2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
برام دعا کنید جنین تشکیل شه خیلی زحمت کشیدم و نگرانم یا امام رضا

توسل کن به امام رضا 🥹💚 انشالله حاجتت رو میده

من یه پست اینستا دیدم نوشته بود نذر گلاب کنید برای حرم امام رضا 

۸ تا گلاب نذر کنید حاجت بگیرید خودتون ببرید یا بدین کسی که میره حرم ببره..

انشالله حاجتروا بشی 🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

دعای_توسل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۳۶#  

۱- nesa66 🦋

۲- alaae 🦋

۳- الا11543 🦋

۴- س۱۳۶۷ 🦋

۵- مامانو_سوفی 🦋

۶- haniiijoooon 🦋

۷- خدایاتومیدانی🦋

۸- سحربانوو۷۷ 🦋

۹- مهتاب444 🦋

۱۰- نیاز6973 🦋

۱۱- پروانه۲۱ 🦋

۱۲- سارایییی 🦋

۱۳- ماهییا 🦋

۱۴- ssseffat 🦋

۱۵- داداشممم 🦋

۱۶- favali 🦋

۱۷- houra1400 🦋

۱۸- آناشید۹۹ 🦋 

۱۹- _بهاره_ 🦋

۲۰- یامنان🦋

۲۱- آیدا۱۲۸ 🦋

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🦋

۲۳- نگار۸۰ 🦋

۲۴- nooshabehjoon 🦋

۲۵- نهالیم 🦋

۲۶- رادیس۱۲ 🦋

۲۷- گندمک۱۱ 🦋

۲۸- shiva_ab 🦋

۲۹- rose_710 🦋

۳۰- zhiyan74 🦋

۳۱- ارکیدهابی 🦋

۳۲- طوطططیا 🦋

۳۳- atrin_arsen_atrina🦋

۳۴- joooodi🦋

۳۵- Poweroflove 🦋

36- اهسته 🦋

۳7- marshmaloo 🦋

38- سپیدارجوجو 🦋

39- avaaajon 🦋

40- آلادیا 🦋

41- پونهoo 🦋

42- ماهورجان 🦋

43- panizpaliz🦋

44- عبدالواحد🦋

45- هیوا666 🦋

46- شطرنجی 🦋

47- هدیه99 🦋

48- پروانه22 🦋

49- زلیخاه۱۴۰۲ 🦋

50- zohrehjafari 🦋

51- گیسوگلابتونم 🦋

52- سهیلا_جون 🦋

53- ۲aftab 🦋

54- قاصدک_بیخبر 🦋

55- leila193 🦋

56- فطررس 🦋

57- sarayyyyyy 🦋

58- 88helli 🦋

59- baharrr7878 🦋

60- مارپلههههههه 🦋

۶۱- atitalebi 🦋

۶۲- raha686868 🦋

۶۳- آسمانیترینم 🦋

۶۴- happygirlss 🦋

۶۵- کاپیتالاسیون 🦋

۶۶- شیلا28 🦋

۶۷- razleilaa 🦋

۶۸- yas76۱۱ 🦋

۶۹_ mmmmmmzzz 🦋

۷۰_ معجزات 🦋

۷۱- @خب_که_چی_بشه    

۷۲- @زینتیار    

۷۳- بانو113

۷۴- maral_99

۷۵- sofiya73

۷۶- رکسانا۱۴۰۰

۷۷- 5golnarges

۷۸- samin3835

۷۹- همسایه🧕🏻

۸۰- _sharareh_

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم عزیزم تو رو خدا دعام کن افسرده شدم احساس میکنم تا دوباره بچه دار نشم همین اشو کاسه باشه ب ...

دورت بگردم به خودت سخت نگیر انشالله درست میشه 🥺🫂 

من خودم داغون بودما ۲۵ سالمه ولی همه ی موهام سفید شده 

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عزیزم. شکر خدا خونه تموم شد کار ب کورتاژ و.. نکشید

سلام عزیزم خوبین. خداروشکر که کارت به بیمارستان نکشیده. ان شاالله دوتا پریود استراحت کن عزیزم. وبعد مجدد انتقال بده اگه جنین داری. ولی یه موردی من بگم درباره سقطام.که هیچ دکتری در طول 7 سال متوجه نشدن. ولی مرکز ناباروری که مراجعه کردم. آزمایش اسپرم که ازشوهرم گرفتن همیشه درحد قابل قبول بود با دارو. ولی هیچوقت دی اف آی. رو آزمایش نکرده بودن. تااینکه یکی ازپزشکان اینبار همزمان با آزمایش اسپرم که تعداد و موروفو واینا رو اندازه گیری میکنن دی اف ای هم اندازه گیری کردن. عددش خیلی بالا بود. و گفتن علت بیشتر سقط همین دی اف آی بالا هست. که بابد حتما اول بیاد پایین بعد ای وی اف کنید. عددش تایه حدی اگه باشه میگن نمیتونی طبیعی باردار بشی. ولی خب عدد نرمال و اینا رو برام توضیح ندادن. شما هم این فاکتور رو اگه بررسی نکرده دکترت. به همراه بقیه آزمایشات برای خودت. اینم خودت بگو. تا انجام بدن. که کار اساسی انجام بشه. اینقدر درگیر سقط نشیم. و اینبار خودت اصرار کن سرم آی وی آی جی رو حتما بزن. دکترا آزمون خطا میکنن روبیمار دلشون کا نسوخته. میدونی من بعده هربار سقط چقدر ضربه روحی خوردم. وبرام یه آزمایش دادن به اسم آب کا. گفتن این باید پایین نباشه. برام پایین بود. و سه دوره لنفوسیت تراپی انجام دادم ابکا اومد بالا و گفتن خوبه. میگفتن اینا تو سقط مؤثره. حالا شما هم رفتی پیش دکترت این موارد مطرح کن. و ازشون بخواه

سلام دوستان. یه سوال داشتم از خانومای باتجربه.تو یه گروه که هستم خانومای باردار هستن. که ای وی اف کردن. وسوال یکیشون اینا که دکتر بهش گفته آمپول پروژسترون دیگه نزن. دوتا تویه سرنگ میزده هرروز. میگه تا چند روز قطعش کرده خونابه و ترشحات قهوه ای پیدا کرده دقیق نمیدونم ولی فک کنم. بین هفته 9 تا 10 شاید باشه. میگه تا سه ماهگی اشکالی نداره سر خود بزنه. آمپولو. شما که اینجا هستید و کاشت انجام دادید تا چه زمانی آمپول زدید؟ البته شرایط بدنی هرکسی باهم فرق داره. فقط میترسه میگه ادامه بدم تا آخریه ماهگی مشکلی برا جنینش ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم راه حل بدید. رایتی شیاف هر6 ساعت وقرص دوفاستون هر6 ساعت مصرف میکنه و روزی دوتا آمپول. باتمام اینا بازم ترشحات خونابه ای داره. 

دورت بگردم به خودت سخت نگیر انشالله درست میشه 🥺🫂 من خودم داغون بودما ۲۵ سالمه ولی همه ی موهام سفید ...

قربونت برم عزیزم منم ۳۴ سالمه موهام  باورت میشه با این داغی ک دیدم کامل از بغل سفید شدن واقعا غمش با همه ی غم ها فرق داره مغز استخوون رو میسوزونه بحق امام حسین هیچ کس تجربه نکنهامام زمان نگهدار خودت و نی نی باشه.🫂😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام قشنگمامروز رفتم خدارو شکر همه چیز خوب بود الهی قسمت همه ی دوستانی ک در انتظار این لحظه هستن🥹😍

مبارکت باشه مامانی .انشاالله چند وقت دیگه بیاد تو بغلت خیالت راحت شه گلم.راستی یه سوال ازت دارم شما اون کسی رو که بهتون اسپرم داد رو دیدین یا نه؟

2810