2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042926 بازدید | 684276 پست
عزیزم میفهمم حالتو فقط حتما بدون آزمایش داروها تو قطع نکن ان شاالله جواب ازمایشتم متفاوت باشه. . من ...

عزیزم شما نمی گفتن چرا هارج رحمی میشه؟لوله هاتون سالمه؟انشاالله اینسری نتیجه بگیریدوصحیحوسالم بغل بگیرینش

سلام دوستان کسی تمرکز سلامت اصفهان برای انتقال جنین رفته؟ باکدوم دکترانتقال دادید؟ کدوم دکترها خوبن. ...

سلام احمدی رونمی دونم الان انتقال بده یانه یه مدت ناخوش احوال بودکلانتر انتقال میده بنظرمن ککلانتربهتره بقیه هم هرکدوموبخوای انتقال میدن

ولی دکتر فتوحی ودکترشجاعیان بیرون مطب دارند اونجا انتقال وتخمک کشی می کنند من ازاطرافیان زیاددیدم شجاعیان مثبت شده خیلیم پزشکا دکترصدیقه شجاعیان  رو قبول دارندحتی کادرپزشکی بیمارستان سعدی خیلی شجاعیان روقبول دارندمن حتی دیدم که یه نفرشون پیش خودش نخمک کشی کردوانتقال داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما نمی گفتن چرا هارج رحمی میشه؟لوله هاتون سالمه؟انشاالله اینسری نتیجه بگیریدوصحیحوسالم بغل بگ ...

نه عزیزم دکترا میگن برا خارج رحمی ۵ صفحه دلیل هست . مشخص نمیشه برا کسی کدوم دلیل بوده، کم تحرکی لسپرم، عفونت رحم یا لوله، عمل قبلی ، خود موبایل و.....

بعد خارج رحمی اولم عکس رنگی رفتم باز بود لوله . البته الان دیگه لوله ها رو ندارمشون😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام احمدی رونمی دونم الان انتقال بده یانه یه مدت ناخوش احوال بودکلانتر انتقال میده بنظرمن ککلانتربه ...

ممنون عزیزم که جواب دادی خداخیرتون بده. من یکبار بااحمدی انتقال دادم منفی شد بافشارکی مثبت شدم. ولی الان فشارکی رفته ازمرکز

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام عزیزدلم، اینجا همه حال همدیگه رو خوب میفهمن، من برای بار ۶ ام مثبت شدم ، یعنی ۵ بار تو مراکز دی ...

خدا رو شکر مثبت شدی

فعلا حال همه اینقدر داغونه که میگن حرفشم نزن

دیشب همسرم میگفت بذار یه کم زمان بگذره بعدش درباره فرزند خوندگی فکر کنیم ولی خب خودم بیشتر دوست دارم بچه خودم باشه

چون یه باز زودرس شدم همه میترسن دوباره اتفاق بیوفته چون دکتر هم بهم گفته سرویکس به شدت کوتاهی دارم و در صورت بارداری کلا از اول باید استراحت باشم.

تا خدا چی برامون خواسته باشه و قسمتم چی باشه

کسی بوده با خوردن کپسول فرتیل سی ام سرگیجه بگیره؟ 

من فقط دوتا کپسول خورم ،حالم خوب نیست ،سرگیجه هم دارم ،میتونه به خاطر اون باشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
کسی بوده با خوردن کپسول فرتیل سی ام سرگیجه بگیره؟ من فقط دوتا کپسول خورم ،حالم خوب نیست ،سرگیجه هم د ...

سلام رزجان ،بعید میدونم از فرتیل سی ام باشه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم چهارشنبه همین هفته ی گذشته رفتم خدارو شکر خوب بود همه چی جوجم یدونه بود🐣🥹

الهی عزیزم ان شاالله ۱۲۰ سال قلبش بتپه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آخه امروز فقط اون اضافی بود ،چیز جدید دیگه ای نخوردم

پس اینطور یه چند روز استفاده کن ببین این حالت ادامه داره یا نه ؟ آنتی بیوتیک رو خوردی؟

سلام خانوماامروز ۱۲ انتقالم بود که بی بی زدم و منفیهدیگه جنین ندارم و ۳۶ سالمم هستبه نظرتون دیر نیست ...

عزیزم اصلا دیرنیست.میدونم خسته ای میدونم راه واقعا سختی هست ولی تمام تلاشت رو بکن که بعدا خودت رو سرزنش نکنی

شروع کن اصلاح سبک زندگی و حتما حتما لاغر شو بعد برو برای تخمک کشی . من ۸کیلو کم کردم برای انتقال آخرم.

به خدا توکل کن و پیش برو

حالا من شوهرم کارمنده .اصلا از اینجا نمیتونیم تکون بخوریم.یه دفه هم تصمیم گرفتیم که من به بهانه سخت ...

خب خداروشکر. من فکر کردم از واکنش فامیل میترسی. 

انشاالله خدا خودش روزی رسون هست و همه چیز به خوبی پیش بره 

کسی بوده با خوردن کپسول فرتیل سی ام سرگیجه بگیره؟ من فقط دوتا کپسول خورم ،حالم خوب نیست ،سرگیجه هم د ...

عزیزم من نزدیک به دو ماهه میخورم هیچ علائمی نداشتم،اما امروز خوردم حالت تهوع گرفتم ،شاید از اون نباشه ،چه داروهایی میخوری؟شا ید از داروهای دیگت باشه

2810