2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
بسلامتی عزیزمبرای اقایون تخم مرغ محلی و خرما و پیاز و کلا گرمیجات خوبه. هویج، موز، مغزیجات، مویز و ک ...

همه این کارارو کردم تخمک کشی شدم و۲۵عدد تخمک داشتم که دکتر گفت فریز میکنم چندماه دیگه بیا فردا معلوم میشه چقدر جنین شده استرس دارم خیلی چون شوهرم ازو هست و فک نکنم نمونه قابل توجهی داده باشه

همیشه جای شکرش باقیه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جودی جونم خوبیامروز رفتم 😁 وای لحظه ای که صدام کردن قبل اینکه دراز بکشم رو تخت از استرس زیاد ب ...

الهیییییییی هزاران بار شکر😍😍😍🥰🥰ان شاالله به سلامتی تا آخر 🥰😘🤩🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام جودی جونم خوبیامروز رفتم 😁 وای لحظه ای که صدام کردن قبل اینکه دراز بکشم رو تخت از استرس زیاد ب ...

خداروشکر عزیزم ،انشاله یه بارداری خوب و راحت داشته باشی و بسلامت بغلش کنی

سلام الا جون.دیگه نی نی سقط شد؟

آره عزیزم. شکر خدا خونه تموم شد کار ب کورتاژ و.. نکشید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره🥹♥️

خیلی برات خوشحالم دختر زیاد فعالیت ندارم ولی پیگیر احوالتون هستم . فکرت تا کجاها ک نرفته بود برا بچه خداروشکر انشاالله ب خوبی و خوشی بغل بگیریش عزیزم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
چندماه دیگه میای میگی خوابم نبرد از بس نی نی بهونه شیر میگیره😄😄 فعلا چیزی نگیری تا جنسیتس معلوم بش ...

ای جونم الهی فاطی به فداش 😍🐣🍓 محکم بوسش کن از طرفم که الان حتما لپلو شده😍🤤🫀

خودم ک هیچی نخریدم ولی میخرن ☺️😅

الهی آمین یارب العالمین یکی از ازروهام همینه ک دوستام مادر شدن رو تجربه کنن🧿🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جانم تیکر تو دیدم چقدر ذوق کردم مبارکت باشه عزیزم ،انشالله امام رضا حافظ خودت وتوراهیت با ...

مرسی قشنگم انشالله روزی خودت مادر شدن عزیزم ♥️ 

راستش من اسپرم اهدایی گرفتم از اصفهان ، تهران پیدا نکردم که قانونی باشه دفعه دوم هم به لطف خدا مثبت شدم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهیییییییی هزاران بار شکر😍😍😍🥰🥰ان شاالله به سلامتی تا آخر 🥰😘🤩🤩

دورت بگردم خاله ی مهربونم 🫀🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر عزیزم ،انشاله یه بارداری خوب و راحت داشته باشی و بسلامت بغلش کنی

ممنون قشنگم انشالله مثبت شدن شما به زودی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی برات خوشحالم دختر زیاد فعالیت ندارم ولی پیگیر احوالتون هستم . فکرت تا کجاها ک نرفته بود برا بچه ...

ممنون قشنگم 😍🤍 

وای یادته 🥲😅 چه نقشه ها که نکشیدم

من تا ابد مدیون خدام بخاطر راه حلی ک جلوم گذاشت

انشالله روزی خودت عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون قشنگم 😍🤍 وای یادته 🥲😅 چه نقشه ها که نکشیدممن تا ابد مدیون خدام بخاطر راه حلی ک جلوم گذاشتا ...

قربونت برم عزیزم تو رو خدا دعام کن افسرده شدم احساس میکنم تا دوباره بچه دار نشم همین اشو کاسه باشه برام.فاطمه جان درسته سختی کشیدی ولی خدارو شکر ک بالاخره نتیجه صبر و تلاشتو دیدی انشالله هرکی ارزوشو داره بهش برسه و دلش شاد بشه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
2810