2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042873 بازدید | 684276 پست
سلام عزیزم خوبین. خداروشکر که کارت به بیمارستان نکشیده. ان شاالله دوتا پریود استراحت کن عزیزم. وبعد ...

ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی . آره همه مواردی ک نوشتی دی آف آی ، آپکا و... همه رو بررسی کردن .دی آف آی خدارو شکر خوب بود.منم ی دوره لنفوسیت کردم چند سال پیش ولی اون سری متاسفانه اصلا ب انتقال نرسیدم. الآنم ک دکتر زرنانی  و دکتر خودم قبول ندارنش. ولی من برا احتیاط ی ایمونولوژیست دیگه هم اینجا رفتم ایشون لنفوسیت انجام میدم ولی برام تجویز نکرد فقط سرم اینترالیپید نوشت برام. تنها کاری ک تا حالا نکردم همین آی وی آی جی هست. دکتر زرنانی گف نیاز نداری ولی ب قول شما آدم میخواد محکم کاری کنه‌ 

منم دیگه جنین ندارم اگه بخوام شروع کنم از اول باید شروع کنم. امروز دکتر بودم . گف چون ذخیره تخمدانم کمه بهتره تخمک اهدایی بگیریم ولی همسرم کلا با اهدایی مشکل داره🥺 

دکتر برام نوشت ک ی مشاوره ژنتیک بریم گف اونا چند تا راه پیشنهاد میدن‌. حالا تا ببینیم چی پیش میاد. 

بازم ممنون عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی . آره همه مواردی ک نوشتی دی آف آی ، آپکا و... همه رو بررسی کردن .دی آف ...

فاطمه جان ان شا الله هرچه زودتر به صلاح و مصلحت خدا دامنت سبز بشه عزیز دلم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی . آره همه مواردی ک نوشتی دی آف آی ، آپکا و... همه رو بررسی کردن .دی آف ...

قربونت عزیزم کاری نکردم. ولی بعنوان یه دوست. ازت میخوام رو تخمک اهدایی فکر کنی. چه اشکالی داره. حالا یه سلولی ازیک میگیری و تو بدن خودت رشد میکنه باخون تو تغذیه میشه. مهم اینه که مادربشی. شوهرتم راضی کن. قرار نیست کسی بفهمه. بین خودتو شوهرت وخدا. تو مرکزی که من میرم خیلی رو اپکا و سرم تاکید میکنن برای سقط مکرر ها. و آماری که گرفتن نتیجه خیلی خوبی داشته. بنظرم. اول دل خودتو همسرت راضی کن. تا تخمک قوی وکم سن بگیری. بعدم مجدد دی اف آی همسر و اپکا واینا برا خودت اهمیت بده وقبل از مراحل تخمک کشی اینارو آکی کنید. بعد اقدام به تخمک کشی بشه. تا نطفه قوی بسته بشه. وقتی قوی باشه رشد میکنه و سالم بدنیا میاد. خودتو اذیت نکن. بسپار بخدا بگو بهترین راهو پیش پاتون بزاره. مهم مادرشدنه.دیدی که فاطمه جان اسپرم اهدایی گرفتن. چه اشکالی داره. من خودم شخصا. برای تمام این موارد همسرمو راضی کردم. واینقدر تو گوشش خوندم تا راضیه ه چی دکتر بگه همونو کارو بکنیم. ان شاالله موفق باشی گلم. ازهمین شنبه برو پیگیر شو

قربونت عزیزم کاری نکردم. ولی بعنوان یه دوست. ازت میخوام رو تخمک اهدایی فکر کنی. چه اشکالی داره. حالا ...

عزیزم 

شما چه با محبت و دلسوز هستید

خدا حاجت  دلتون رو بده ان شا الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام آلا جان 

چند وقت بود سایت نیومده بودم دیدم انگار سقط کردی بدنم یخ کرد چرا عزیزم مشکل چی بود؟ اخرین بار که پیامت خوندم سونو رفته بودی و ضربان قلب داشت

از ته قلبم برات دعا میکنم خدا جواب سختی هایی که کشیدی به شادی برات جبران کنه و بزودی دامنت با اولاد صالح سبز بشه

عزیزم شما چه با محبت و دلسوز هستیدخدا حاجت دلتون رو بده ان شا الله

قربونتون برم مهتاب جون. شماهم مهربونید.همه د. ستان اینجا مهربون دلسوزن.میدونید همه یه درد مشترک داریم اونم مادرشدن هست. من همه ی دوستان و مشکلاتشون کاملا درک میکنم چون خودم کشیدم و تواین مسیر قرار دارم. چه اشکالی داره آدم اون چیزیو که میدونه به بقیه بگه. شاید گره ازکار کسی باز بشه منم دعا کنه. خودمم هرچی سوال برام پیش میاد میام اینجا یا گروهای دیگه میپرسم. حتی سوال دوستان. دیگه رو هم میام میپرسم. چه اشکالی داره. باجواب دوستان. دل اون شخص که نگران هست آروم میشه. منم دلم شاد میشه. خدا همه رو به حاجت دلشون برسونه. هرکی فرزند نداره خدا بهش بده.. هرکی دومی و سومی میخواد بازم خدا براش بخواد. الهی آمین. ان شاالله شماهم حاجت روابشید

هردو جز رو من میخونم ختم تموم بشه

ممنونم عزیزم ان شالله قبول حق،التماس دعا مهربون🌷😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
فاطمه جان ان شا الله هرچه زودتر به صلاح و مصلحت خدا دامنت سبز بشه عزیز دلم

ممنونم عزیزم دلم😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزم کاری نکردم. ولی بعنوان یه دوست. ازت میخوام رو تخمک اهدایی فکر کنی. چه اشکالی داره. حالا ...

ممنونم عزیزم ❤️ ❤️😘 نه گفتم ک من مشکلی ندارم با این قضیه.

توکل ب خدا❤️❤️

سلام آلا جان چند وقت بود سایت نیومده بودم دیدم انگار سقط کردی بدنم یخ کرد چرا عزیزم مشکل چی بود؟ اخر ...

سلام سحر جانم خوبین؟

قربونت😘❤️ متاسفانه دو هفته بعدش ایست قلبی کرده بود .ممنووونم عزیزم ❤️ 

سلام سحر جانم خوبین؟قربونت😘❤️ متاسفانه دو هفته بعدش ایست قلبی کرده بود .ممنووونم عزیزم ❤️

ممنون عزیزم خوبیم خداروشکر 

چقد ناراحت شدم ولی تو انقد با ایمان و قوی هستی این هم پشت سر میزاری خدا کمکت میکنه🥺🥺

ممنونم عزیزم ❤️ ❤️😘 نه گفتم ک من مشکلی ندارم با این قضیه.توکل ب خدا❤️❤️

خدا رو شکر عزیزم.برات دعا میکنم بهترین راه رو خدا جلوت بزاره .تو لایق مادر شدنی و مطمئنم این برات اتفاق میفته.محکم قدم بردار عزیزم.دکتر هر راهی گذاشت برو دنبالش .منم که الان رحم اجاره گرفتم کلی با خودم فک میکنم چجوری به خانواده ها رو کنم که رحم گرفتم .ولی باز میگم حرف مردم مهم نیست.خودم چند بار دیگه برم و هی نشه و هی غصه بخورم .یه مدت میگن بعد هم خسته میشن .شما هم حتی اگه تخمک اهدایی هست برو دنبالش .تازه تخمک را هم که کسی اصلا متوجه نمیشه یه رازی میشه بین تو و شوهرت .به قول شوهرم اوایل که من ناراحت بودم می‌خواستیم رحم بگیریم میگفت میخوای مادری کنی هر موقع اومد اینکار رو بکن .این ۹ ماه یه جا دیگه پرورش پیدا میکنه بعد تو جبران کن .امیدوارم هممون هر چه زودتر این راه سخت و پراسترس که میدونم هممون رو داغون کرده از پیش پامون به خیر و خوشی برداشته شه دارای بچه سالم بشیم و در آخر حداقل چند صباحی روز خوش زندگی رو ببینیم

2810