2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
خدایاشکرت من دارم گریه میکنم من میدونستم گفتم که معجزه هست خدایا هزارمرتبه شکرتالهی تا آخرش بهترین ...

مارشمالو جووووون😍🫂 سلام عزیزم خوبی چند بار اومدم خصوصی دیدم پیام قبلیمم نموندی گفتم سرگرم نینی هستی

نینی قشنگت چطوره خودت خوبی

اره خداروشکر منم به لطف خدا مادر شدم هنوز باورم نمیشه🥺

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداجواب دعاهاتون داد درحق همه دعا خیر کردی خدا هم بهترینش بهت داد

الهی دورت بگردم 🥹🦋🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارشمالو جووووون😍🫂 سلام عزیزم خوبی چند بار اومدم خصوصی دیدم پیام قبلیمم نموندی گفتم سرگرم نینی هست ...

خدا میدونه چقدررررر خوشحالم خوابم پرید

دوزت داشتم بغلت میکردم   

بهترین حس دنیا مادری

بهترین صداموسیقی سونو صدای قلبش 

بهترین بو دنیا بو نی نی

وااای خدایا شکرت بخاطر همه چیز ام دادهدهم نداده

صبح وشب مشغولم الانم تازه خانم گلی خوابیده 

ریز میزه هست هنوز حدود۲ماه زود بدنیا اومده

ولی عششششششق 

خدا  به هرخونه یه دختر بده نه چندتا بده

ان شاءالله صحیح وسالم باش برات 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مارشمالو جووووون😍🫂 سلام عزیزم خوبی چند بار اومدم خصوصی دیدم پیام قبلیمم نموندی گفتم سرگرم نینی هست ...

سونو قلب رفتی 

نمیرسم همه پیاما بخونم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزمخوبی؟مامان شدنت مبارک 😍😍😍😍عزیزم میشه اسم دکترت رو بگی؟ و اینکه شما اسپرم اهدایی گرفتی ...

سلام عزیزم ممنون مهربون انشالله به زودی روزی خودت باشه🥹 دکتر عنایت الله ایزدی اصفهان هستن تو گوگل سایت دارن

اره اهدایی با iui 

راستش نمیدونم ذخیرم چقدر بوده

iui خیلی مراحلش راحته همین ک یه تخمک باکیفیت داشته باشی و ضخامتت روز انتقال قابل قبول باشه انشالله مثبت میشی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جان دلم، منم به خدا خیلی دلم براتون تنگ‌میشه، با گل پسری واقعا فرصت نمی کنم گوشی دستم بگیرم، خاله جو ...

ای جوووونم😍😍 از طرف من حسابی بچلونش🤤😋

خداحفظش کنه براتون قشنگم

وای اصلا به هیچ عنوان قرار نیست به کسی بگیم فامیلای ما بروز نیستن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا میدونه چقدررررر خوشحالم خوابم پریددوزت داشتم بغلت میکردم بهترین حس دنیا مادریبهترین صداموسیقی ...

اااااااااااخ🤤😍 الان حسابی خوردنی شده وروجک 

دورت بگردم 🥹🫂 دعا کن خوشحالیم ابدی باشه 

صدای قلبشو شنیدم حالی به حالی شدم ولی هنوزم باورم نمیشه باردارم 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سونو قلب رفتی نمیرسم همه پیاما بخونم

اره عزیزم چهارشنبه همین هفته ی گذشته رفتم 

خدارو شکر خوب بود همه چی 

جوجم یدونه بود🐣🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان میوه .چهار مغز بخور .خرما.گردو بادوم زیاد بخور.از حال خودت بهم خبربده میام خصوصی میبینم.خی ...

فداتشم چشم عزیزم داره ویارم شروع میشه اشتهام کم شده ۲ کیلو کم کردم 😅🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانوماامروز ۱۲ انتقالم بود که بی بی زدم و منفیهدیگه جنین ندارم و ۳۶ سالمم هستبه نظرتون دیر نیست ...

اصلادیرنیست عزیزم اصلاح سبک کن وچربی های دورشکمتوآب کن وبرو انشاالله خداحاجتتومیده 

2810