلا یعنی میشد تحمل کرد ولی الان علائم خیلی خیلی شدیده ،یعن ...

ممکنه به خاطر آنتی بیوتیکها باشه یه چند روز فرصت بده اگه دیدی ادامه داره و اذیت میشی قطعش کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پس بی بی نزن اگر اینجوری. من هیچ وقت بی بی برام اشتباه نشده.والا معلوم نیست چندتان. دوتا سونو واژینا ...

انشاله هرچی خیره عزیزم ،انشاله یه بارداری خوب و زایمان راحتی داشته باشی،شاید به خاطر انتقال دو مرحله ایت باشه که اینجوره ،دکترت چیزی نگفت؟

انشاله هرچی خیره عزیزم ،انشاله یه بارداری خوب و زایمان راحتی داشته باشی،شاید به خاطر انتقال دو مرحله ...

ممنون عزیزم.

نه چیزی نگفت، فقط گفت برو ان تی معلوم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی انشاله ،چهارشنبه رفتی بیا خبر بده،تو ان تی تقریبا جنسیت هم حدس میزنن

باشه عزیزم. ان شاءالله.

دعاکن همه چی به خوشی پیش بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810